En naken man i mitt fönster!..

..ja, igår kväll precis innan jag skulle falla in i min (behövliga) skönhetssömn, upptäckte jag en spritt språngande naken man i mitt fönster som stod och tittade...ut.
Det var Mattias som fascinerat (?) stod å spanade in ovädret.
Hur kul är det då liksom?

- "Titta Emma, oj vad det regnar. Och blixtrar. Och åskar."
- "Mm, Mattias. Det stämmer." 

Weird!?!  =)




Anyway..Imorgon är det dags för Alex stora dag, 1 års dagen! Lillkillen börjar bli stor!
Idag var det "smygstart" då Alex hade barnkalas.  


                   


                   


Idag fick vi veta att Alex kommit in på dagis! Östlyckans förskola it is. På SAMMA avdelning som kusinen Max! Kul! Då har ju Brallen en kompis redan från början =) Å Wilma går ju på samma dagis oxå, fast en annan avdelning.
Ville ju helst ha Alex på Tegelslagarn, men att Alex och Max ska gå på samma avdelning är ju nästan för bra för att vara sant.


                   

                                                            Grabbarna bus



Over and out!

It must have been love, but it's over now..

..ja, man måste ju bara ÄLSKA potatisfestivalen!

Åhhh va kul man har! Alla är glada, överförfriskade och sprider fina komplimanger runt sej.

Jag tillexempel är tydligen "fortfarande lika blond å vacker som alltid" å med "min vackra kropp kan man absolut inte tro att jag fött barn". Haha! Yeah right, vad fjäskas det för liksom? Jag fick tillåmed en komplimang om Vröl70:n - att den var så jättefin. Ser där ja! =)

Jaa, helt klart väl värt att säja igen: I LÖÖÖVE POTATISFESTIVALEN!


Jävligt synd att det är ett helt ÅR kvar tills nästa gång =(

Men det är ju iförsej hälften så lång tid att vänta tills nästa år, som det vart inför denna. Eftersom Alle bralle låg i magen å gottade sej förra året så har jag ju faktiskt väntat i 2 år på denna.

Det gäller att tänka positivt ;-)





Torsdagen förra veckan började med en tripp till Allum, och i bilen på väg dit fick jag sms av Elli att lille Oliver har kommit till världen! Såå kul! =D Grattis grattis grattis!!

Efter Allum bar det av till Torslanda för lite påhälsning å slutligen hamnade vi på Landvetter för att hämta Bella från kroaternas land. Fullspäckad dag!

På kvällen var det då äntligen dags för premiären, the first night in the öltält. Där hade vi mycket trevligt, jag och Bella!
"Och om jag kom in? Tss..kom knappt ut!"  ;-) 

Kvällen avslutades sedan med en jävla cykelfärd hem. Cyklade som en riktig tok! Mattias sa åt mej att inte stanna för någon å Henke sa att jag var tvungen att cykla uppför hela backen.

Sagt å gjort! Utslagen som en annan kämpe ramlade jag ihop innanför dörren, med Mattias förebrående ögon på mej:


- "Du skulle ju inte dricka så mycket idag, Emma!"


Men hello liksom? Jag är ju ingen atlet liksom, när skulle jag hämta andan från cykelfärden om inte hemma i hallen?


Fredagskvällen tillbringades hemma hos syrran mfl. Himla trevligt! Å smarta som vi var, efter ett jävla tjöt från Bella, gick vi tidigare till tältet å fick stämplar. Jag hade ju dessutom min trogna livvakt vid min sida större delen av kvällen, å det kändes ju tryggt:





Efter ytterligare lite partande at syrrans casa drog vi sedan ner till da tent. Jag å Bella på hennes hoj. Kunde ju inte sluta mer än illa. Men faktiskt så gick det ju ganska bra i alla fall. Fram kom vi å lever gör vi.
Men ett par stödhjul tills nästa år, skulle nog inte skada.


Some pics from the evening:



                   


                   


                   



Den natten avslutades med en lång jävla promenad hem, iklädd Henkes skinnjacka - som för övrigt inte värmde ett skit. Men jag fick ju i alla fall känt på hur det är att leva lite som en wild hog.

Väl hemma kröp jag ner i sängen med min morgonrock på (jag tok-frös!) å somnade som en stock. Vaknade efter några timmar av morgonrocken - som satt som en tvångströja runt mej. Efter en tids kämpande med att försöka få av mej den lyckades jag till slut somna om igen, trots att rummet snurrade så att jag trodde jag skulle ramla ur sängen. Härliga fylla!?! Ibland undrar man liksom vad man utsätter sej för egentligen..


Lördagen var SEG! Hämtade Brallen på ena barnpassningsstället (mormor å morfar) å dumpade han på nästa (farmor å farfar).

Sedan var det förfest med fotboll hemma hos oss. Gästerna var Jocke, Markus, Nicklas, Freddan, Henke, Ramona, Bella å Johan.

Det var rejält SEGT ibörjan. Men efter tredje cidern började jag återfå min förmåga att fungera som normalt folk igen, å efter det så blev jag ganska fit for fight.

(Eller som Mattias troligtvis skulle säja, så blev jag fit-ta igen. Lång historia det där, men för att göra den kort så började det med en felböjning av det engelska språket. Han trodde att man kunde böja ordet fit till fitta - vilket gick sådär.)

Ja, å öltältet hägrade naturligtvis även denna kväll.


Midsommaraftonen då. Den började med att jag vaknade på morgonen av att Mattias tryckte upp en blombukett i ansiktet på mej. Vet inte vad jag gjort för att förtjäna den. Men förklaringen är nog den att jag måste vara jävligt bra att ha bara ;-) Riktigt älskvärd med andra ord ;-)





Efter att Alex sovit klart sin tupplur på förmiddagen, åkte vi ner till Liseberg. Där träffade vi Jessika, Timmy och födelsedagsbarnet Alwin. Å hör och häpna, vädret var på vår sida. Enda gången det regnade var när vi åt, å det drabbade ju inte oss. Mycket bah!



                   



Till mammans stora besvikelse var inte Alex så förtjust i Sagoslottet =(  Me like liksom! Han gillade inte alls när det var mörkt, trots alla fina lampor på väggarna. Tok-unge! Vem kan motstå Sagoslottet liksom? ;-)



                   



Efter en trevlig dag på Liseberg styrde vi kosan mot Michael å Sara. Plockade upp dom och alkoholen (of course) å satte fart mot Alingeby. Först ett snabbt pitstop hemma innan vi åkte till Näverhult, där vi var bjudna på mat. Efter att ha umgåtts lite å kikat på dom nyinförskaffade djuren (10 st får med LÅNG svans), åkte vi hem igen. Jag blev helt fascinerad av fåren, visste inte ens att det fanns får med "hundsvansar". Alltid lär man sej nått nytt ;-)

Väl hemma igen hade vi iallafall en trevlig Buzz-kväll with a little touch of alcohol. Nice!





Å på tal om nånting helt annat, så fyller min älskade lille älskling ETT år på tisdag! Herregud! Where is the time going? Helt sjukt att tiden kan gå så fort! Jag har blivit gammelmamma!

Dags för lite sentimentala bilder:


Liten...


                   


3 dagar innan Alex föddes
          3 futtiga timmar gammal           Alex 1½ vecka



..blir stor...



                   



Tjing tjong!


RSS 2.0