Dunka mej gul å blå..?

Jepp, det var vad som (typ) hände i onsdags. Efter mycket om och men (även kallad beslutsångest) bestämde jag mej för att följa med ut till hotellet. Sötaste underbaraste Anna skjutsade ner mej till stan strax innan 23 å sedan var ju festen ett faktum =P

Hann med en sväng hemma hos Evelina - där Camilla, Bella, Johanna och Evelina (of course) befann sej - sedan var det då dags att ta oss vidare till hotet. Bella skjutsade mej på sin cykel, vilket verkade ganska ofarligt då. Men som jag nu i efterhand ångrar..rejält! Helt jävla blåslagen blev jag!




Se här vad du gjort med mej, Bella!

Dåligt kort, det har vart värre! Mina ben har vart allt annat än hudfärgade den senaste veckan; blå, röd, svart, gul, lila - you name it!

Orsaken bakom denna "misshandel" är att Bella TVÄRNITADE cykeln för att hon såg en polisbil typ en kilometer bort (!!)... och därav mitt utseende. Sjukt ont gjorde det!...Iallafall dagen efter ;-)


Tidigare under dagen på onsdagen var jag och Mattias på ett impulsbesök i Ullared!




Vi bestämde oss vid 11-12 tiden att åka till Ullared, eftersom vi hade nada to do. And off we went. Brallen dumpade vi hos syrran, så att vi kunde shoppa helt ostört ;-) Med oss istället hade vi Michael och Sara. Dom är lite lättare att ha att göra med; äter och går på toaletten alldeles själva ;-)

Sara, min Sara, hon är allt en mycket trevlig å rolig donna. Bidrar alltid med någon rolig kommentar.

Dagens fyndigaste (och dessutom mest sanna) kommentar var när hon påpekade att Michaels fiskeintresse inte kan räknas som ett intresse, utan att det i själva verket är ett avvikande beteende.  

Så sant, så sant!


Vi fick i alla fall handlat mycket bra-att-ha-grejer, såsom dagisprylar till Alex, bland annat regnkläder, kläder å dagisryggsäck. Dessutom köpte vi en liten ruschkana till Alex, som han kan ha i sin blivande lekplats.



                   



På torsdagen var vi, tillsammans med mina föräldrar, bjudna hem till Christine och Claes. Där bjöds det på GOD mat och dryck. För dom som kunde dricka i alla fall, jag hade dock lovat att köra folket + att jag hade ju faktiskt haft "mitt roliga" dagen innan. Men det gick fint, var inte ens sugen på alkohol trots att det flödade runt omkring mej. Kanske möjligtvis en liten skvätt, för att försöka döva smärtorna från mina blåslagna ben, men jag klarade mej ;-)


Idag har vi varit på Borås djurpark! Sällskapet var jag, Mattias, Alex, min moder och min fader. Himla trevligt! Å inte har jag nånsin tänkt på att apor är såå söta! Riktiga söt-djur! Å förbannat roliga! =)

    

Some pics from the day:



                   



                   


                   


                   


Alex var dock mer intresserad av alla barn som fanns där, än att titta djuren. Att plocka stenar var oxå en stor favorit.
Men gladast blev han nog när han fick syn på en söt liten tjej lite längre bort..





..då släppte han mormors hand fort och skyndade dit:




Imorgon har farmor Christine beslagtagit vårt lilla barn. Dom ska till Borås djurpark, för andra gången i Alex liv - andra dagen i rad. Christines väninna skulle oxå med, tillsammans med sina två barnbarn. Kan nog bli skoj för dom små liven. Å vem vet, denna gången kanske Alex faktiskt tittar på djuren?


Så..med andra ord ska jag å Mattias hitta på nånting själva. Romantiska som vi är (?) ska vi åka till Partille och kolla på en ny bil (v70), och vad finns mer i Partille? Jo, Allum! ;-)



          


Kvällen skall sedan tillbringas med mitt moderskap. Vi ska på bio - Mamma Mia.  
Annars händer väl inte så mycket mer i veckan, förutom några dagsturer hit och dit. Ska bland annat till Torslanda å hälsa på. Å sen får vi se om det blir någon trpp till Malmö för att kolla på ytterligare en bil (Audi a4). Men det beror ju på hur det blir med den vi ska titta på imorgon.
Å sedan blir det då husvagnssemester på lördag. Vi har hyrt en vagn i en vecka. Så på lördag blir det av till Gränna, där är det tänkt att vi ska stanna i två dagar å sen får vi se vart det bär hän.


Klart slut!


Helt jävla meningslös..

..och värdelös blogg! Men det får ni ta!
Jag är all alone hemma å har inget att göra. Jessikas tips var att blogga, blev man förvånad? ;-)


I onsdags var jag å mina girlies på hotellet. Förfesten var hos Hanna och var mycket trevlig. Enda "nackdelen" var väl att jag blev typ kär i hennes badrum, vilket var sjukt fint! Men jag lyckades ändå slita mej därifrån - vilket ju var bah! Kan ju inte hänga där liksom =)

Bilder har jag inga från förfesten, vilket nog iförsej är bra? (Tänker särskilt på det fina (?) kortet Jessika tagit på Emma och Camilla....Hua!!) ;-)
Men..jag hittade ett kort jag tagit med mobilen dagen efter; på en pitbull som käkar upp en liten stackars rosa gris. Fast tyvärr är jag inte så teknisk att jag kan lägga in det här, så.


Även vistelsen på hotellet var nice. Jag kom, jag gick, jag segrade..Eller kanske inte ;-) Skoj var det i alla fall, trots 18 års gränsen! Unbelievable!


Hade ju dessutom fått "Bella-napp", nattgästen som skulle sova hos mej. Mattias var ju i Tyskland å själv kan man ju inte sova.
Inget dåligt one night stand jag hittade, som stannade i TVÅ hela nätter ;-) Min lille raring!

Framåt torsdagseftermiddagen kom min guldklimp tillbaks hem från sin farmor och farfar. Han hade haft det kanon å vart en gladis (nästan) hela tiden. Dock något kinkigare framåt dagen, vilket inte var så konstigt eftersom lillstackarn hade 39,5 graders feber =(





Brallen med sin farfar

Sen har det inte hänt så mycket mer i mitt liv.  
Men en meningslös blogg kräver ju meningslösa bilder som avslut osså.
Lite smakprov på veckan som gått, vassegoda! =)


                   


                   


Bye!

Ditten och datten..

..har jag minsann varit med om sen sist.

Bland annat har ju min älskade avkomma fyllt hela 1 år!


Firandet började på morgonen med att Alex fick lyssna på skönsång (?) i vår säng och öppna paket.


                   


                   


Sedan blev det pannkaksfrukost å efter det tog pappan ut Brallen på en åktur på biken. Han hade ju trots allt fått en cykelhjälm i födelsepresent. =)



                   


                   



Eftermiddagen bestod av släktkalas.

Det fanns tårta..



        



..gäster..



                   



..och paket.


                   


Precis som det ska vara på ett kalas!

Gungställning, sandlåda, bobbycar, leksaker, kläder och pengar i massor, var lite av vad pojken fick. Min lille brat!



         


I torsdags var jag ute med jobbet på Carmens. Det var SUPERtrevligt som alltid när vi är ute. Great success! Jag tog cykeln till stan så att jag kunde svepa några glas vin. Mycket bra genomtänkt! Tyvärr är jag väl inte riktigt topnotch på cykeln - som för övrigt saknar vettiga bromsar. Men va fan, övning ger färdighet! ;-)



                   


         


Men nästan allt roligt har ju en baksida, och denna gång var det att tiden var inne för Anna, hon jobbade sin sista dag dagen efter vår night out. SÅ många roliga lördagar som vi jobbat ihop! I will miss!





Fick veta att vi hade haft inbrott på jobbet osså! Dessa brottslingar! Varför inbrott på ett bageri liksom? Tror man verkligen att man får tag på storkovan där?

Min inplanerade stöt om att råna en bank å sen dra till Mexico å leva loppan å aldrig bli påkommen, är minsann BRA planerad in i minsta detalj.

Hur svårt kan det va?

Idag var Mattias första semesterdag. Så vi drog till Danmark över dagen. Det var en mycket trevlig resa, Alex var verkligen på sitt allra bästaste solskenshumör. Charmade allt och alla - den sociala biten är det verkligen inget fel på - å stapplade omkring hela tiden.

Å som den lille utomhuskille som han är, älskade han att vara ute på däck å kika på vattnet.
 


                   


                  



Onsdag blir det till att svänga på höftena igen. Onsdagsklubben på hotellet. Brallen ska sova hos farmor och farfar, eftersom faderskapet åkt till Tyskland.

Å eftersom JAG iallafall är så fascinerad av att får kan ha lååång svans bjuder jag på lite fler pictures.
Jessika! Du var väl oxå rätt impad av det va? ;-)


                   


Tjing tjing!


RSS 2.0