Jag är käääär!

Ja då var det ett tag sen igen..Vet inte riktigt vad jag ska skylla på heller. Den traditionella bortförklaringen att "jag har faktiskt ett liv, utöver datorn" stämmer ju egentligen inte in ;-)


Veckan har gått fort as usual! Har inte gjort så mycket egentligen. Förutom att ha handlat kläder - me like.. a lot! Och haft lite sisterlööööve! ;-)


I onsdags var Mattias pappaledig och dagen tillbringades på Allum, eftersom jag skulle lämna in mina nyinköpta fina jeans för uppläggning. Jeansen görs tydligen inte i min dvärgstorlek. Hmpf!?!

Å som alla vet, kan man ju knappast åka till ett köpcentrum å åka tillbaks hem tomhänt! Daaaah! Så det blev lite annat oxå, å nu har jag blivit helt kär i min nya - PRICKIGA - tröja!! Haha! Låter väl inte så vackert med en prickig tröja precis, men den är söt är den. Lille den!

Å jag är allt en söt liten prick jag! ;-)




Är den inte det sötaste så säj? ;-)

Köpte även ett linne. Of course! Alltid på mina shoppingrundor kommer jag hem med MINST ett nytt linne. Standard! Hade det funnits ett ord som beskrev någon som är besatt av linnen, hade det beskrivit mej klockrent. Å tvärtom, hade det funnits ett ord som beskrev en person som har fobi för linnen hade det vart Mattias i ett nötskal. Han ser alltid lika "rädd" ut när jag glad i hågen drar upp ännu ett linne från mina bravader som shopaholic. =)

En turkos cardigan fick jag köpt mej oxå. Men det var nog allt, tror jag, ifrån onsdagsshoppingturen.


Äntligen kom då torsdagen: The Big Sisterlöööve Night!

Men först på dagen fick jag finbesök av Jessika och Alwin. Solen sken så vi passade på att ner till stan, förbi McDonalds för ett minst sagt blåsigt pitstop, och sedan hem igen.
Tillbaks i huset lämnades jag själv med två små vilddjur, medan Jessika tog sin fara (Opeln) och åkte till systemet. "Barnpassningen" gick ypperligt, barnen betedde sej faktiskt som folk. Inget bitande eller knytnävsslagsmål, vilket det ofta resulterar i när barnen våra ska leka.


                   


                   


Slutligen kom kvällen och jag anlände till syrran runt 18 tiden. Hade fått strikta order om alkoholmedtagande, så givetvis hade jag med detta. Wilma fick syn på systempåsen så fort jag kom innanför dörren och pekade och sa:


- Wilmas.


Jag fick snabbt förklarat att det bara var till mamma Malin och moster. Och att Wilma skulle få ont i magen om hon drack det. Förstående som hon är sa hon:


- Ja. Och i halsen ont.


Söööta lilla barn! För att verkligen försöka få henne förstå att alkohol inte är bra för små barn (å ibland inte ens för vuxna), förklarade jag även att man kan få jätteont i huvudet av "dom där vuxenflaskorna". Då svarade Wilmisen:


- Ja och ont i handen.


- Stämmer säkert, svarade jag stolt över att Wilma verkade förstått vad alkohol kan göra med kroppen.  ;-)


Klockan 19 var det iallafall reserverat ett bord för två på Musses. Med nöd å näppe (we wish) lyckades vi klara av att smälla i oss en god 3 rätters måltid i våra små magar. ;-)
Kocken Musse och hans familj rocks!

Syrran och jag pratade på om precis allt; barnen, vår ungdomstid och annat girltalk. Ååh min systeryster å jag, vi gör ett bra team vi!




Me and my lovely sister

Idag var jag på Allum igen, med Bella Barbapappa. Skulle hämta mina byxor, som för övrigt sitter som en smäck nu när jag inte behöver snubbla på dom längre.

Förutom att hämta mina bralls köpte jag en till prickig tröja. Det är verkligen jag upp i dagen: tycker jag om ett klädesplagg så vill jag typ ha den i alla färger som finns. Fast nu tror jag faktiskt att det räcker med prickiga tröjor för ett tag. =)

Men håll i er nu! Den nya prickiga tröjan är röd med rosa prickar! HAHA! Låter ju galet fult! Å jag har alltid hatat rött å rosa ihop, å prickar är ju inte heller speciellt hett. Men tröjan är trots alla dessa motgångar himla söt!





Köpte två linnen, en cardigan & en kajalpenna oxå. 





Nöjda över våra inköp drog vi oss sedan hem. Vädret var underbart, fåglarna kvittrade säkert å barnet mitt var hemma = dunka dunka i bilen! Jag blir helt tokig när Alex inte är med mej, eller rättare sagt, jag blir nog mej själv igen. ;-) När Alex är med måste jag ju faktiskt vara både ansvarig och ordentlig.

Jag och Bella had a blast in the car iallafall. Vi hoppade å sjöng till min fräsiga poppiga cd-skiva, som jag namngett "Åh Emma". Man blir ju överglad när solen väl visar sej!
Åh du ljuvliga vår, vad du är bra! =)


Home at last bar det av till Näverhult. Joakim fyllde år i fredags, så det var kalas.

Efter några timmars kalasande återvände vi till civilisationen och tog födelsedagspojken med oss. Mattias och hans broder slog sej ner framför tv:n, medan jag fick kämpa med Alex. Som ville sova, bara att han inte visste om det just då. Till slut somnade han sött iallafall.. för att typ vakna varenda kvart den första en och en halv timman. Suck! Inte lätt för honom nu när han är lite halvkrasslig. Stackarn!

Å jag fick dåligt samvete över att inte ha bloggat på ett tag så jag var "tvungen" att sätta mej här å plita ihop en liten story om mitt liv den senaste veckan. Eftersom mitt liv är daa shiiit....typ NOT! 


Och vad är det egentligen med mej å alla dessa "tjejlåtar"?? Blir helt beroende av låtar av detta slag! "Tjejlåtar" kallar jag såna där låtar där dom sjunger om tjejer, typ Camilla - Basshunter, Emma - Markoolio å nu den senaste pojkbandsplågan Jennie let me love you med EMD. Jäjä, hursomhelst är låtarna sååå djävulskt bra, även om jag FAKTISKT smått börjat tröttna på Camilla-låten nu. Eftersom jag (som vanligt) spelat sönder den både hemma, i bilen och i mobilen.

Dessutom har jag ju skaffat mej min Camilla som älskarinna nu, så jag behöver ju liksom inte låten längre ;-) Å för att citera Camillas vackra förtrollande ord om mej så är jag ju "klippt och skuren för rollen som älskarinna"..

Que? Följer inte med riktigt vad hon menar, men det är ju som vanligt. =P Är det tillexempel en komplimang eller förolämpning?



Tjing!


The birthday from hell!!

Jepp! The worst birthday ever hade jag i onsdags! Såå sjuuukt tråkig dag!


För att ta det hela från början så kom Mattias hem i tisdags eftermiddag (dagen före MIN dag) å mådde inte alls bra. Superilla! Så han låg å sov hela eftermiddagen/kvällen/natten. Medan jag hela tiden hoppades på att det skulle gå över tills onsdagen.

Vilket det inte gjorde =(


Tidigt på morgonen den 9 april, även kallad min födelsedag, spydde han å hela min dag var körd, tänkte jag. När jag vaknade på riktigt några timmar senare mådde även jag otroligt illa. Så jag var sängliggande HELA DAGEN. Var uppe en stund runt 18 tiden för att checka lite dator, men gick snabbt å la mej igen. Buhuu! Vilken dag!

Mattias däremot mådde mycket bättre, och åt tillåmed tacos-resterna som vart över sin min tjejfika!

Haha, Jessika - du är inte ensam! Skrattar bäst som skrattar sist? ;-)


Att inte ens få träffa sina föräldrar å systeryster på SIN dag var ju alldeles awful! Inget Emma-firande eller nånting. Ingen god mat (ingen mat alls överhuvudtaget)..Det här önskar jag inte ens min värsta fiende (ifall jag hade haft någon). It suchs!


Fick iallafall paket av Mattias i sängen, som Alex öppnade åt mej.



                   



Det var mitt efterlängtade Buzz Mega Quiz-spel! Väldigt passande, för det blev vår underhållning den dagen. Buzz spelandes i sängen.

Fick även fina blommor å ett sött kort, som jag tyckte passade mej alldeles förträffligt bra. "Till en liten prinsessa.....grattis på födelsedagen önskar dina prinsar" stod det. =)



                   



Eftersom dagen tydligen inte var hemsk nog, var ju mitt Grey's Anatomy inställt oxå. Kan man ha mer bad luck än jag på sin födelsedag?

Så det fick bli Barnmorskorna på ettan istället.


Åååhh! Tänk vad vi kvinnor är fantastiska egentligen!! Som KAN (och vill?) föda barn! Blev riktigt stolt över mej själv där jag låg i min ensamhet å tittade. (Mattias vägrade att se det, han tyckte att det räckte med "live-visningen" för 9½ månad sen).

Åh va vi är duktiga vi women!
Min arbetskompis (som har 3 barn) propsar alltid på att hade det vart karlar som fött barn hade varje familj bara haft max ett barn. Undrar om det hade vart så? Klart man gärna hade velat slippa förlossningen, eller ja det onda iallafall, men självklart måste Alex få ett syskon nångång!


Dagen efter min födelsedag vaknade vi, hela familjen, å var pigga å krya som flera nötkärnor! What, liksom?

Jaja, skönt det iallafall! Var lite rädd att missa my night out på lördagen!

Torsdag och fredag var Mattias hemma från jobbet ändå, för att verkligen se till att baseluskerna var borta. Torsdagen började med en härlig promenad i det underbara vädret.



                    



                   



Hemma igen blev det först vätskestopp på verandan och sen mat till lillkillen:


         


         



Lördagen då! Kalas-dags! Äntligen!! Som jag hade längtat!

Klockan 12 slog jag upp portarna här hemma för mina gäster: mamma, pappa, Malin & Wilma & Max, Mattias föräldrar + lillebror och hans mormor och morfar.



                  



Jag fick MASSOR med blommor, ett restaurangbesök på Musses grillhouse, en fin skål, presentkort hos min frisör med mera! Mycket bra paket!



                   


Efter att min sida av släkten gått, spårade kalaset ur och Singstar kom fram. Svärmor högg en utav mickarna med en gång, och Jocke var inte långt därefter. Sedan fick Thure, Mattias morfar, oxå sjungt en låt. Himla vackert lät det!  Riktiga skönsjungande sångfåglar vi har i släkten! ;-)


                   


En stund senare åkte även dessa slagna kalashjältar hem och jag blev lämnad alldeles ensam. Med all disk.

Jag å mina girls skulle ju ut å bowla å ha oss! Så jag började plocka lite med disken innan jag kom på att det är SÅÅÅ tråkigt, så jag gick å sminkade mej å grejade iordning mej istället. Efter en stund kom min städhjälp som jag ringt in, Bella. Hon plockade lite med disken oxå å sen tog jag resten. Ojojoj, vilket teamwork! ;-)


Resten av ligan (Hanna, Hanna, Anna, Emma och Camilla) kom strax efter kl 18 och festen var ett faktum. Vi skrek hysteriskt i dom stackars Singstar-mickarna hela förfesten igenom. Stackars Emma som var nykter! Menmen har man gett sej in i leken, får man leken tåla! ;-)
Å inte trodde du väl att det skulle bli lugnare än vad det var, Emma? ;-)



                   


                   


Skjuts ner till bowlingen fick vi av vår trogna Emma-vän. (Tack!) Å kung på banan var ju JAG as usual, tills (jävla) Anna slog mej i det sista. Menmen, i mitt lag vann ju jag iallafall! =P

Efter bowlingrundan tänkte vi ta oss in på hotellet, men efter att ha stått i kön i över 40 min utan att ha rört oss ett enda steg dumpade jag och Bella hela kön och drog oss till det vi verkligen tycker om: McDonalds!

Å som en vind från ovan (?), kom Mattias (som vart hos sina föräldrar) precis i lagom tajming å skjutsade hem mej å Barbapappa (även kallad Bella).


Söndagen mådde jag FAKTISKT hur bra som helst! Cross in the roof!

Så jag messade glatt Carro (å Johan) om att tillståndet mitt var under kontroll, så det kunde bli en sväng till BabyBarnmässan.

Å sagt å gjort, klockan 12 brände vi ner å mötte upp dom i Floda å sen åkte vi vidare till Göteborg.

Mässan var väl inte riktigt som jag hade tänkt mej, trodde den skulle vara roligare. Men lite skoj var det allt. Gratis är gott =) Fick massa reflexer, simkuddar, såpbubblor å massa annat kuligt som jag kan glädja mej med i sommar ;-)

Fick köpt några braiga grejer till Allen oxå, tillexempel en pipmugg å en "haklapps-tröja".

Veckans längtan:
Längtar VRÅLmycket tills på torsdag, då jag å min kära syster ska ha lite sisterlöööve på Musses! It's gonna be fun! We're gonna have a blast!



Tjipp tjopp!


Me like shopping!

Helgen har bestått av shopping! Me like..a lot!





Fredagens shoppingäventyr avnjöts på Allum med syster yster. Barnen lämnade vi hemma med deras fädrar.

Väl framme på Allum ledde fötterna oss rakt till Vero Moda affären.
Jessika hade köpt ett par jättefina jeans där några veckor innan, och det var just jeans som jag var på jakt efter.
Finns det förresten något värre än att handla jeans? Konstiga modeller och storlekar som sitter konstigt hur man än vänder och vrider på dem. Å allt detta provandet. Man är ju inte direkt vacker i provrummet heller. Usch! Det är där (och hos frissan) som man verkligen ser för jävlig ut! Kanske är ens rätta jag?

Me not like, iallafall!


Nåväl, hittade faktiskt både ett, två och tre par jeans som jag roffade åt mej. Mycket bra! 400 kr styck var ju verkligen som hittat oxå, inte alls som ett rån som det brukar vara. Jag = helnöjd!

Dessutom blev det en kjol oxå, på samma affär. Vero Moda är numera utnämnd till min favvis-affär. I love! Mycket bra å snygga plagg till en överkomlig kostnad. Passar mej perfekt - som handen i handsken, benen i byxan och som överkroppen i tröjan! Superbt med andra ord!





Tyvärr var 2 av jeansen för långa - vilket dom typ alltid är för mina små späda ben - så jag fick rådet att åka hem å tvätta dom IFALL de skulle krympa något å sen komma tebax för att lägga upp dem. Trevligt Vero Moda folk det där!

Å jag kommer ju mer än väldigt gärna tebax till denna gudomliga affär ;-)



                   



Tog en sväng inne på H&M och köpte ett linne till min son, som han kan springa runt å spänna i, i sommar:




Lördagens shopping skulle begås med mamma i Borås, men modern orkade inte så det fick bli Mattias & Alex som shoppingsällskap. Å det gick ju lika bra det FAKTISKT; Mattias gnällde inte en enda gång! Å det är fan inte vanligt! Alltid är det nått liksom: "Jag har ont i benen. Jag mår illa. Jag är trött. Är du klar snart?".

Men i lördags, trots inflammation i knät, gick han lugnt å sansat vid min sida hela dagen. Åhh, kan det inte alltid vara så? ;-)

Anyway, i Borås fick jag köpt mej ett linne, en bikini och en vanlig svart tröja med knappar.



                   



Sonen fick vi oxå shoppat till..of course! Går det att undvika liksom? ;-)

Han fick en skittuff svart dunväst där det står "Watch out" på baksidan - såå tuff! En tuff keps, massa bodys & ett par mini-skor. Lille tuffe killen!



                   



         



Å Mattias fick köpt en skjorta av det lite fräckare stuket. =)  Så pengar har det ju gått åt ihelgen, men desto rikare är vi på fina kläder. ;-)


Lördagskvällen tillbringades sedan hos modern å faderskapet, där det bjöds på potatisgratäng, fläskfile å sallad. Dott! Efter att ha avnjutit den goda maten, vart lite sociala å tittat lite på tv, var det dags för familjen Lundstedt/Jellryd att återgå till sitt hem. Alle brallen somnade i bilen, så vi bar in honom raka vägen till sin säng. Jag parkerade röven framför datan och Mattias sin i sängen för att titta på tv.


Ca 23,15 vaknade sonen till å Mattias lade honom bredvid sej i vår säng där han gott somnade om i typ en kvart innan han vrål-spydde ÖVERALLT. Först var han vänd åt Mattias håll, så hela Mattias OCH hans säng blev nerspydd. Sedan vänder sej ungen om å spyr ner MIN säng oxå! It was all over the place! Kuddarna, täckena, lakanen - ja, you name it!


Suck! Så Alex och Mattias fick sej ett välbehövt bad sisådär vid midnatt, lördagen till söndag. Alex tyckte det var himla skoj att bada mitt i natten, men Mattias var nog inte av samma tanke.

I renbäddad säng bäddade vi ner vår son i vår säng igen - mamma Emma är lite hönsmamma, så jag ville att min lille sjukling skulle sova jämte mammsen. En kvart senare kom det MER spy. Förstår inte hur små barn kan spy så mycket? Var får allt det plats nånstans?

Såå..det var bara att bädda om..igen! Denna gången var det som tur (?) "bara" lakanen som drabbades av spyregnet.


Sedan sov Alex hela natten igenom å på morgonen fick han behålla sin välling, men gröten behagade inte stanna kvar i magen hans utan kom upp lika fort igen. =(

Sedan har han fått leva på vätskeersättning (vatten, salt å socker). Himla gott - really NOT! Välling har han fått i små mängder å lyckats behålla. Skönt!

Det gör riktigt ont i hjärtat när ens barn är sjukt! =(





Dessutom hade han 38,6 i feber på söndagskvällen. Åhh...Min lille kille som aldrig haft feber! Usch vilken blödig morsa jag var då! (Eller fortfarande är?) Min lille lille pojk!
- Ta mej istället, ropade jag till febertermometern. Men frisk å kry som en nötkärna är jag..



                   


Nu är det iallafall mycket bättre med Allen. Har inte vågat ge honom mat igen, bättre att låta det gå nån dag längre så detta inte upprepas! Så han har varvat med vätske-ersättning, välling å lite gröt.

Han är (nästan) samma glada å goa lille kille som alltid. Dock något tröttare och liiite gnälligare. Vill helst vara uppe i famnen å inte alls på golvet å leka med sina leksaker.


Dagen D närmar sej med stormsteg! Imorgon är det dags. This is it - the very last day as 23-year old is here.


Idag har mina väninnor Bella, Camilla, Hanna och Jessika vart här å firat mej.

Tro det eller ej! Jag hade satsat på stort å bakat alldeles själv! Bella fick sej en smärre chock, men vadå jag har väl bakat förr? Bara att det var ett tag sen =P

Dessutom bjöd jag flickorna på lunch: tacos! =) Gott, lätt att göra å framförallt går det fort! Tur det, för Alex var alldeles förstörd över att jag inte kunde laga mat, baka kaka OCH underhålla han på en gång. Men jag är ju bara kvinna =P

Så med andra ord har dagen varit mycket lyckad! Fick både blomma, mascara, filt, ljuvligt goda duschgrejer, en ljusstake å en Tequila Rose.
Finfina grejor, flickor! Thanks a lot!



                   


         


Kanske slinker ner en å annan Tequila-rose-snaps på lördag då det är party med flickorna. Då ska jag, Camilla, Bella, Anna, Hanna S och Hanna H bowla! Ska bli såå himla skoj! Jag älskar att bowla, det gör man verkligen alldeles för sällan! Sjukt roligt!





Men först blir det "föris" at my place. Å det inkluderar naturligtvis SingStar! Undrar om vi ska köra i lag? Finns nog ingen som slår mej å Bella! Vi är the cruelest team ever ;-)

Ska bli superskoj! Längtar som en tok!





För att återgå till födelsedagen min, så ska det bjudas på tacopaj imorrn hade jag tänkt. Mattias mormor är dock vegetarian, så jag skickade iväg Mattias för att köpa en vegetarisk paj till henne. Å hem kommer han med en ost&skink-paj! Hahaha! Vad har man för en karl egentligen?! =)

Jaja man kan inte vara bra på allt! Shopping är nog mer min grej ;-)  Fast det har jag ju alltid sagt =)


Jaja, sänd en tanke eller två till mej imorgon nu! ;-)

Happy happy birthday to me!






Sleep well everyone!


Gravid??

...Näääj, näääj å åter näääj!

Det är jag inte! Kan en kvinna inte få må illa utan att vara gravid? ;-)


Så är det iallafall, that's the story varför jag inte bloggat på så länge. Har vart lite krasslig. Eller kanske rentav dödssjuk eftersom jag inte velat blogga? Jaja, nu är jag frisk å kry igen iallafall..Och ogravid!!



Blogghänderna är tebax! ;-)


Trots min svåra sjukdom förra veckan hann jag med både ett å annat kompisbesök, bvcbesök, Aole vera party, solning, promenader mm.

Men eftersom det inte är vidare intressant att tjöta om vad jag gjorde förra veckan, så hoppar vi mer ingående detaljer.

Här bjuds det på några bilder från den gångna veckan iallafall. Varsågoda!



                             


                   



I måndags hade vi en hemmadag, jag och Alex. Planen var att krya på mej in i det sista...



                   



... för igår var det tajm för flicklunch!


Tisdagen började med en kamp att försöka få sej själv anständig, någorlunda iallafall =)
Det är ju lögn i helvete att försöka göra iordning sej nuförtiden. Alex står i gåstolen utanför badrummet å gastar å har sej. Typiskt karlar! ;-)

TUR då att man är en naturlig skönhet så att man slipper lägga åtskilliga timmar framför spegeln. =P


Lillkillen blir ju bara mer å mer frustrerad för var dag, över att han inte kommer in i badrummet, listen är för hög för gåstolen att komma över. Han backar å tar sats å så KROCK. Å så håller han på så tiotals gånger tills han slutligen ger upp och börjar vråla istället. Man undrar när dom små börjar utveckla minne egentligen?


Spegeln i sovrummet eller hallen går inte heller att använda. Då kommer han i full kareta å kör på mina stackars ben. Å det gör ONT! Och är han inte i gåstolen så klättrar han å klänger i mina ben, tills han släpper taget å dimper ner i backen. Å det är ju inte heller bah!



The toy from hell


Anyway, när jag väl lyckats få ordning på mej själv och Alex, kom Camilla flåsandes. Vi satt och chichattande över ett glas citronvatten en stund innan det var dags att ringa GimGott å beställa lunch.
Lättare sagt än gjort. 5 flickor, 5 viljor, 5 rullar!

Men turken/greken/iraniern (ja, vad han nu kommer ifrån) lyckades riktigt bra med att tyda vår beställning! Stackars sate =)

Hämtade upp Bella, maten å sen tog vi oss ut till Östadkulle där Jessika väntade ivrigt. Emma kom halvminuten efter å maten kunde då äntligen avnjutas...en stund iallafall innan sonen oxå ville ha mat.


Mätta å belåtna gick vi sedan ut på promenad i solen. Lovely!




Fan, va B! Det ser ut som värsta Dressman-reklamen ju! HAHA!


Tillbaks hos Jessika igen blev det kafferep å lite lek för barnen. Sen var det dags att tänka på refrängen.

Ännu ett lyckat kort taget av mästarfotografen (?) Bella



Mattias skulle göra min bil sommarfin! Nya fina fälgar och nytvättad både på insidan å utsidan. Bravissimo!



                   



Promenad med Bella på kvällen, riktigt gott väder ute ju! Men sedan led tisdagen mot sitt slut och onsdagen anlände snabbt. Mattias pappalediga onsdag dessutom.


Vi hade inget planerat, men det blev det snabbt ändring på. Karln hade vrålont i knät så jag sa till honom å ringa doktorn på morgonkvisten. Sagt och gjort! Han fick en tid kl 10,20. Varför vet jag inte? Men jag ville följa med, så vid tiotiden irrade vi omkring på folktandvården/vårdcentralen för att leta upp min kära mor som skulle hålla mej å Alex sällskap under Mattias läkarbesök. Mattias hittade henne till sist i ett litet rum längst in i en korridor.

Har dom inte hört talas om "No body put's baby in a corner" på det där stället? Fast min 52 åriga moder kanske inte räknas som en baby?


Nå ja, vi satte oss i hennes lunchrum iallafall å slog ihjäl tiden tills Mattias haltandes dök upp. Kraftig inflammation i knät  var doktorns ord, så pencillin i 10 dagar. Se där ja!
Hon sa även till honom att han skulle vara hemma från jobbet i en vecka. Mattias frågade henne om hon inte var riktigt klok. Hon sa till Mattias, som om han vore en liten pojk: "du förstår nog inte riktigt hur allvarligt det här är".


Jaja, Mattias "kompromissade" och lovade att vara hemma en dag iallafall, nämligen fredag. Imorgon måste han till jobbet och sätta ihop en bil som han lovat. (Inte vilken bil som helst, utan min syrras.) Han tar sitt bilplåtslagaryrke på dödligt allvar!





Förutom läkarbesöket har vi tillbringat dagen med ett besök på Mattias jobb, blivit bjudna på mat hos mamma där syrran med barn var å så har vi deklarerat!

Det var skojigt! Så till midsommar blir jag 5408 kr rikare! Me like..a lot!





Besökte även Mattias mammas kontor. Hon hade vart på Ikea idag och köpt massa bra "barn-säkringssaker" till oss, så att inte Alex ska klämma sej i lådor, skåp eller dörrar. Himla bra! Å jag fick en jättefin orkide som en Grattis-iförskott-present =) Alex fick även ett gosedjur och en bra förvaringsgrej till alla hans leksaker.



                   



Sedan gick jag hem..SJÄLV!

Ja, å helvetet har fryst till is tänker ni som känner mej? Näpp, det har det (nog) inte!?!

Historien bakom är den att jag inte tycker om att gå själv, främst för att det faktiskt är tråkigt och oxå för att jag är rädd för att någon ska komma å ta mej! Tänkte länge på detta tidigare idag, om jag skulle våga mej ut själv. Å varför smickra sej själv? Det är väl ingen som vill ta mej? Så därav blev det en ensam promenad a la Emma.




Hurtig var jag


Regn och rusk å så lilla jag där ute på gatan. Men det var faktiskt inte så tokigt! Rätt skönt att kunna gå och filosofera i lugn och ro. Att hinna med att tänka alla dom där (onödiga och konstiga) tankarna som man aldrig hinner annars: Varför det finns både vit-och blåsippa, men ingen gulsippa? Tussilagon kunde ju döpas om till gulsippa.

Eller varför vissa hus bleknar fortare än andra? Har det bara med vilken färg man har använt att göra? Eller hur ett rött hus kan kallas grådassigt? Eller vad det finns flest bilar av, kombi eller sedan? Eller vilken färg som är motsatsen till grön?


By the way...Nu är det helt plötsligt bara 7 dagar kvar till min födelsedag! =P



TJING


RSS 2.0