Mina bravader..

...Jaha, då var det dags att skriva om mina bravader denna veckan. Ständigt nya äventyr .. ;-)
Duktiga jag, har ju änna kommit igång med det här med blogging igen ju!
Är ju inte i samma klass som Jessika, men det kan ju ingen va ;-)


I onsdags morse cruisade jag, Alex och mor min till metropolen Nossebro. Dags för den årliga turen till Nossebro marknad. Måste ju ut å rasta mammsen nångång liksom. Å där trivs hon, bland alla blommor. Bilen är alltid fullpackad med blommor när vi lämnar bygda. She's crazy!

Jag håller med Wilmas visa ord: "men mormor har massa blommor redan".


Anyway..det blev en snabb visit, men vad ska man göra där mer liksom? Nossebro bjuder ju inte riktigt på så mycket mer än marknaden. Jag köpte 3
t-shirtar till Alex:





Väl hemma igen fikade vi med Mattias som var hemma å var pappaledig, dvs. snickrade altan. Sedan åkte mammsen hem å jag gjorde iordning mej inför nästa fika. Livet som mammaledig är allt bra! ;-)

Kl 13 var det dags för "familjelivsfika" i Nolhaga, som Jessika så listigt hade knåpat ihop. Det var trevligt!



                   



Bad Jessika posera fint framför kameran, å det gjorde hon glatt (med sin bästa sida):



Top Model, nästa?!


På torsdagen gick jag till stan med systeryster å hennes 2 vilddjur. Fick handlat mej lite kläder. Impulsshopping är den shopping jag gillar allra bäst. Det är ju den man blir gladast över, eftersom man inte haft några förväntningar. Mycket bah! =) Jag skulle ju faktiskt inte köpa något egentligen, men 3 linnen å 1 tröja fick jag med mej hem i alla fall. Nice!


Igår, fredags, tillbringade jag å Alex hela dagen ute i trädgården.

Jag försökte få lite sol på min kropp, medan Alex lekte snällt (?) i skuggan.


                   


                   


Övade på att gå gjorde vi också, han tycker att det är mycket roligare att gå ute än inne. Mjukare att ramla i gräset ju. Smart grabb! Intelligensen måste han ju definitivt ha ärvt efter sin mor ;-)



                   


Ett annat smart påhitt han har börjat med är att krypa på händer och tår utomhus. Det kittlas väl antagligen på knäna när han kryper vanligt så då "kryper" han på händer å fötter istället. Men han ser förbannat dum ut när han kryper omkring. =)





Nått han däremot, med all säkerhet, har ärvt av mej är mitt humör. Å det kan jag erkänna inte alltid är så bah! Jag har inget tålamod. Det har inte Alex heller. Jag har kort stubin - å Alex likaså.


       Här klättrar han på mej, i hopp om att jag ska lyfta upp honom..


..å här är 3 sekunder senare, för att jag inte lyfte upp honom:        


På fredagskvällen fick vi besök....av mina kära föräldrar! Det var också en impulsgrej, vi bjöd hit dom på mat. Å dum som jag är (eller älskvärd) insisterade jag på att åka å hämta dom så att dom kunde unna sej lite gott å dricka. Detta innebar ju dock att inte jag fick nått gott å dricka. Menmen, vad gör man inte för sina nära å kära?! ;-)

Vi hann med både grillning å några kubbrundor innan gamlingarna ville hem strax efter 23.


Idag har vi också tillbringat hela dagen i trädgården. Mattias å Alex på en filt i skuggan å jag i solstolen. Himla bah! =)

Alex var inte still en sekund utan skulle hålla på å klätta på sin vagn..


                   


..så vi fick dumpat honom i baljan, där han satt still i några sekunder iallafall, innan han började hoppa upp å ner. 
 

                   


På eftermiddagen kom Joakim å 2 av hans kompisar å hälsade på. Trevligt! Freddan hade köpt sej en c70 cab - antar att det var den dom ville visa upp med sitt besök. Den va fin!

Så nu vill Mattias oxå ha en sån, eller en Bmw cab "kunde han tänka sej oxå".  Vad är det med killar, som gör att dom alltid vill ha allting som alla andra har? Å framförallt, tror att dom har råd? 

"Den kostar ju "baaaara" 80 000, Emma. Å se här, här är en för 65 000. Bara." 
Que, liksom?

Imorgon är jag minsann bjuden på middag hos Bella. Ska bli nice! Ett litet dinnerparty! Me and her liksom! Cosy! Hon är snäll hon. Men det borde hon va mot mej nu, ska ju passa både hennes katt å blommor medans hon är i Kroatien i 10 dagar. Ska bli intressant å se om något lever när hon kommer tillbaks ;-) Jag har ju inte riktigt oddsen på min sida, om man säjer så.
Menmen, lugn bara lugn, Baloo! Jag fixar!
=)


Åh! Jag är verkligen helt KÄR i min nya skiva som jag brännt. Sååå sjukt bra! Tänk att jag kunnat åstadkomma något så bra!? Det kunde man aldrig tro..

Eller jo, förresten. Min bralle är ju ett livslevande exempel på att jag faktiskt kan, ibland.


Å nu närmar sej Alex 1 års dag med stormsteg å planeringen är i full gång. Eller inte.

Funderar på vad vi ska köpa till honom, har ju redan köpt ett nytt vrålåk till honom, vilket var tänkt som en 1 års present från början, men..

Skulle nog vilja köpa en ruschkana till honom. Fast frågan är ju vem som kommer använda den mest, han eller jag? Haha! Nää, jag är nog mer för att gunga än åka ruschkana.

Lille jag blir nog aldrig stor =)


ÄLSKA fint väder!! Men att det typ är 30 grader inne på kvällen SUGER!
Strosade fortfarande omkring i min bikini tills Lulla kom. Till Lullas stora chock. Dörren öppnades å Mattias å Lulla kom in, å sällskapssjuk som jag är knallade jag glatt bort till dörren. 
Lulla var på väg in genom dörren, men ramlade fort ut igen, när jag kom, med ett generat: "Oj".

Va fan, aldrig sett en kvinna i bikini förr? ;-)



Ha det gott!!



Alex första steg är komna!

..ja, som rubriken klart å tydligt säjer så har Alex gått sina första steg idag!
*stolt som en tupp*
Var ute i trädgården på gräsmattan, när han stapplade iväg. Duktiga han!
16 steg gick han som mest i följd!!

Mammas lille pojk!

ps. Inte dåligt med ännu en uppdatering va? ;-)

Mors(grisarnas) dag

Jag SKA försöka att lyda å blogga i alla fall en gång i veckan, men det är svårt ska ni veta. Hur jag lyckades blogga varje dag förr är för mej en gåta.
Väldigt mysteriskt med andra ord ;-)

Här kommer väl i alla fall en liten summering av helgen, bättre blir det inte.

Knock yourself out:


I fredags lämnade vi bort Brallen till mormodern å morfadern över natten. Jag och Mattias begav oss till Götet, där vi skulle käka mat å gå på bio. Var det tänkt. Hamnade - som alltid - på Bamboo. Fantasi, vad är det liksom? Anyway, mätta å belåtna blev vi ju å det är väl tanken med att käka?

Något biobesök blev det inte, för den filmen som vi ville se var fullbokad...

Det låter bättre så i alla fall, men sanningen var den att Mattias hade väldiga problem med bions telefonsvarare. Haha!





En liten promenix i hamnområdet efteråt blev det i alla fall. Solen sken ju å vi bönder hade mycket att titta på i storstaden. Hittade tillexempel en skylt som räknade hur många cyklister som passerade där varje dag. Vad är egentligen meningen med en sådan skylt?? 

Sedan tog vi oss hem igen. Inte helt otippat förvandlades jag till Emma Rallykalle, där jag svischade omkring på E20 med mammas å pappas bil. Man får ju passa på när man har galopperande hästar under huven å inte skrittande som vi har i vrål-70:n.

Väl hemma satte vi oss en stund på vår icke-färdiga-under-arbete-altan och avnjöt lite smarrig alkohol innan knotten anföll...Vilket dom gjorde efter typ 10 minuter. Därefter blev det karaoke till långt in på natten. Jag lyckades nog vinna 1 eller 2 gånger av typ 60 låtar. Vet inte hur eller vad Mattias gör (eller vad jag gör för fel), men vinner det gör han fan hela tiden!
Jag å min underbara sångröst, förstår inte det liksom? ;-)





Lördagskvällen tillbringades i lugn å ro framför Eurovision Song Contest. Fråga mej inte varför. Man vet ju alltid vad som händer: man tvingas lyssna på sjukt dåliga låtar, Sverige gör bort sej å alltid är det nått pucko som har det där lilla extra att störa sej på.

Nästa Eurovision (om jag inte bestämmer mej för att bojkotta den) ska jag ha laddat upp redigt med alkohol i alla fall, så man klarar av kvällen!



     +          =                


Fast troligtvis är inte det heller en bra kombination. Nog bäst för alla parter om jag bojkottar Eurovision istället.

Hela kvällen avgjordes när min älskade BJÖRN GUSTAFSSON dök upp i tv-rutan! Underbara man! (Eller räknas man som man när man bara är blott 22 år? Jaja, man eller lammkött - whatever. I love him!) 1 minut av honom å han gjorde hela min kväll!


Lille han


Lite roligt var faktiskt Spaniens bidrag med den där fiktiva sångaren. Haha! Tyckte att han liknade min baldejt. Tommy var väl dock snäppet stiligare på balen, men annars var dom pretty much the same. =)





Idag har jag klarat av min första arbetsdag, efter över 1 år utanför arbetslivet. Det gick bah!

Var lite smått nervös innan, särskilt då jag fick veta dagen innan - då jag var å rekade stället - att all växel var slut. Men va fan, finns det nått jag inte klarar av liksom? ;-)

Jag är precis lika bra på allt som Lotta på Bråkmakaregatan är:
"Jag kan allt...förutom slalom"





I mitt fall kan man dock lägga till att jag inte klarar av att göra kaffe heller! Tragiskt, men sant!

Jag är ingen finsmakare (antar att jag vant mej) så jag tycker inte att mitt kaffe är så pjåkigt egentligen. Men man får väl lyssna på sina nära och kära ibland, och efter att ha fått höra att det smakar som rävgift - vilket jag antar inte är en komplimang - så kanske det är bäst att inse fakta.  

Men va fan, är man en jävel på allt annars så kan ju kaffet kvitta liksom ;-)

Anyway..dagen som hårt arbetande arbetskvinna gick bra!

Stod där, tjötade å såg glad ut i 6 timmar och sedan fick jag gå hem. Underbara jobb! ;-) Sjukt att man kan få betalt för nått man egentligen kan göra gratis.
För prata - det kan jag allt!

Å kan ni tänka er? Vissa av kunderna berättade att de saknade mej. Lilla jag! Detta var jag naturligtvis tvungen att skriva i ett "brev" till min chef. Vad gör man inte för patetiska försök att få upp lönen lite =)


Summan av summaron var att det faktiskt var rätt kul att jobba å att det verkligen inte kändes som att det är över ett år sen jag stod där i min heta (?) röda väst å mammamage.

Tänk om det alltid kunde vara så att man bara behövde en dag på ett år. Va bra det hade vart å vad man hade längtat efter att jobba!


DESSUTOM så vart det ju mors dag oxå! Min allra första! Men tydligen så var jag inte så älskvärd som jag trott...Inget nämnt, inget sagt. ;-)






 

Tjing tjong!


Helt sjuuuukt..

..vad jag är dålig på att blogga nuförtiden!

Mycket har hänt sen sist. Of course, mitt händelserika liv är ju inte att leka med. Typ.


Idag fyller lille Max 1 år! Mosters andra stolthet!




Happy birthday Max!


Så igår var jag å Alex på barnkalas. Mycket trevligt å mycket söta barn. Å idag var det dags för kalas igen, for the family liksom. Sweet! Kalas är bra. Det är kul. Man träffar massa folk, pratar å äter gott. I like it.. Fast det beror ju iförsej på vem det är som fyller år å vilka som kommer dit. Så jag kanske inte är ett stort fan av kalas ändå. =/ Kluvna känslor det där!


Lite kalasbilder:


                   


                   


Shit! Det är först nu som jag har insett att om ca 6 veckor är det min tur att anordna massa kalas. Helt sjuuukt! Min lille grabb är också snart 1 år redan. Sjukt! Å va fan ska man skylla på nu varför man ser ut som man gör? Går ju inte riktigt att skylla på graviditeten nu. Och detta faktum att man snart ska börja jobba igen, också helt sjukt! Ska jag lämna bort min lille älskling till en vilt främmande människa som ska få vara med honom på dagarna istället för mej?.. Medan jag står å säljer bullar?

Livet är allt bra orättvist!

Så.. av många anledningar önskar jag att tiden inte går så jäkla fort. =/



image935



Ähh..ehh..bloggtorka!

När man inte vet vad man ska prata om, så finns det ju alltid "väder-och-vind-diskussionen" att ta till. Gäller det när man skriver också?

...För i alla fall, så har ju vädret varit kanon den senaste veckan!






                   


                      


Under helgen har vi mer eller mindre fått en inneboende: Bella.


I fredags kväll var det väl egentligen tänkt att tjejligan skulle ut å slå klackarna i taket. Men mycket satte stopp för detta, bland annat magkatarr, pollenallergi, jobb, brist på pengar å en bortrest människa. (Kul att metropolen Vedum lockade mer än oss, Emma ;-) )

Bella, min trogna vän i alla väder, kom hem till mej i alla fall med massa cider. Å efter att ha tagit några klunkar insåg vi att här kan vi ju inte bara sitta när det är sååå fint väder. Så vi ringde in förstärkning, vilket bestod av Mattias lillebror och hans kompis. Här skulle spelas kubb!


Ciderna flödade, solen gassade och stämningen var på topp!


Klockan 20 gav vi Alex välling i sin barnvagn, eftersom vi inte har införskaffat oss någon bra babywatcher så fick han vara med oss ute ifall han skulle vakna. När vällingen var uppdrucken somnade han gott i vagnen till vårt glada tjo å tjim ute i trädgården. Fattar inte hur, men somnade gjorde han iallafall.

När vi väl begav oss in igen, bar vi in honom å la honom i sängen å så sov han hela natten igenom. Mammas pojk det där!


Tyvärr fick jag veta på söndagen sedan att jag inte hade vunnit kubben vilket jag trott hela tiden.

Menmen, life suchs sometimes ;-)


På lördagen kom Bella (igen). Vi skulle ge solbrännan en chans, hade vi tänkt. Å det blev det..för min del i alla fall! Bella blev både snickare å tältbyggare där ett tag ;-)

Farmor Christine kom nämligen förbi en sväng med en present till Alex. Den bestod av ett indiantält å ett litet vanligt tält, med en cylinder (säjer man så?) mellan, så man kunde krypa i den emellan de båda tälten. Mycket uppskattat av sonen...och mamman osså! Förutom att jag fastnade i "rullen" halvvägs å hade ett helvete å försöka ta mej ur.  



                   



Under dagen kom Henke å hjälpte Mattias med altanbygget å sedan fick vi även långväga besök från Göteborg, Michael & Sara. Så på kvällen blev det grillning. Dott!
Å Alex somnade åter igen ute i barnvagnen, precis lika lugnt å snällt som kvällen innan. Mönsterbarn!


Söndagen bestod av ytterligare lite Bella och solning. Jag å Bella återtog kubbspelet å jag utklassade henne totalt. I'm good! Vaknade dock upp på måndagen med världens träningsvärk överallt där jag inte ens visste att man kunde ha muskler. Tragiskt! Det var ju faktiskt bara lite kubbspel.  


Igår var jag på VIP-kväll. I Vårgårda. Haha! Låter mycket skumt, men så var det.

Ulla, min arbetskompis, dotter har en klädaffär där. Your Choice heter den. Mycket mycket fina kläder, typ lite Vero Moda-aktigt - and I love Vero Moda ju!

Så jag, Anna, Hanna å Marie åkte dit. Äventyr i Vårgårda - inte varje dag. Marie hade aldrig vart där i sitt 35 åriga liv, så hon var fylld med förväntan (eller inte), Hanna var där för andra gången å Anna för tredje. Jag har tyvärr vart där lite oftare. 


Anyway, igår efter stängningsdags fick dom allra viktigaste kunderna (dvs jag å mina homies å några fler) komma å titta på kläderna, äta lite gott tilltugg å till min stora förtjusning - dricka vin!

Dessutom fick vi 20% rabatt på det vi handlade. Tyvärr är ju inte plånboken så fet nuförtiden, men en gul fin Esprit-tröja fick jag köpt mej i alla fall. Man får ta sej råd för kläder helt enkelt =)


Mattias sa häromdagen att han längtade tills jag började jobba så ekonomin blir som vanligt igen. Kände mej nästan som en högavlönad kvinna där ett tag..





..tills jag kom på mitt rätta jag. En lågavlönad cafebiträde. Som DESSUTOM ska tvingas ha på sej en jävla hatt på huvudet, som inte gör nån skillnad.

Jaja, får la bjuda på det..oxå!


Ja det var väl inte illa pinkat att äntligen få knåpat ihop en blogg så här på torsdagskvällen?

Så nu förväntar jag mej mååånga vackra fina kommentarer ;-)


(Wo)man or mouse?!

Är jag en riktig (fåfäng) tjej..or not?!


[ ] Du har fler än 10 nagellack.
[x] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[ ] Du har eller har haft lösnaglar.
[ ] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn. ..
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[x] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[x] Du brukar gå på stan med din mamma
[ ] Du har haft rosa på ditt rum.
totalt: 4

[x] Du har färgat håret.
[x] Du har slingat håret.
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[x (händer ibland tyvärr..stackars grannar)] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[x] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[ ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[x] Du älskar att gå till frisören.
[x] Du solar hellre än att bada.
totalt: 7

DU ÄLSKAR:
[x] Skor
[x] Färgen rosa
[x] Shopping
[ ] Dekorationer
[x] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[ ] Disneyfilmer
[ ] Ljus
[ ] Blommor
[ ] Mjukisdjur
totalt: 4

Du shoppar/shoppat på:
[x] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[ ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[ ] Sisters
totalt: 3

DU SÄGER OFTA:
[x] Whatever
[x] Oh my god! (räkbas herre gud)
[x] Vet inte
[ ] Cuite
[x] Hot
[x] Visst
[x] Säkert
[x] Ursäkta?
[ ] Fabulous
totalt: 7

DU LÄSER:
[ ] Frida
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] Solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
totalt: 0


DU GILLAR DESSA FIMER:
[ ] Elizabetown
[ ] Eva och Adam
[x] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[ ] A Walk To Remember
[x] Sweet home alabama.
[ ] Where The Heart Is
[ ] Just My luck
[x] John Tucker Must Die
[x] The holiday
[ ] Girls United
[ ] How To Lose A Guy In 10 Days
[x] The hot chick
[ ] My girl
totalt: 5


DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] Lost
[x] Top Model
[ ] Projekt Runway
[x] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[x] Grey's Anatomy
[x] OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[x] Gilmore Girls
[x] One Three Hill
[ ] Heroes
totalt:6

DU TYCKER OM:
[ ] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[ ] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[ ] Britney Spears
[ ] Beyonce Knowles
[ ] Christina Aguilera
[x] Hillary Duff
[x] Lindsay Lohan
[ ] Gwen Stefani
totalt: 2


TOTALT: 38 poäng


0-20 mer pojke än tjej 
20-30: pojkaktig tjej. 
30-40: rätt så tjejig.
40-50: du är en tjej!
50-60: du är riktigt flickig



Hmm...jag som trodde jag var värsta tjejiga tjejen. Är ju dock fortfarande Värsta Grymma Tjejen =P
Bah! Innebär detta att jag trots allt inte är så fåfäng? ;-)


Ensam ung mamma söker...SÄLLSKAP!

Jaha, då var det ett jääääkla tag sen igen..Sorry dudes!  =/


I skrivande stund är jag, hör och häpna, alldeles själv i mitt lilla hus (förutom Alex såklart, som ligger å sussar i sin säng)!
JAG som hatar att vara själv. JAG som alltid måste ha nån vid min sida att tjöta av mej med. JAG som alltid är rädd för att nån ska komma å ta mej. (Kanske lite väl smickrande?)

Poor, poor me iallafall!



Ensam hemma


Mattias är nämligen med sin buddy, Johan, på en roadtrip nere i de tyska markerna. Huvudändamålet var att Johan skulle köpa sej en husbil och sedan naturligtvis för att köpa hem en hel del gott att dricka oxå. Tyvärr fick jag höra nu, genom djungeltelegrafen, att husbilen inte vart nått att ha PLUS att de hann inte till ölaffären utan var tvungna att åka direkt till båten för att ha en chans att komma hem. Så resan var nog allt annat än lyckad skulle jag tro. Fast jag skulle tro att killarna nog haft roligt ändå. Dom där två i en vansinnesfärd mot Berlin. Ojojoj, ja jag kan inte tänka mej annat. =)



Anyway, för att återgå till mitt ensamna stackars jag då. Ensam ung mamma söker sällskap!
Inte ens av min trogna stöttepelare Bella fick jag sällskap. Vad är det då för värld vi lever i??

Hon orkade inte cykla hit till mej..Så resten av kvällen är dömd till att vara ensam..Inte bah å absolut inte oligt!! Speciellt inte en lördagkväll, känner mej som en pensionär. Fast ändå inte, tillåmed dom måtte väl ha roligare än mej?


Men i onsdags hade jag det roligt iallafall!

Tjejparty med utgång! Tjejerna bestod av moi, Bella, Emma, Jessika, Katrin, Hanna, Camilla & hennes tjejja Linda, som hon är personlig assistent åt. Dessutom fick vi äran att ha Camillas lillasyster, Liselotte, på ett kort men ack så trevligt besök. Kan ju dock inte klandra henne när hon ville åka till sina kompisar efter ett tag. ;-)

Mycket sex, drugs & rock 'n roll på våra förisar. Iallafall mycket av det förstnämnda, inte själva aktiviteten alltså utan a lot of talking. Emma E är inte nådig när hon sätter igång. Groddar hit å groddar dit, liksom ;-)


                   


                   


                   


Efter en supertrevlig förfest at my place med "Jag har aldrig", "Våghals - sanning eller konsekvens", kareoke, god mat, dryck å tårta (ja, faktiskt så har vi det så bra att vi har Emma i vårt kompisgäng som förser oss med sådana delikatesser); så var det iallafall dags att försöka ta sej in till stan. Hotellet väntade vårt celebra besök.
Till vår hjälp hade vi vår fantastiska Camilla med Emmas volvo och Anton Lillebror. Mycket bah!


Men oj vilket misstag! Vi skulle lätt ha stannat kvar hemma å förfestat hela natten. Hotellet sög! Åldersgränsen var från 18, så det hade vi väl kanske kunnat lista ut tänker ni. Men nää, vi är inte så jäkla bright helt enkelt! Dessutom, till vårt försvar, hade vi hört mängder av folk i vår ålder som skulle dit. Men nää då! VART VAR NI? Stället kryllade av barn i dess ringa åldrar. Usch å fy! Vi fick ställa oss frågan "Hur gamla är vi egentligen?" flera gånger om under kvällen. Så kvällen avslutades med en god måltid på Lilla torget.

Nåväl, nu är vi ju en lärdom och erfarenhet rikare i livet iallafall: never go to the hotel when it's 18!

Veckan som kommer: ser mer eller mindre oplanerad ut faktiskt. Kanske ska jag å sonen ta oss ett dopp på måndag? Babysim var ett tag sen nu. Å jag i ny bikini dagen till ära, kanske vore något?
Annars består väl veckan av att gå promenader för att försöka hålla hullet nere!


Have it good!
Tjing tjong!


RSS 2.0