Am I so old?!

Okej, en kort liten blogg, i brist på annat tidsfördriv.


Denna vecka har varit både rolig, samt lite tråkig.

Å man börjar väl alltid berätta det tråkiga först..eller!?

Anyway..Tråkigt har det vart därför att Hanna, min pärla på jobbet, varit sjuk.
Who to talk dirt with?! Å dessutom har jag, pga det roliga i veckan, känt mej allmänt stressad för att jag knappt hunnit vara hemma på kvällarna. I söndags kväll jobbade jag mellan 17-23, i måndags kväll gick jag å flickorna mina (Camilla, Jessika å Bella) på ljuspromenad å sedan hade vi fikastund på jobbet. Trevligt värre. Tisdags kväll ryckte jag in å jobbade, pga Hannas hälsotillstånd. Den dagen jobbade jag mellan 7-15, 17-23. Å i onsdags kväll var det åter igen dags för ljuspromenad å fika på jobbet, fast med mina jobbflickor denna gång (Marie, Emma, Anna, Arielle å Lena). Riktigt trevligt vart det! Måste träffas igen SNARAST!


Men idag, åh härliga torsdag kväll, har jag vart hemma hela långa kvällen. Alldeles själv osså! Really nice! Alex somnade 18,30 å Mattias är iväg hos Henke. Å jag har minsann bara legat i soffan, suttit vid datorn å "hushållat" lite här hemma. Tyckte tillåmed att det var roligt att tvätta å ta disken idag. (??)
Hur är jag funtad egentligen?! Jag är väl kanske inte riktigt som jag ska, men det säjs väl att det är bra att vara unik? ;-)

NU känns det iallafall som att jag är back on track igen; ordning å reda i hemmet å jag är så gott som utvilad. Dessutom är jag ju långledig ihelgen.
Me like even more!






Å appropå nått helt annat: är det nån mer än jag som kommer ihåg 10-öringen?!

Nämnde nått om det på jobbet, då spärrade Hanna upp ögonen å vrålade:

- VA?! 10-ÖRINGEN!?! FANNS DU NÄR DEN FANNS?!?

- Öhh, hello, svarade jag. Jag är faktiskt bara 2 år äldre än dej. Faktiskt.


Kände mej som värsta grottmänniskan. Typ 100 år gammal. Tydligen inte bara Ulla på jobbet som fått för sej att jag är 60+ :S

Måste nog förbättra mitt rykte.

( För vidare info iallafall, så försvann 10 öringen år 1992, å då var både jag och Hanna födda =P )


                        



So long!


"Eiwor på banken"?

Ja du Jessika, du undrade om Timmy hade en älskarinna för att han skulle jobba över några futtiga timmar.

What about Mattias då? I och med övertaget av firman så ränner han alltid hos "Eiwor på banken" eller hos "Monika revisorn". Mhmm..visst! Finns dom ens liksom? ;-)


Usch, det här har vart en tuff vecka. När jag är sjuk blir jag verkligen som ett vrak! Men nu börjar jag komma på fötter igen, imorrn ska jag tillåmed jobba.

Rösten återkom så smått till mej i onsdags. Så det har inte blivit så mycket sagt här hemma denna veckan (kors i taket!). Mattias sa häromkvällen att han tyckte det var tråkigt när jag var så tyst. Fatta! Tråkigt!? Jag som trodde att han var i sjunde himlen! Det här lär han ju ångra ;-)

Det är verkligen ett under hur jag egentligen har lyckats ta hand om både mej själv å min sjukdom, min son å hans sjukdom, matlagning, städning å tvättning. Jag är nog bättre än vad jag tror! ;-)





Igår var Alex på dagis mellan 9-11. Det var ju dags för fotografering av de små dagisbarnen!! Jag var hemma å sov förkylningsruset av mej. Tror nog inte att korten blir så bra med en snorig, hostig å allmänt sjukgnällig unge. Menmen..det är ju klart att han inte kunde missa sin första photoshoot.





Fröknarna hade sagt till Mattias, när han kom å hämtade Alex igen, att de tyckte att han skulle stanna hemma veckan ut, pga slöhet! Whaaat?! Han är lååångt ifrån slö hemma, rent jävelskap är vad han är. Pillar, sliter, drar å äter på allt! Slänger ut grejer ÖVERALLT å springer fram å tebax i hela huset som en skottspole. Slö? My ass heller! Snarare sjövild! Den lille skolkarn!

Min fina kille:


                   


Och okej, ni som håller på å tjatar, han är nog lite långhårig nu: 


         

Men va fan, alla kan väl ha en dålig hårdag?

Imorrn ska jag som sagt tillbaks till slavgörat, nån måtta får det väl va! Då får farfar pensionär ta hand om Brallen. Sen är jag back on track; jobbar fredag, lördag, söndag (kväll), måndag, tisdag, onsdag, torsdag å fredag! Men veckan går förhoppnignsvis fort innan det är (min lediga) helg igen =P


Måndag kväll är det dags för efterlängtad fika with my girlies! Var alldeles för längesedan nu! Men nu har vi i alla fall bokat in en kväll då som alla kunde! Inte illa pinkat! Först ljuspromenad å sedan fika på mitt jobb!

Å på onsdag ska jag göra samma sak fast med mina arbetskompisar, ska också bli nice! Å nu är ju Ida back in Sweden osså! Hon har ju numera bosatt sej i Norge med sin gutt, men det ska bli ûbernice att ses igen! =) Way too long ago..



                   


Tänk att halva oktober redan gått snart! Sjukt!

21 oktober tar Mattias över Alingsås Bilskadecenter.
Den 25:e ska jag på min allra första möhippa. Ska bli ur-kul! Dock vet jag inte om det fortfarande kan kallas möhippa, när paret redan har hunnit gifta sej?! Men gifter man sej i smyg å tror att man ska "slippa" möhippan så tror man helt fel! ;-)





Ariba!


Dessa vandaler!

Ja, nu var det ett tag sen igen..Å of course har det hänt mycket i mitt fullspäckade liv.
Frissabesök, sjukdomar, kvällsjobb, partykväll, shoppingturer, vandalism med mera, med mera!

Låter det inte spännande så säj? ;-)


För att ta det hela från början, så började veckan lite halvsegt.

Alex var (är) fortfarande förkyld, men hann gå tre dagar på dagis innan han fick order om att krya på sej hemma. Mattias hämtade Alex på dagis på onsdagen, medan jag satt å njöt å blev fin i håret hos frissan. Då hade fröknarna sagt att Alex var slö å inte riktigt hängde med i lekarna. Så dom rekommenderade att han skulle vara hemma å vila upp sej. Självklart, sa vi. Å sagt å gjort: på torsdagen var Mattias hemma och vabbade vårt barn. Å fredag var jag hemma med Alex. På dagen i alla fall. Det var ju premiär för Ljus i Alingsås, och jag hade äran att jobba kväll på självaste premiärsturen. Sååå mycket folk! Det var inte alls väntat att det skulle bli sååå mycket folk första kvällen, men ack va fel vi hade!


Jag slet mellan 16,15 - 23,45 då jag äntligen fick åka hem å stupa i säng. Förkylningen hade tagit mej med, hes å jävlig vaknade jag på lördagsmorgonen, då vi hade både Allum, besök å utekväll planerad. Fuck! Jaja, det fick gå ändå.


Vimlade omkring på Allum i några timmar innan vi beslöt oss för att åka. Då hade vi i alla fall inhandlat ett par stövlar till mej (ej gummistövlar som alla tycks tro. Varför skulle jag så prompt behöva det förresten?!) å ett par skor till Mattias. Sedan blev det ett kort kaffebesök hos Mattias morföräldrar. Å efter det raka spåret hem till mina föräldrar som skulle ha Alex över natten. Dumpade barnet fort för att sedan åka hem å göra ordning sej innan our guests skulle komma vid 17. Kämpig dag det där. Men oj vad kul det blev sen! Vi blev massa kul folk: Jessika, Bella, Anna, Simon, Larsson, Henke, Lulla, Maria, Dahlgren, Martin, Simon, Sara, Michael å så jag å Mattias. 15 goa å glada ;-)


Mitt under förfesten upptäckte Mattias att någon hade sparkat sönder Berlingon (Mattias jobbarbil), när jag hade haft den till stan på fredagskvällen när jag jobbade. Bucklor både här å där, fram å bak. Dessa vandaler! Men det var ju tur att det inte hände när jag satt i ;-)


Anyway, för att återgå till förfesten, here's some pics:



                   


                   



Kl 21 hade vi 4 bokade banor på Stures.



                   


                   


                   


                   


                   


                   


Dum som jag var hjälpte jag Bella efter en strike så hon fick megamassa mycket poäng ;-) Hon blev jätteglad, själv trodde jag att mitt game var dömt. Men icke! Från att ha ledit större delen av kvällen, förlorade Bella STORT mot både mej å Sara. Ojojoj, vilken spännande match! ;-)  Å skadeglad som jag är, behöver jag väl inte ens skriva vem som vann, jag eller Sara? 
Skadeglädje är den enda sanna glädje! ;-) 


Efter Stures drog vi till Tallhyddan. Kom dit typ 22,55 (!), vilket var både bra å dåligt. Bra för att vi slapp betala inträde + att det var 2 för 1 i baren (= MYCKET bra), dåligt för att det var nada folk där när vi kom. Men det fylldes ju på under kvällen. MEN det tömdes på folket oxå, Larsson blev utkastad (väntat?), Bella mådde dåligt, Jessika drog hemåt för att kunna ta hand om sonen dagen efter, vilket tydligen gick sådär ;-) å Anna & Simon kommer jag inte riktigt ihåg varför dom gick - kan ju vart för att det SÖG på Th ;-)  


Mattias tyckte att en kille som frågade mej om vi skulle dansa var för närgången, å ett tu tre var det nästan slagsmål. Illa. Tur att vakterna ingrep så fort, småjobbigt om någon av dom skulle ramla ner därifrån andra våning ju! Hänt förr liksom, å se hur det gick. Så där blev ju nästan även Mattias utkastad, snällaste karln i stan liksom.


Höjdpunkten på Tallhyddan var ju utan tvekan när söstra mi stövlade in, alldeles iskall efter att ha gått dit.
Inte för att vi umgicks så mycket, men det kändes bara bra att du var där, Sis ;-) Dock kan jag än idag inte förstå hur du kunde åka till Ullared sådär "dagen efter", Malin! Ullared i all ära, men hallå?! Draw the line! ;-)

Hon kom alltså hem, sov i typ 2 timmar för att sedan gå upp kl 06,00 för en dags shopping på Ullared. Klokt??!


Söndagen gick i töckens tecken. Gött bakfull(a)! Men (faktiskt) helt klart värt det!

Å nu är jag dessutom ännu sjukare än vad jag var innan helgens bravader! Rösten har svikit mej totalt. Å hostig, febrig å allmänt sjuk är jag oxå. Så idag å imorrn ska jag vara hemma från jobbet. Så får vi se hur frisk jag blir. Segt! Konstigt; när man jobbar vill man bara vara ledig, men när man är hemma å är sjuk så vill man bara tebax?! Till mitt försvar så är det ju bara sååå segt att bara gå runt hemma å väsa, som jag gör nu, å inte kunna hitta på nått. Då jobbar man ju bra mycket hellre. Hade ju vart annat om man hade hälsan i behåll, men så är ju icke mitt fall nu.



Jaja, vi får väl krya på mej nu då. På återseende!


RSS 2.0