Äntligen fredag!

Jag börjar nästan känna mej lite småstressad inför min kommande mammaledighet. Det poppar upp så många barn i folks magar att jag kommer ha ett heltidsjobb med att hinna åka runt å fika med alla. Precis som det var med Alex. Denna gången trodde jag ju faktiskt att jag praktiskt taget skulle vara själv med tjock mage (som till sist går över i sladdrig mage men med stora pattar istället – innan dom återgår till ”vanlig” size igen). Men icke! Ett, tu tre så är det ju babyboom! Gör inte folk annat, tro? ;) 

Anyway, som sagt så kan nedräkningen börja nu. Jag har ju tagit det första steget – att berätta för bossen att efter 24 april är jag gone! Hasta la vista!
11 veckor kvar - 6 lördagar kvar att jobba - 54 arbetsdagar kvar.
Fan. Man blir ju deprimerad av att börja nedräkningen så här tidigt. Jag får återkomma med andra siffror om ett tag.

Igår var jag å fikade med mina fina flickor från jobbet – Anna, Angelica, Marie å Arielle. Superkul att träffas utanför jobbet, även om det dock blir en hel del jobbsnack ändå. Men det är ändå gött att kunna prata utan att behöva titta sej över axeln hela tiden – av rädsla för att ”fel öron” skall höra.

Å idag är det äntligen fredag! Alltid så efterlängtat - särskilt när man är långledig lör-mån! Ikväll ska Mattias ha mys med sin bror – öl å tvspel. Man är inte äldre än vad man gör sej? ;) Å då var planen att jag skulle hem till systra mi på sisterlöövemys! MEN...Malin fick hämta Max på dagis nu på eftermiddagen efter att han hade vrålspytt. Usch! Så därifrån håller vi oss gärna ifrån.

Imorrn fyller min älskade syster år. 20+. Men nästa år blir det minsann 30+ ;) Kalas blir det dock inte förrän på söndag. Det tar ju tydligen lite tid att smälta sin höga ålder ;) Men som det ser ut just nu verkar det ju inte bli kalas överhuvudtaget. 

På måndag ska jag till bvc på 2½ års kontroll med mitt troll. Hade även tänkt att få en klipptid till honom då, men eftersom jag fortfarande inte fått tummen ur å ringt, så lär det inte hända. 


Trevlig helg!


24 april - längta!

Det är underligt med mej. Hur kroppen å dess mind gör en totalomvändning å får matbegär från alla konstiga håll när man är gravid är mycket mysteriskt ;) (Nog för att jag är ganska glupsk i mat/gottesaker annars.) Men vart ska det här sluta? Hua mej, snart kanske jag sitter å klämmer i mej frukt?! :/

..som nu, när jag slår mej ner här vid datorn i lugnan ro. 
Framför mej har jag en tallrik med nyskuren rödkål (?). Hur kan man ens sitta å bli sugen på det? Köket innehåller ändå både chips, godis, glass, korv, köttbullar, nudlar, smörgåsar, morötter – ja, you name it. (Man måste ha lite av varje hemma i skafferi och kylskåp, gud nåde gravid-cravings!).
Men nä då, trots dessa godsaker så fick det bli rödkål..!? Innan var det köttbullemackor med majonnäs (?) som gällde, tätt följt av fil å flingor. Å inte vilka flingor som helst, nej MINIFRAS ska det va! Oerhört viktigt.


         

 
Till saken hör den oxå att jag aldrig, aldrig nånsin äter det här annars. Så hur kan man då bli sugen på nått man aldrig ätit eller ens tyckt om innan?!
En graviditet är ett mysterium.

Det enda gravidbegäret jag hade med Alex var lakrits. Men det har jag ju vanligtvis ibland annars också, så det var ju inte nått avslöjande direkt. Även saltgurka var eftertraktat.

Idag slog jag näven i bordet å sa till min chef (riktigt så var det inte, utan jag darrade mest fram det) att 24 april – (will be) the happiest day in my life!..(förutom Alex födelse, mötet med karln min å lite annat småkrafs). DÅ säjer jag tack å hej till das work! Woohoo! :)
LÄNGTA!!
Ska bli såå skönt att slippa fika varje dag ;) Slippa tidiga mornar för att stå å hänga (jobba) i 8 timmar i väntan på att få sluta, så man kan stressa till dagis å sen vidare hem för matlagning.
När jag är ledig kan jag istället (fortsätta) med att stressa runt bland fikor å lunchning på stan ;)


Bye!


RSS 2.0