Addicted

Mammaledighet och kaffeberoende går hand i hand! Precis som förra gången jag var mammaledig har kaffeintaget ökat ENORMT! Kommer på mej själv att bara hälla i mej kopp efter kopp, så att jag hinner med så många koppar som möjligt innan Nellie vaknar.
För, kalla mej hönsmamma, men att dricka kaffe med lillan i knät kommer inte på frågan. Nog för att hon kanske inte kan orsaka så mycket spill med sina små gymnastiseringar, så vet man ju aldrig vad som kan hända.

Just nu är det mycket semesterplanering på gång här på åsen. Mattias jobbar denna å nästa vecka oxå, sen har han 3 veckors semester! Underbart! Hoppas bara att värmen håller i sej!
En klar fördel med husvagn är ju att man kan åka dit solen lyser. De bestämda resmålen i år blir iallafall Stockholm city (faktiskt Mattias förslag), Askersund (givet val!) å kanske Öland (i mån av plats å tid). Hade vart kul att återupptäcka Sonjas camping där vi spenderat en del tid i vår ”ungdom” :)
Å som alltd när jag väljer campingar, så har dom ju faktiskt POOL ;)

Imorgon ska jag, barnen å mormor till Borås djurpark. Ska bli mysigt!

På onsdag blir Nellie skruttan 1 månad redan! På ett sätt känns det helt galet att hon redan blir 1 månad, men å andra sidan känns det som att vi alltid har haft henne <3
Då ska vi göra ännu en tripp med mormor. Ända till Nossebro marknad. Men utan Alex. Underbara Mattias har lovat att lämna å hämta honom på dagis. Det är guld värt för en 2 barnsmor! ;)
Alex tycker ändå inte att det är roligt att gå på marknad. Inte så mycket stimulation för honom där ;) Bättre att busa av sej på dagis å besöka pappas jobb en sväng – det älskar han!
Men Nellie stackarn får allt följa med, hon har inget val. She has to follow the boobs ;)

I torsdags fyllde Alex älsklingen 3 år! Det firade vi med pompa å ståt! Alex fick mängder med presenter å var mycket nöjd med dagen.


                   


//E


Oh sweet summer!

Sommaren är här..för att stanna hoppas jag! Underbart med sol å värme!
Fan ta Mattias om han inte har fint väder på sin semester ;)

Solens strålar innebär dock att jag måste shoppa mej en ny bikini till mina nya bobbies (mjölkfyllda alltså, inget annat). Även om det inte direkt är 100% skoj att visa sej i bikini i sommar. 
Men nu sitter jag iallafall här (förgäves) å letar på internet efter en bikini. Provrummen lockar mej liksom inte. 

När man är gravid är man så jädra optimistisk å fylld med positivt tänkande att "när lillan kommit ut, så ska jag minsann se till att gå ner i vikt". Blablabla. Men det är inte så lätt NU efteråt. Kakor är ju da shit! :) Å sockerberoendet därmed ett faktum.
Numera återstår bara försvarstankarna: "Vikten är ju faktiskt nere i ”utgångsläget” igen (dock inte kroppsformen). Å dessutom har jag fortfarande kvar vatten i kroppen, det kanske är det som gör att magen är lite ”dallrig”? ;)

Men whatever! Lite får man väl tåla när man har fått världens finaste barn!? ;)

Trevlig sommar!


♫ Den baddräktstid nu kommer, när magen är för stor.
Då valkar bara sväller och celluliter gror.
Generande behåring..lyfts fram i solens ljus. Nej stranden verkar boring, vi stannar inomhus.
De krav som sommar´n ställer, förstör vår ledighet. Vi sitter där å gnäller, fy fan vad jag e fet.
Fast vem vill motionera, när man kan sitta still. Nej, låt oss revoltera, vi tar en kaka till. ♫ 




Finaste barnen


När lillan kom till jorden..

..det var i maj, när göken gol, sa Mamma att det lyste av vårgrönt och av sol.

Ja, nu är hon här – världens vackraste lilla flickebarn! Å jag är numera ”bara lite tjock” (enligt Alex). Visst är det härligt med barn? ;)

Allt gick superbra – och SUPERfort! Kom in till förlossningen fullt öppen kl 00,30 å Nellie föddes 01,56. (I know, I kick ass!) Söndagen den 30 maj, 3130 gram å var 49 cm kort. Lär bli svårt för barnen att försöka slå den Mors dags presenten ;)
Å nu är dockan redan 6 dagar, galet!

LYCKA!


RSS 2.0