Öltält!!

Tänkte dela med mej lite om min gångna vecka, men nu råder tillfällig (hoppas jag) minnesförlust. Det enda jag minns är min nästintill obetydliga shoppingtur i tisdags:

Tisdagens eftermiddag började med att himlen öppnade sej, just precis när jag slutade jobbet, å det började VRÅÅÅLREGNA! Hade bestämt träff med Frida på stan, så iväg fort till dagis, hämtade upp parveln å så järnet till stan igen. Alex tyckte det var jääättekul med allt vatten ("Titta mamma, vatten! Åh! Vatten på bilarna, mamma! Vatten, vatten, vatten"...) Jag var av helt annan åsikt däremot. 
Fly förbannad klampade jag iallafall in i Storken, aningens försenad, men med bara några få minuters marginal skulle jag tro!?
Å väl där blev stackars Frida omkringsläpad på shopping.


Vi började med en runda inne på Kicks, där jag hittade lite småkrafs: mascara å 2 nya ögonskuggor. Fick några tips av Frida, som ju faktiskt är blivande make-up artist ;)
Därefter var det hög tid för fika! ;) Kan ju inte gå för länge utan kaffe i k(r)oppen, så vi testade det "nya" stället, Taste it, eller vad det heter. Va la sådär, inget speciellt iallafall.

Därefter fortsatte vi min shopping - Frida gick ju bara snällt bredvid å tittade på, ty hon fick inte sin lön förrän dan efter. Illa att vara kommunanställd! ;)


Denna gång var det ju faktiskt inte så svårt att bestämma en dejt, Frida! ;) Gick ju på fem röda, andra gånger har det tagit veckor. Gick ju nästan lite för lätt! Slutsaten är att vi är nog inte så viktigt upptagna som vi tror ;)

Anyway, det var trevligt att få skvallra lite. Härligt att bo i Alingsås, alla (TROR att dom) känner alla så det finns ju alltid nytt skvaller :)


I onsdags var vi ute med jobbet, på Musses! En riktigt trevligt kväll, förutom det faktum att orsaken var Maries avsked.





Å nu är det torsdag kväll! En dag kvar, sen långledig helg! Gott! Å fint väder ska det ju bli osså, å så shopping! Me like..a lot!

Sedan bara 2 arbetsdagar kvar nästa vecka innan Kreta! Å sen direkt ankomst till potatisfestivalen, som verkar bli av ändå!

Tråden på facebook "Rädda ölen på Potatisfestivalen" skapare, Pelle, skrev idag:


"Vem i all sin dar hade trott det, men vi har passerat 2000 medlemmar!!!
En fantastisk siffra i lilla Alingsås.

Länsrätten har beslutat att häva socialnämndens beslut, så vi kan alla se fram emot
att återigen träffas i dom trevliga öltälten.
Vi visste ju att dom va enná riktiga gottegrisar i länsrätten.
Detta beslut har tagits angående ett av tälten, och tält nr. 2 ska upp i dagarna, men det lär bli ett beviljat tillstånd där med.
Nu har i och för sig socialnämnden 3 veckor på sig att överklaga till kammarrätten, men det får vi be till gud att dom inte gör"


Wohooo! HOPPAS!


BYE!

SUP(ER)helg

..har jag haft! Tack vare Anna å Hanna! Gulle er!


I går var det ju då dags för vår dejt. Landade hemma hos Hanna kl 18, med cykeln i beredskap - ty efter denna kväll skulle jag nog inte vara kapabel att köra min Vröl-70 hem. Det visade sej vara helt riktigt.


Hos Hanna bjöds det på supergoda tilltugg, made of Hanna herself, och "vindrinkar" med en touch of sprite i. Riktigt mumma! Sen blev det lite mer vin å lite till, tills vi (tydligen) skulle röra på påkarna.
Klockan 19 hade de bokat bord på Musses! Underbara dom!

Så vi promenerade dit i det fina vädret. Anna å Hanna i sina decimeterhöga skor å jag i mina "plattskor". Kände mej som en liten flicka bredvid dom två långa skönheterna.


Anyway, moving on..

På Musses beställdes det in mer vin å gott att äta. Tavuk Sis är ju en stående beställning, både för mej å Anna. Våghalsen Hanna vågar faktiskt prova på nya maträtter..  ;)
Åh! Musse kan verkligen laga mat han :) Underbart gott! Å helt fantastiskt kul hade vi!! Tjattrade om allt mellan himmel å jord, å lite till!

Strosade därifrån runt 22,30 tiden, genom stan - som för övrigt var helt död - tillbaks hem till Hanna igen. Där fyllde vi åter igen på vätskedepåerna ;) å fortsatte kacklandet.


Strax efter 01 kom Simon å hämtade oss å skjutsade hem mej. Så cykeln behövdes ju inte i alla fall - lucky me! ;)

Att cykla är ju ingen höjdare från början å min sida, och att cykla hem mitt i mörka natten UPPFÖR alla backar tillhör ju inte heller favoriterna. Minst sagt!

Simon, han är en bra lagkamrat som ställer upp för laget (lagkaptenen) även när tävlingen för länge sedan är avslutad :)


Idag har jag å Alex varit på "Småbarnsreunion". Ett mycket trevligt initiativ från Jessika. Hon slutar då aldrig att förvåna mej ;)

Kl 14 möttes vi fd. mammalediga i Nolhaga. Det var Jessika & Alwin, Johanna & Zion, Syrran & Wilma&Max, Jonna & Lava&Lex, Erika & Wilma och jag & Alex.

Riktigt kul att ses alla igen, då det var över ett år sen vi träffades sist! Barnen var smått förändrade om man säjer så! - det händer mycket på ett år! Dessutom skötte dom sej, för det mesta, exemplariskt å lekte för sej själva medan vi mammor satt å skvallrade - precis som förr.

Vädret var tillåmed på vår sida, inte en droppe regn fick vi på oss. Unbelievable!


Åter igen en ny arbetsvecka som börjar imorgon, men det känns faktiskt inte såå tungt denna gång.
Bara 7 arbetsdagar kvar till Kreta! ;) Å så är jag ju ledig helgen som kommer, då blir det nog lite shopping på Allum, eftersom det (kors i taket) inte blivit nått nu ihelgen :D
Fick ju faktiskt lönehöjning nu, å nått ska man väl ha det till ;) 



/E 


Ah du ljuva juni!

Snart är det juni! Bästa månaden på året, ty det är månaden då älskade potatisfestivalen äger rum och min älskade son föddes. (Naturligtvis inte i den ringordningen) ;)

Dessutom fyller både Mattias å min käre far år i juni. Å så är det ju midsommar oxå, fast det är ju rejält överskattat!! Alla får snefyllor å det ösregnar (nästan) varje år!!


I år är juni even better, åker ju till Kreta 4-11 juni. (SNAAART!!) Hemma lagom till festivalen. Planeringen kan inte vara så mycket bättre faktiskt :)

(http://www.fritidsresor.se/resa/grekland/kreta/maleme/hotell-louis-creta-princess/?season=sommar-2009)

Fredagen 12 juni är dessutom dagis stängt för studiedag, så då får jag ytterligare en ledig dag (+ att jag även är ledig hela festivalshelgen). Då ska här åkas karusell på dagen å sedan till syster på aftonen å svira loss!

Same procedure every year!


Måndagen efter potatisfestivalen ska ju ja å Bella modella! Modell för en dag.

Kan ju bara föreställa mej hur korten kommer att bli, bakfull å jävlig som jag med all säkerhet fortfarande kommer att vara efter helgens bravader ;) Men what the heck, kan ju bli skoj!


I tisdags var mina jobbarkompisar (Amanda, Sandra, Marie, Hanna X:Et, Arielle, Anna L å så jag) här på fika. Lång (från kl 16-21) å trevlig fikastund - me like! Alex höll sej (inte alls) i skinnet, men charmade alla flickorna. Precis som sin mor! ;)


Detta är Maries sista vecka på jobbet! Så på onsdag kväll ska vi ha en liten avskedsmiddag på Musses, ska bli mys! Men jag kommer ju att sakna ihjäl mej efter henne!
..Å dessutom börja ränna på Maxi i tid å otid ;) Inget av det här bådar ju bra ;)


Imorrn ska jag jobba :( å på kvällen har jag en dejt med Anna å Hanna. Ska bli sköj! Det är min 25 års present, en helkväll ihop med dom! (Hett eftertraktade flickor, man måste fylla år för att få en chans att träffa dom ;) )


Ja, det var (ytterligare) lite onödig uppdatering från Ryttaråsen!



So long!


Katastrof!!


http://www.alingsastidning.se/nyhet_visa.asp?id=4224&sidnamn=ALINGSÅS

Femkampen!!

Herregud säjer jag bara! Ujujuj! Helt galet, men tokskoj ;)


Dagen började med lite prepp inför den kommande femkampen. Jag gick mest runt å såg viktig ut (rädd för att bli tilldelad någon riktig sysselsättning)  ;)

Men runt halv ett åkte jag ut till mamma å pappa för att lämna Alex. Sedan åkte jag hem med en väldig fart (ja, Audin går ju myyycket fortare än v70n ;) ) å fixade iordning mej.

Oömma kläder är inte riktigt min grej kom jag på. Vad är oömmt? Så det tog ett tag innan jag nöjde mej med min "oömma-femkamps-klädsel". Dock blev det nog inte så oömmt after all, eftersom jag fick ta emot kommentarer som: "Men Emma, du skulle ju för fan ha fula kläder". "Ska du verkligen ha på dej det där?"


Jag svarade minsann att jag inte har några fula kläder :P Morgonrocken visserligen, den är ju faktiskt inte alltför het. Men den skulle inte funka så bra att hoppa omkring i, då den går ned till fötterna. Snubbla gjorde jag ju ändå med hjälp av alkoholen, inte behövde jag väl ytterligare hjälp?


Vid 16 tiden började folket komma å vi var alla (?) ivriga att börja kämpa. 

Anyway, vi satte äntligen igång ungefär vid samma tidpunkt som solen gått ner å knotten strömmat till.

Vi delade upp oss i 4 lag, med 4 i varje. Mitt lag (Team Emma) bestod av tyrannerna: Simon, Johan, Tommy å så jag. 
 

Gren 1 - Hoppa säck


Ja, precis lika enkelt, vanligt å tråkigt som det låter. Vi hoppade i en säck fram till en brädbit, rundade den å tebax. Å bytte av med alla i laget. Snabbast vann.
Man ser verkligen vråldum ut i en säck.


Vann gjorde Jockes lag, eller "Team Danger" som han hade döpt laget till.


Gren 2 - Ölpyramiden


Den gick ut på att det stod 3 öl på varje stol (4 stolar eftersom vi var 4 lag). 3 stycken ur varje lag sprang fram till stolen samtidigt, svepte varsin öl å ställde upp dom igen i form av en pyramid. Sedan återstod det för den sista lagmedlemmen att slå ner pyramiden med hjälp av en boll. Å man fortsatte kasta tills pyramiden var nerslagen.




Jag var den som kastade i mitt lag. Var riktigt riktigt dålig (men hade nog vart ännu sämre på att svepa en öl faktiskt). Tack vare att Anna, som hörde hemma i Mattias lag, fuskade kom team Emma på 3:e plats i alla fall. Inte fy skam, kom ju inte sist! ;)

  

Gren 3 - Skottkärrelöpning


Min favorit!! Helt sjukt kul!

Grenen gick ut på att en ur laget skulle sitta i skottkärran, varav en annan skulle köra kärran, fast med ögonbindel. Sedan skulle den som satt i skottkärran guida dom i mål, genom att ropa höger, vänster, rakt fram mm. Den som fick snabbast tid vann.

Hysteriskt kul!



                   


                   


                   

 

Gren 4 - Klädracet


Gick ut på att man skulle springa fram till en klädhög, ta på sej kläderna, springa tebax, ta av sej kläderna igen å byta med sin lagkamrat osv.. Det gick oxå på tid.



                   


                   

  

Gren 5 - Äpple-leken


Äpple-leken gick ut på att man hade ett skärp runt midjan, med ett snöre fastknytit å längst ner på snöret satt ett äpple fast. Å genom att jucka så skulle man knuffa en bandyboll framåt.

Den här grenen tog riktigt lång tid för vissa, dom hade helt enkelt inte jucket som krävdes. Mitt lag kom i alla fall i mål snabbt ;)


Efter femkampen var det dags för Hinderbanan!

Hinderbanan började med en liten kringelikrokig balansgång (då vi satt plankor över stubbar). Det gick upp å det gick ner å det gick åt sidan å rakt fram. Mycket lurigt det där!



                   
 


Jädra tur att det inte var långt till marken, då mestadelen ramlade ner å fick börja om från början igen. (Jepp, så är spelreglerna. Ni har väl sett Wipeout? ;) )


Bredvid balansgången fanns också Blomman (eller "the flower of danger", som Jocke utnämnt den till).

När man kopplade på den på vattenslangen, "svingades" den omkring i luften samtidigt som den sprutar vatten. "Inte ett öga var torrt" :D


Efter balansgången skulle man ta sej klättra upp å ner på en stege. Å därefter var det vidare till armgången. Då man skulle hänga i en stege, som var fastsatt mellan två träd, och med hjälp av armarna ta sej över till andra sidan.





Därefter var det däckhindret. Den där obligatoriska "hoppa-i-däcken".
Efter däcken skulle man egentligen svepa en öl, men eftersom minnet var lite bortsuddat av alkoholen, kom det aldrig fram några öl. Så man fick gå rakt på avslutningsgrenen istället; presenningen
Där skulle man kasta sej nerför en presseningsklädd backe, fylld med vatten å såpa. Å därefter dra sej upp med hjälp av ett rep för att slå i "gong-gongen" å då var man i mål!

Mitt lag utförde aldrig hinderbanan, jag förklarade oss diskade å gick istället å väntade på att vi skulle grilla. Men Johan körde visst hinderbanan själv istället, å lagets vägnar ;)


Lite mer pics:

                   


                   


                   


Lyckad gårdag med andra ord, som innehöll allt som har med fylla att göra: glädje, tårar, skratt å slagsmål ;)


Over and out!


Härliga onsdagskväll..

...kräver väl en helt meningslös blogg?

So off we go:
På lördag blir det livat här på Ryttaråsen. Vi har som många vet bjudit in vänner å bekanta till femkamp. Vill inte avslöja några grenar, men man kan bli blöt, smutsig å bortgjord. Så ta med oömma kläder ;)

Känner jag Bella rätt tar hon med en fullpackad kappsäck med (minst) 2 ombyten, mascara, eyeliner å ögonskugga. Hårborste, spray å plattång..etc. Ja, listan kan nog göras lång ;)


Nu har jag precis tagit mej en varm dusch. Får knappt plats i badkaret längre, med alla fiskar, båtar, badankor å andra leksaker som Alex envist ska ha där. Dessutom har vi typ 10 tomma schampoo-flaskor vid badkaret, som inte under några omständigheter får slängas för Alex..eller Mattias!

Dom använder nämligen dessa som leksaker, när dom badar. Okej,det är väl en sak att vår snart 2 årige son leker med dom i vattnet - fyller med vatten å häller över till en annan flaska å en annan flaska å en annan flaska osv..Men när min snart 27 årige karl tycker att det är minst lika roligt, kanske det är bäst att söka hjälp? ;)

Dom har tillåmed gått så långt att dom hällt ur otomma flaskor bara för att dom "behöver" fler.

Huh?


Anyway, innan duschen gick jag å slog in paket. Min fina systerson Max fyller 2 år på fredag å ska ha kalas imorrn. Å som den snälla moster som jag är, köpte jag naturligtvis en liten grej även till Wilma. Då jag själv kommer ihåg hur det var att fira syrrans kalas. Massa folk, god fika men inga paket till mej? Min ena moster köpte alltid något litet till mej så att jag var from resten av kalaset. Välbehövligt vill jag lova.
Å som ni märker, uppskattar jag det än idag - 4 år senare.
Haha, nä men typ 15-20 år senare.


Snart är det dags för veckans höjdpunkt (?): Greys Anatomy. Oh me like!

Alex sover lugnt å fint i sin säng å Mattias är snällt iväg å jobbar ;)
Inget kan gå fel denna härliga onsdagskväll..eller?



Byebye!


B-kändis!..

...jaa, en annan har ju vart utblottad inför hela Alingsås. Ni vet vad jag pratar om, bilden i Kuriren. Tok-pinsamt!

Nu har ni i alla fall fått se mej i "den lilla svarta", vilket dessvärre i mitt fall är den (jädra) hatten som vi tvingas ha på das work.

Men eftersom skadan redan är skedd kommer här en bild på fiaskot...igen:





Hahaha! Hur vore livet om man aldrig bjöd på sej själv? ;)

Anyway..till råga på allt, som om jag inte blivit till åtlöje tillräckligt, försökte chefen få mej att prata i Sveriges radio oxå. Men nä nä, där stod jag allt på mej! No way! Sa till Ragnvi att hon fick minsann göra det själv, å sen gick jag därifrån med mycket bestämda steg. Kände mej väldigt morsk ;)

Ragnvi sa när annonsen kom ut i Kuriren att "men liiite roligt är det väl?". Jag stirrade på henne som om hon var född igår: "Öh nä, inte det minsta" sa jag helt tveklöst. Inte klok? VARFÖR skulle jag överhuvudtaget vilja vara med i Kuriren? Å DESSUTOM iklädd hatt?!

Nog för min humor är otroligt låg emellanåt (för det mesta), men att göra mej till åtlöje inför hela Alingsås kommun roas jag inte av! Hua mej!

Jäjä, things you do for work liksom! ;)


Det enda roliga i det här eländes spektaklet var alla som hörde av sej till mej. Trevligt trevligt! Mobilen plingade i ett på onsdagskvällen å en bra bit in på torsdagen oxå! Tack för allt stöd i denna svåra tid ;)


I onsdags åkte svärisarna i väg till Tyskland till ett jättestort badlandskap - utan mej!? I cant believe it ;)
Anyway, vi fick det stora åtagandet att ta hand om "gården".
"The Farm" innebär matning av djur i alla dess skepnader, såsom: hästar, hönor, katter, hund och får. Mattias skötte allt, förutom matning av det lilla lammet, det fixade jag och Alex. Och i fredags fick vi hjälp av Wilma.


Malin, Wilma och Max kom nämligen ut till Näverhult i fredags eftermiddag. Barn älskar att vara där ute, jag citerar Wilma efter att ha sett en myra krypa på hennes kläder: "Men mamma, dom har ju tillåmed myror här. Dom har ju verkligen alla djur!! Åh, här är det såå roligt, mamma."

Haha! Jaa, åh va vi kan skatta oss lyckliga. Myror tillåmed - är det inte underbart? ;) 



                   


                   


Ja, en liten rad om våra (andra) kändisar måste jag ju snika in oxå ju: Alingsås Handbollsklubb tog SM GULD!
Helt galet roligt, både för dom och naturligtvis vår lilla by :) Congrats congrats!


Såg matchen gjorde jag däremot inte, eftersom jag hade tjejmiddag med Åsa, Frida och Malin. (Syrran var dock snabbt med att informera mej per sms att AHK vann guldet. Woohooo!)


Tjejmiddagen var underbart trevligt, naturligtvis. God mat i goda vänners sällskap liksom. Vi lagade maten ihop, å dom andra tre visade sej vara riktiga mästerkockar medan jag mest kände mej i vägen där jag stod å smuttade på mina cider i ett hörn. Men gott blev det!
Kycklingspett, egengjord jordnötssås å couscous med lime, basilika å chilifrukter. Förrätten hade jag minsann meckat ihop innan - en liten snitt med en egengjord räkröra - mycket god om jag får säja det själv. Efterrätten blev Marie's (på jobbet) underbara morotskaka.

Mattias och Alex sov ute i Näverhult å missade allt ståhej ;) ..men jag hade minsann mina nattgäster Frida och Åsa, så jag klarade mej finfint ;)


Söndagen började med en lång frukost med flickorna innan de susade iväg på sina cyklar. Då gick jag å duschade, fixade till mej å tog Mattias firmabil ut till Näverhult för att gossa med Alex i ca en timma, innan jag fick åka hem igen. Jag å systeryster å mina fina syskonbarn drog till Allum för lite söndagsshopping. Dock hittade jag ingenting! Vilket nog aldrig har hänt förut? Å som jag aldrig hoppas händer igen, för det var fett tråkigt. Men Mattias vart lite stolt över mej ;)


På eftermiddagen åkte jag, Mattias å Alex ner till torget för att hälsa guldgossarna hem. Satan va folk det var! Såg knappt ingenting, förutom när de åkte i bilarna fram till torget. Å så såg jag guldregnet som dalade ner över torget - riktigt fräckt. Jag fick stålsätta mej för att inte springa fram å ta på det.

- "Jag vill ha sånt på mej, Mattias" sa jag å sökte efter ett godkännande.

Blicken jag fick tillbaka visade oerhört tydligt vad Mattias tyckte om min eventuella springmarch in i guldregnet på torget bland tusentals Alingsåsare, så jag höll krampaktigt i Alex vagn istället. 


Nä, nu får jag nog återta kampen med städningen av huset.

Au revoir!


Lycka!

"Älskar dej mamma" sa min underbara lille kille till mej igår!
Så nått bra måste jag ju ha gjort under dom senaste 2 åren ;)
Åh, att inte jag dog!! Mys-unge!



Tro det eller ej!..

..men nu har Mattias stått ut med mej i ÅTTA (långa) år! ;)

Det ni!

30 april 2001 var dagen då det blev "vi"...
Valborgsmässoafton -  vilket klart å tydligt visar att man gör mycket dumt på fyllan ;) Haha!


Årets Valborg var vi ute hos mamma å pappa å grillade å tog det allmänt lugnt. Mycket trevligt!

Förra året gjorde jag ju tabben att gå till hotellet (från 18 - say no more!). Helt bedrövligt tråkigt!

Så detta året bestämde jag mej för att hålla mej i skinnet, + att vi faktiskt skulle upp relativt tidigt dagen efter för att åka till Falkenberg.
Å alla vet väl hur dåligt morgonpigg jag är på bakfyllan? :) Dessutom brukar jag ju inte vara nådigt bakis heller. Gud straffar vissa hårdare än andra ;)


Anyway..i fredags morse strax efter kl 9 vaknade sonen upp.. å därmed vi oxå såklart. När han vaknar är det full kaos med en gång - böcker, bilar, lastbilar, traktorer, lego mm - ALLT kastas upp i VÅR säng å ska lekas med.

Hemma hos oss vaknar man nästan alltid med ett skrik ;)


Efter ett telefonsamtal bestämdes det att vi skulle ta å käka frukosten ute i Näverhult, där vi ändå skulle dumpa barnet över natten.

Väl där blev det frukost ute i det fria - på altanen - bland både hund, katter, höns och FÅR! Rena rama zoot :)

Ett tamt litet lamm joinade oss. Så jädra söt! Riktigt tam, han tror typ att han är en hund :) Lekte med Boss och sprang efter Alex å ville bli klappad. Då blev Alex rädd och började stortjuta. Nörd ;)

När lammet var på säkert avstånd igen började Alex locka dit honom, genom att ropa "beeeebis, beeebisen". Svårt att bestämma sej eller?

Annars står Alex så morskt vid fårstaketet å retar den otäcka baggen genom att kasta gräs på han och slänga å klänga i staketet så att det slår till baggen varje gång det "dunstar" tillbaks.

Men när den söta lilla bääbisen kommer, nä då springer han till skogs. Man blir då aldrig riktigt klok på ungen :)


Runt 11.30 tiden började vi äntligen rulla ner så smått mot de södra breddgraderna. Underbart väder hade vi! Solen sken å vinden fladdrade i håret, trots att rutorna inte var nere. (Haha, älskar Ronny&Ragge)

I vårt fall var det dock vår (nylagade) ac som blåste i håret ;)


Anlände vid hotellet kl 13, checkade in å förflyttade oss snabbt till stranden. Å där låg vi. Helt underbart verkligen!



                   



Jag var väldigt nära att ta mej ett dopp, men avstod pga Mattias. Han var inte alls badsugen. Å det är så jävla långgrunt där och att gå promenad alldeles själv är inte riktigt min grej ;)

Å att sedan, när man väl kommit fram i "dopp-läge", plaska runt själv, lockade inte heller. Men 15 varma grader var det i havet i alla fall.


Mattias höll ut ungefär en timma på stranden, innan hela han skrek efter öl ;) Jag är fortfarande i chock över att han faktiskt stod ut så länge.
Så vi flyttade upp ett hack (till restaurangens balkong) å satt å drack å drack å drack..å spanade på konstigt folk! Livet var underbart ;)



                   


Efter ytterligare lite beskådning av folk (det finns riktigt skumt folk faktiskt) drog vi oss tebax till hotellrummet där jag dåsade till - skyller helt å hållet på solsting ;)


Efter en timmas god sömn var jag fit for fight igen å då var det hög tid att göra ordning sej för middagen.

Middagen var väl egentligen ingen höjdare, å jag å Mattias är inte ett sånt där par som sitter kvar å myser å pratar gammalt strunt (minnen). Så vi slängde i oss maten å gick.


Tog en sväng ut på den långa bryggan, mest för att ha det gjort. Det var ju där ute Mattias "poppade frågan" för 5 år sen.



                   


Sedan återvände vi till hotellrummet... Och vips var det lördag. Och därmed: hotellfrukost!

Bara hotellfrukosten gör ju det helt klart värt att bo på hotell. Inte för att jag är en frukostmänniska, utan bara nöjer mej med en kopp kaffe, så är det ändå gött med hotellfrukost. Bara det faktum att slippa att duka fram och bort allting å att inte bry sej om disken!

Mattias var i sjunde himlen - HAN är en frukostmänniska utan dess like. Han är som ett stort barn som springer runt å hämtar pannkakor, ägg & bacon, omelett, yoghurt, mackor mm.

Själv satt jag å tugga på en macka i hopp om att få åka hem nångång, Ullared väntade ju! ;)


Kom till Ullared typ vid halv 11 - MASSOR av folk. Vad gör folk där när det är såå fint väder? Vi hade ju i alla fall en bra anledning - vi var på väg hem :)

I alla fall så tog vi oss in, det var ju ingen kö eller så - tur det, då hade Mattias fått spader. Men det må jag säja, att Mattias skötte sej riktigt bra där inne hela tiden. Har nog aldrig hänt förr faktiskt. Han kanske lär sej med åren? Att det inte är någon ide att streta emot ;)

Fick, som vanligt, köpt massa bra-att-ha-saker och sommarkläder till både Alex och Mattias.


Sedan åkte vi hem till vår lille grabb, som låg å myste i soffan med farfar när vi kom. Han hade sovit i nästan 3 timmar (!!). Jösses, hur får man han till å göra det? ;) Hemma sover han ingenting på dagen längre ju!

Måste vara lantluften som gör det.


Jahopp, det var vår helg det!



Tjing tjong!


RSS 2.0