Sen sist..

..har det hänt en hel del!

*
Det mest "spektakulära" är väl att jag - efter två års mammaledighet - nu har börjat jobba. Jobbade första dagen i tisdags, sen har jag dock varit ledig både onsdag och torsdag - mjukstart! :D Men imorn är det dags igen! :)
Känns mycket bra! Nellie (och Alex) trivs oerhört bra på dagis och jag tycker att det är kul att träffa arbetskamraterna igen, samt kunderna! Och att "slippa" mammapengen och få riktig lön är ju inget minus heller! ;)

*I måndags fyllde jag 28 år.
Började dagen med skönsång och frukost på sängen serverad av mina tre ♥:an. Därefter blev det kalas och senare på eftermiddagen hade Mattias ordnat barnvakt så att vi - på tuman hand - kunde avnjuta en härlig middag på restaurang. Helt enkelt en toppendag!

*Ang bröllopet så har OSA-tiden gått ut nu och hör och häpna, INGEN har tackat nej. Såå roligt! Att Ni alla vill vara med och göra vår dag speciell!
Thank you guys!

Imorgon skall vi få låna nyckeln till festlokalen och reka lite. Spännande! ;) Ska bland annat se om det går (får plats) att ha borden så som vi har tänkt, så att vi sedan kan koncentrera oss på att göra klart bordsplaceringen.

Våra ringar är beställda. Nästa vecka får vi våra nya förlovningsringar. De är vanliga, lite bredare ringar i (rött "vanligt") guld. Å min vigselring är i vitguld med 13 diamanter i en rad - urtjusig! ;) :D Lääängtar ihjäl mej tills jag får bära den!

*"Renovering etapp 2" har nu satts igång! :O Denna gång är det vardagsrummet som ska få sej en makeover.


Dags att lägga kidsen! Tidig uppstigning imorgon :)



(....ser nu att varken datum eller tiden stämmer på inlägget - det är ju inte så att jag lägger barnen kl 13,18 för att de ska sova hela natten ;) + att det inte är den 6 april idag heller för den delen...wacko-internet?) :)

RSS 2.0