Ett, två, tre..

..Hur många bebisar kommer det att bli egentligen? Med den här farten som jag växer börjar man ju undra! Okej, att man blir större fortare med andra barnet, men om andra, tredje å fjärde kommer samtidigt då? Ser man ut såhär då?
Idag är det en månad kvar till ultraljudet! Bara det ligger åtminstone en bebis där inne så blir jag nöjd ;)

Mysigt med julstök i våra hus! Äntligen är alla stakar uppe, tomtar framme å humören i topp!
Vår traditionella första-adventsfika har ägt rum idag. Alex gammelmormor, gammelmorfar å farmor kunde inte komma, pga diverse sjukdomar. Farmor Christine hade tydligen vart inne på sjukhuset imorses för njurstensanfall – usch! Har hört att njurstensanfall gör ungefär lika ont som att föda barn, å tänk Er den smärtan fast utan att man får någon bebis i slutändan – hua mej!
Get well!

Huset blev dock fullt ändå: Mormor, morfar, farfar, gammelfarmor, Malin, Matte, Wilma, Max å farbror Magnus. Farbror Jocke hade dock yrat bort sej i bakfyllans töcken å befann sej på okänd mark. 


                   


Under den senaste tiden har det väl inte hänt så värst mycket. Jag är fortfarande vråltrött om kvällarna, efter kl 19 fungerar jag inte alls. I onsdags tillexempel la jag mej HALV SJU för att ”vila” lite, å vaknade inte upp förrän morgonen efter. Segt! Känns som att man inte gör annat än jobbar, för när jag väl är hemma så sover jag bara..eller möjligtvis ”vilar”.

I måndags kväll var det dock premiär för ”Kvinnogruppen”. Det är inte alls så seriöst som det låter (till Fridas stora förtret :P) utan är bara ett gäng flickor som träffas för att fika å tjöta :)
Grundaren till Kvinnogruppen är Frida, som tyckte att det skulle vara alldeles ypperligt att få komma ut å fika å av-sociala sej lite. Å sagt å gjort, vem är inte på lite fika liksom?
Så i måndags träffades vi på Deli – Frida, Åsa, Anna-Karin å jag. Å så lille, lille Hjalmar 1 månad gammal. Mycket trevlig kväll å speciellt kul att jag klarade av att vara uppe till 21 denna kväll! Eloge!
Nästa gång ska vi inta Mangiamo tänkte vi.

En dag var vi ute å handlade på Maxi, dvs Mattias var ute å rastade mej. Man måste ju faktiskt se lite annat än sina 4 sovrumsväggar. Där träffade vi lill-Johan – perfekt med lite socialisering när man ändå var utomhus.
Under vårat samtal kom det (på nått sätt) fram att Johan hade parkerat bredvid oss på BARNFAMILJSparkeringen.

- Det är just såna som DU som vi hatar
, halvskrek jag till Johan.

Kanske lite överdrivet kan tyckas, så jag får väl erkänna att tonen var lite skämtsam men medger samtidigt att det faktiskt är så jag känner. Det finns typ 5 ynka parkeringar å där ska HAN stå? Lata människa. Jag – å andra sidan – får minsann vara lat då jag ingår i ”barnfamiljen”. Någon sorts privelegium ska man väl ha när man kånkar in å ut barn ur affären?

Anyway, när vi då kom fram till vår bil, ryckte Alex mej i armen å utbrast exalterat:

- Mamma, mamma! Titta en raggarbil, pekandes på Johans urtvättade vita Bmw.

Haha! Underbara pojk! Så rätt, så rätt! Men jag undrar lite suspekt var det här ska sluta? Endast 2 år gammal å redan känsla för raggarkulturen? 

Alex fick ”beröm” på dagis häromdagen, för att han jämt säjer så roliga saker. Ärvt efter mor sin tro? ;)
Men han har faktiskt en hel del roligt för sej, dom som poppar upp i huvudet just nu är: som när jag säjer till honom att han ska städa på sitt rum. Då kommer en lååång suck, följt av:

- Åh, typiskt!

Eller när man är på väg ut när det ösregnar, då säjer han glatt (?): ”Oj! Jösses! ” innan han nöjt stampar ut i full mundering följt av en mindre nöjd mor.

Eller när det är nått som inte funkar som han vill när han leker inne på sitt rum. Då blir han frustrerad:

- Oh my gaaad! 


So long!


Min tisdag..

Igår efter slitgörat på jobbet (IRONI, har ur-lugnt på das work just nu) och dagishämtning drog vi en snabb sväng till Willys, köpte pölse å pulvermos å drog hemåt. En riktig ideal-måltid ;)

Tillagade en lätt middag med pölse med bröd och pulvermos. What a great mom I am! ;) Har man brått så har man :) Till mitt försvar måste jag faktiskt säja att pölse är jädrigt mycket godare rå än kokt. Tyckte dock att det blev lite skevt att bjuda min 2 årige son på korv å bröd – eftersom han dissade mitt pulveriserade mos. Usch, känner mej alldeles hemsk nu.
Men hey, vad gör kokt korv som inte rå gör? Det är ju naturlig korvätning - inga onödiga tlilsatser, inte ens vatten.

Ibland får man faktiskt ha sina dåliga mammadagar oxå! Han hade ju faktiskt precis ätit på dagis när jag hämtade honom, så han åt nog bara för att det såg så väldigt aptitretande ut ;)

Efter gourmetmiddagen for vi iväg till Camilla för att uppplockning, å sen vidare till Jessika & Alwin. Vi kom, förvånansvärt, nog sist av alla. Har nog aldrig hänt mej förut, som den tidsoptimist jag är. Helst är jag iallafall minst 10 min innan utsatt tid, men man blir väl som man umgås. Alla mina vänner har svårt med det där fenomenet att lyckas komma i tid nångång. Men Marie är nog ändå värst utav dom alla ;)

Jessika bevisade att hon minsann visst kan lyckas i köket, å hade ”meckat” ihop marängsviss, en alldeles utomordentligt god sådan! Otippat, I know ;) Kvinnan klarar ju knappt av bake and shake annars ;)
Blev som vanligt mycket snack å liten verkstad, men det är ju just därför tjejfikor är så himla bra; slappt, god fika å ett jädra kackel ;)

Läste en artikel i AT häromdagen om att det hade vart ett nattligt bråk på Stures mellan olika "grupperingar" (som visade sej vara svenskar vs. danskar), tänkte direkt på mina goda vänner Bella och Emma, som ständigt hänger där – iallafall den förstnämnde. Å som vanligt hade jag rätt, visst hade dom vart inblandade. Å jo!
Emma är inte riktigt den som backar från bråk, Bella hade dock dratt till McDonalds istället ;) Visst blir man alltid supersugen på cheeseburgare när det vankas bråk? ;P

Igår var det dags för Alex dagisfotografering. Det hade gått bra. På gruppfotot.
På det enskilda kortet hade fotografen haft lite problem med Alex tunga, förklarade fröken när jag kom på eftermiddagen. Detta kan låta lite suspekt, men det är nämligen så att sonen har tagit till åtgärder vid ev blyghet numera. Så när han blir lite blyg hänger halva tungan utanför munnen å dinglar, likt en hund. (Var nog inte så lämpligt att vara hundvakt åt Boss trots allt? Å absolut inte när han får för sej att leka att han ÄR Boss, då kommer han å slickar en i hela ansiktet – men det är en annan historia.)
Så nu ska det iallafall bli ytterst spännande att se dagiskorten. Jag har redan innan bestämt mej för att köpa hela fotokittet, men en småtrotsig 2 åring med uthängande tunga kanske inte är så kul att hänga upp på väggen? Får hoppas att han lyckats ”hålla den inne” på ett kort iallafall :)

Denna vecka är cheferna på Turkiet, gottegrisar! Men dom värsta gottegrisarna är nog vi som är kvar på jobbet, att jobba i en lugn, harmonisk miljö är ingen skit! ;)

Imorrn ska jag träffa Frida, det var way too long ago..as always! :S Det bästa med henne är att hon alltid samlar på sej spännande samtalsämnen, en riktig kompis det! ;) Denna gång har hon tillexempel kört på en stackars cyklist med sin bil. Å som plus i kanten, får Mattias laga hennes bil. Han kan nog snart livnära sej på hennes försäkringsskador ;P Nädå, så illa är det inte..än ;)


//E 


En ny pärla!

Först å främst vill ja naturligtvis be om ursäkt för att Alex ”efter-klippning-kort” inte var med i förra bloggen. Detta tycks ha upprört många ;)
Å det är absolut inte min mening att uppröra er igen, men det blir inget kort idag heller :P 
Kameran har checkat ut, å det behövs antingen ett nytt batteri eller batteriladdare. Å vi har inte vart så kvicka på att komma iväg för att inhandla detta. Hoppas på snarast.
Dessutom är det ju "flickträff" imorgon, så NI får ju se honom ändå. Å det är ju faktiskt inte så stor skillnad trots allt.
Apologize accepted? ;)

I onsdags förmiddag ringde Mattias till mitt jobb å sa att han köpt en ny bil.
- Ehh..Jaha? sa jag... Vilken färg? ;)
Så nu står det en svart Volvo v50 2006 års modell – diesel, hör å häpna – å glänser i kapp med min v70-pärla på gården.
Alex sa faktiskt till mej häromdagen att jag skulle få en svart ny bil av tomten. Å det stämde ju, svarta bilen är här, dock inte tomten. Han kanske är synsk lillgrabben?

Nya pärlan är verkligen huuur bra som helst! Är supernöjd, mycket bättre än v70 (trodde aldrig dom orden skulle formas av mina läppar, men det är så sant som det är sagt). Splendid car!
Å så har den såna där töntiga detaljer som jag tycker om, såsom regnsensor och backsensor. Såna där onödiga finesser som ändå är kul att ha liksom:)

Så nu har Mattias fullt upp med ”the makeover”, han har redan beställt en vinge, sänkningssats, sportpaket, tid för lackering, lackbehandling (DiTec), rekonditionering etc.
Bilintresserad, Mattias? Kanske lite ;)

I fredags blev jag upplockad av Mattias på jobbet kl 15. Då hade han redan vart å hämtat Alex på dagis å dumpat honom hos farfar Claes. Vi skulle ju till Ullared!! Wihoo ;)
Där var en hel del folk, trots fredageftermiddag, men det var ju ingen kö eller så å man kunde ju gå ”fritt” i varuhuset. Armbågarna behövde inte vara sylvassa med andra ord.
Hade det vart kö in skulle Mattias ha vänt å åkt hem igen, förklarade han manligt för mej.
Hur det nu skulle gått till, för jag, hans ofödda barn å bilen hade minsann stannat kvar! ;P

Det blev lite blandade varor; julklappar till Alex, jacka till Mattias, lite kläder till Alex, lite julsaker mm. Slutsumman landade denna gång på runt 3500, så inte såå blodigt. Mattias stod i kön å gissade på 2000-2500 kr – märks tydligt att han inte är en van Ullareds-shopper ;)

Lördagen avnjöts mestadels hos mor och far, där det hux flux dukades fram middagsmat. Något vi faktiskt inte alls hade planerat, men som slank ner gott ändå :) Så går det när man besöker folk vid middagstid ;)

Efter en Johan Falk-film hemma senare på kvällen damp jag ner i säng, i vanlig (pensionärs)tid.

Igår var vi bjudna på söndagsstek hos svärföräldrarna, får ju änna passa på nu innan dom slaktade lammen kommer till sin rätt. Sen får vi nog se till att ordna stek på eget sätt.
Maten var i alla fall sådär supergod som den alltid är där ute, å lika åpen är man varje gång så att man blir sprickfärdig :S
Alex gammelmormor å gammelmorfar var där också. Kul att se dom igen, efter att Maj-Britt legat på sjukhus flera veckor.

Idag, min lediga måndag, har vart en riktig ”a la Jessika-dag”, dvs pyssla-å-fixa-å-dona-å-greja-massa-saker/ärenden. Å som jag förutspått var det inget vidare, mycket roligare att bara va liksom ;) Ta dagen som den kommer.
Anyway, denna lediga måndag blev sån i alla fall, i Jessika stil. Here’s my story:

Dagen började med en stressig frukost, följt av en snabb dusch. I bilen, på väg till ärende nr 1 (som var att hämta mamma på jobbet), ringde Frida å efter lite konverserande upplyste hon mej om att vaccinationen av ”småbarn” startade idag å det gällde att vara ganska snabb eftersom det fanns risk för att vaccinet skulle ta slut. Bestämde mej för att vaccinera Alex senare under dagen, skönt att få det gjort samt att det faktiskt var min lediga dag å jag hade inga andra planer på eftermiddagen…

Sedan var det då dags; ärende nr 2: blodprov, urinprov å slutligen cytologprov hade denna mysiga måndagsförmiddag att erbjuda. Lovely! :S

Efter lite förseningar å småprat var jag i alla fall klar där, å kunde slutföra ärende nr 3 som var ett bankärende. Mamma behövde ”köpa pengar” som Alex uttryckte sej. Tyvärr var det inte bara min mor som behövde köpa pengar, utan ungefär hälften av Alingsås invånare. Trots det gick det förvånansvärt fort inne på banken, vilket det aldrig gjort förut.

Hem till mamma för ärende nr 4: äta mat. (Å jo, det är ett ärende. Ett otroligt viktigt sådant,för…”äta bör man, annars dör man”)

Sedan hanns det med en slappartimme hos mor innan vi fick bege oss iväg igen. In i bilen å mot bvc för vaccination (ärende nr 5). Mötte Frida å Unni utanför å sen gick vi in i kryllet av barn. Trots barn högt å lågt, hann vi knappt fylla i papperet innan det var vår tur. Där gick det undan!

Alex bligade storögt på sköterskan när hon tryckte in nålen å sprutade in vaccinet. Inte ett ord å inte en min rörde han…förrän sköterskan nämnde ordet plåster.

- NEEEEEJ, vrålade Alex. Jag vill inte ha plåster!
Manligt ;)

Sköterskan skrattade å sa lugnt att då behöver du inget då. Alex blev kolugn igen å tittade ner i bokmärkeslådan som hon höll fram. Tittade noga innan han valde ett bokmärke med en tax på (?). Den döpte han senare till Unni - hans vaccinkamrat ;)

Efter att vi skiljdes åt från Frida å Unni, blev det en sväng på stan efter motrsträviga protester från Alex när jag sa att vi skulle åka hem. Han ville prompt till stan, så vi gick en lov där. Hittade en julklapp till mamma, en Spindelmannen-tröja till Alex för 29,50 - ett riktigt kap, å sen gick vi till jobbet å hämtade fika som vi skulle förtära at home.


Nu sover Brallen gott i sin säng, å gör förhoppningsvis det hela natten om inte vaccinet spökar. Imorrn är det dagisfotografering som gäller, å eftermiddagen tillbringas hos Jessika å flickorna.


Auf wiedersehen!


Alex hår har fallit!

Klippningen blev precis som jag ville, mer ”vårdat” men att det inte syns så jättemycket. Vill att han ska liiite längre hår, inte den där ”klassiska” pojkfrisyren liksom. Kanon blev det! Så nu är han redo för dagisfotograferingen nästa vecka ;)
Alex var superduktig (såklart ;) ) vid klippningen. Inte behövde han väl nån muta egentligen, men ett löfte är ett löfte. Så han fick sin glass (en röd skulle det minsann va, förklarade han stolt för Frida Frisör) å en bilbana :)

Vår kamera var tyvärr urladdad när jag skulle ta bildbevis på gossebarnet, så det får bli nästa gång ;) Den som väntar på nått gott.. väntar alltid för länge, vet ni väl!

Å imorgon kväll är det dags för mej att fixa till barret, klipp och sling hos Frida. Ska bli skönt! Bli ompysslad å nystajlad :)

Fredagskvällen gick fort förbi. Först var det ju dags för Alex klippning, därefter blev det en tur till PL å sedan bar det hemåt för glassätning. Efter en stund bestämde vi oss för thaimat å Mattias å Alex åkte iväg för att köpa det och batterier till Alex nya bilbana. Alex är inte den som missar nått, även om det så bara är tråkig batteri-handling så ska han följa med :)

Efter nästan 1½ timma var dom tebax! Thaimaten hade dom fått vänta på i 1 timme å en kvart (!). Galet! Å ännu mer galet att Mattias stannade kvar å väntade!! Haha, knäppisen! ;) Maten var väldigt god i alla fall – TUR för kineserna! – och avnjöts framför Idol. Efter att Idols "första omgång" var slut vid 21,30 stupade jag i säng, hade ju en lång jobbdag framför mej ;)

Lördagens jobb flöt på alldeles utomordentligt, trots att jag vaknade med världens huvudvärk som höll i sej HELA dagen/kvällen.
Vi slog tillåmed vårt ”skynda-städa-så-vi-kommer-hem-rekord”! Var klara å ombytta kl 15,15. Inte alls pjåkigt, med tanke på att vi stänger kl 15,00 å ska städa (sopa, torka golv, torka bord, diska mm) kök, diskrummet, bakom kassan, framför kassan, serveringen, kundtoalett mm. Ojojoj, riktigt bra jobbat av oss! :)

Kom hem å stupade åter i säng, då jag behövde sova middag ;) Mattias å Alex var ute å grejade i trädgården å meckade bland annat med några lampor de hade inhandlat under deras tripp till Jula tidigare under dagen.

Vaknade ur min skönhetssömn (?) av att Alex stod å viftade en blomma i ansiktet på mej. Den hade dom köpt för att ”dom älkar mej” förklarade Alex. Finaste killarna! <3

När kvällskvisten närmade sej tog vi oss i kragen å gjorde iordning brakmiddag med fläskfile-gojsimojs (väldigt-gott-eget-recept-a-la-Emma) å hasselbackspotatis. Å satte oss framför tv:n för att se ”the Proposal”. Bra å kulig film.

Igår var det ju Fars dag. Dagen började tidigt, för att vara jag. Strax efter kl 9 slog jag upp mina blå, å nästan samtidigt vaknade min lilla hälft. Jag hade väl det på känn – en moders intuition ;)
Mattias och Alex gick ut med Boss å jag låg å drog mej i sängen när jag plötsligt fick en pangide om att åka iväg å köpa färskt bröd till frukost. Å blommor å grejer, fadersskapets dag till ära.
Sagt å gjort, drog på mej myskläderna å smög ut till bilen å drog iväg till ICA. Med den pirrande känslan av att det var väldigt spännande att just JAG hade fått denna briljanta ide, snäll som jag är, log jag hela vägen fram..TILLS jag svängde in till affären å det var stängt! Huh?! Vad har hänt med allt tjat om morgonstund har guld i mun?!

Tittade på öppettiderna å fann att dom skulle öppna kl 10. Min klocka stod då på 09,40. My God! Jaja, vägrade ju åka hem igen helt lottlös å orka åka till nån annan affär liksom. Nejnej.. så jag lutade mej helt sonika tebax å vilade i 20 minuter tills portarna gick upp.
Medan jag satt där på parkeringen å kuckilurade så ringde Mattias å undrade vart jag tagit vägen. Hade jag lämnat honom? :P
Han var helt ovan vid tanken att JAG skulle kunna ha åkt iväg å köpt frukost, så hans första tanke hade varit att det såg väldigt konstigt ut med en stor torr fläck på gruset (där bilen stått parkerad) mitt i allt det fuktiga, å undrade vad det kunde bero på. Sedan insåg han helt plötsligt att bilen var borta.
STULEN!?! tänkte han å hade blivit alldeles uppjagad.

Till saken hör ju den att jag verkligen inte är någon morgonmänniska. Inte ofta som jag är utanför dörren innan kl 12 på helgerna ;) Lyckligtvis har även sonen ärvt detta å sover sött till 9-10 på helgdagarna. Mammas pojk! ;)

För att slutföra frukosthistorian, så fick jag iallafall köpt färskt bröd, 20 rosor till karln i huset å massa blandade ”trisslotter”. Hemma väntade ett paket med kalsonger å strumpor oxå. Så, så fick det bli denna Fars dag!
Enligt mej vägde ju ändå frukosten tyngst. Är riktigt stolt över min pangide å åktur i ottan.

Efter frukosten duschade vi iordning oss å åkte ut till min far (Mattias pappa är ju på Cypern å gottar sej, så han är ju knappt värd fars dags-firning ;) ). Pappa fick en jättefin blomsterplantering, ett standardkort a la ”Världens bästa pappa” å blandade lotter.
Mattias kastade ilskna blickar när pappa skrapade fram en totalsumma på 50 kr, då han själv bara vunnit 10. Bråka om tiokronor liksom? Kunde förstått om det vart tusentals kronor. Då hade jag ju tagit tebax lotterna ;P

Boss hade vi med oss oxå, så att Ronja å Boss kunde leka av sej. Söta små djur, det märktes att dom båda ville "skydda" Alex, så det blev en del morrande om den ena eller andra var i närheten av Alex. Men det var bara ibörjan, i slutet tycktes dom ha tröttnat på varann å slängde bara en uttråkad blick till varann då å då.

Idag skulle svärisarna ha kommit hem. Tanken var att de skulle ha landat kl 12,40 på Landvetter, men planet blev tydligen liite (?) försenat, å ändrades till att avgå från Cypern kl 21 ikväll.. med ankomst till Malmö!! Å därefter tvingas de åka buss till Landvetter, där Mattias kan hämta upp dom vid ca 5-6 tiden imorrn bitti. Lyckat! Eller inte.

Stackarna, å Christine som inte är sådär jätteförtjust i att flyga överhuvudtaget. Något måste ju vara allvarligt fel på deras ordinarie plan eftersom det inte ens lyfter. Terrorists perhaps? Scary. 

Så imorrn blir det slut på hundvaktandet. Alex blev jättelessen när jag berättade att Boss ska flytta tillbaks till farmor å farfar imorrn igen, å snyftade fram att han minsann älskade Bossen ju. Sötisen!
Han har verkligen SUPERROLIGT ihop med Boss å leker med honom som om han vore en jämnårig människokamrat! Menmen, det är ju inte direkt som att han kommer att försvinna helt ur våra liv:) Men tomt kommer det ju att bli, man vänjer sej fort!

Häromkvällen när vi skulle sova, jag å Mattias, hörde jag plötsligt en röst i mörkret som undrade om vi inte skulle ta å åka till Ullared kommande helg. Jag höll på å sätta luft i fel strupe, när jag insåg att jag faktiskt inte sov så jag kunde ju inte ha drömt det. Mattias?.. Vill till Ullared?.. Baktanke?
Det enda "svaret" jag fick fram var det givna:

- Varför?

Å tebax fick jag nått mummel om att det hade vart kul å käckt att köpa lite julklappar å så. (??)
Å tro det eller ej, men jag var för trött för att prata om det då, så jag somnade istället. Haha! Inte likt mej, I know!
Men så slog det mej nu, att jag inte har tagit upp det med honom igen. Om det verkligen inte var en dröm?..


//E


Senaste tiden..

Efter påtryckningar från alla håll å kanter, är det då dags igen för lite bloggtime. Tid har jag ju; Alex sover, Mattias jobbar å tv:n visar inget i mitt tycke å smak.
Men lusten har inte riktigt infunnit sej, har nog inte vart med om så spännande saker som är värda att skriva om heller... Men det har ju aldrig stoppat mej förr iförsej ;)

Annars är ju vabtid min ständiga bloggtid, men det var längesen nu. Tack gode gud, hade blivit halshuggen på jobbet om jag behövt va hemma igen. ”Hon är såååå trött på mej nu”.. So I’ve heard!
Skit-tant!

Annars är det bara fint, känner mej dock otroligt trött å sliten, måste vara nån slags höstdepression som tagit grepp om mej. Å jag har blivit så slapp, orkar ingenting längre. Numera duschar jag sittandes i badkaret istället för att stå upp, då det är alldeles för ansträngande...
Åldern börjar väl ta ut sin rätt..;)

Eller så beror det på att jag har jobbat extra i oktober. Först dagsjobb kl 7-15, sedan stress till dagis för att hämta the kiddo, kasta i mej mat, innan jag dumpat Alex hos fadern å begett mej till kvällsskiftet kl 17-23. Tuffa tider har det vart.
But now it’s over! :)

Vad som hänt den sista månaden har jag inte så mycket koll på längre faktiskt. Minnet är värre än en guldfisks ibland.

Härom söndagen var vi dock i Danmark över dagen. En mysig impulsresa! Alex trivs till sjöss! Han fick ju åka stoooora båten, träffa Nicke Nyfiken live ;) å spela på maskinerna. Och OJ, sicket esse vi var i! Vann så det bara rasslade ur maskinerna. Me like!

Å som vanligt äter man en massa hela tiden! Naturligtvis blev jag sådär supersugen på röd pölse (som jag aldrig äter annars) när vi kom iland. Letade som en tok efter det, men icke!

Så det fick bli ett korv-stopp på Kvantum i Lerum på hemvägen. Men guuud så gott det va med ”färdsnacks” i bilen hem! ;) HAHA!
Sjukt att man ska behöva åka över till Sverige igen för att få lite röd korv?! Allt tjat om att mat har för långa transportsträckor är överskattat! ;) Nej till närproducerat! ;) Röd pölse rules!



         


         






För två veckor sedan tog jag "svinsprutan", vilket resulterade i en vrålond arm, som visserligen gick över på en dag. Men oj, va synd jag hann tycka om mej under den dagen!
En bekant sa att det kändes ju bara som träningsvärk, men jag har aldrig behövt utstå träningsvärk då jag smart nog lever i träningscelibat ;) Dumma människor som utsätter sej för sån smärta? Fast jag tror nog ändå att mitt onda gjorde mer ont än träningsvärk.. Nästa vecka är det dags igen för nästa dos, om inte vetenskaparna kommer fram till att det räcker med en dos.. Vilket dom verkar väldigt veliga om!

Igår var jag på föräldramöte på dagis, idag vart det tjejfika med favoriterna. Väldigt trevligt, vart alldeles för lång tid emellan.
Imorgon är det (äntligen?) dags för Alex hårklippning! Nu är det bokat, kl 16.15 imorgon ska Frida på Crea klippa min finis! JAG är supernervös, Alex är överlycklig då jag har lovat han både glass å paket efteråt om han sitter still.
Före och efterbilder kommer i nästa bloggutgåva ;)



Bye!


RSS 2.0