Hejdå...allting!

Haha, när man läser rubriken låter det som att detta är ett självmordsbrev. Men riktigt så illa är det inte ;)


Det är Alex. Okej att det är både jätteroligt och praktiskt att han pratar så mycket, men ibland blir man rejält trött på hans tjöt - precis som NI säkert blir trötta på MITT tjöt ibland ;)

Just nu är han inne i en "hejdå-period", där han ska säja hejdå till precis allting!
Ser vi en buss som åker förbi, säjer han "Hejdå bussen" konstant i 5 minuter efteråt. Samma sak om han ser en boll, lastbil, hund etc..


I måndags morse (min lediga dag) när Mattias skulle gå till jobbet, vaknade Alex oturligt (å för ovanlighetens skull) till lite grann (HALV 7 PÅ MORRONEN!), å låg sedan i sängen: "Hej då pappa, hejdå pappas bil, hejdå pappa, hejdå pappas bil".....


Men visst fan är han förbannat söt osså ;)


Helgen som gått gick som vanligt i raketfart. Fredagskvällen + natten tillbringades hos mor å far, grabbarna fick äntligen bastat, efter flera veckors uppehåll.

Lördag morgon käkade vi en snabb frukost å drog vidare hem, eftersom Maria skulle komma redan kl 11.

Jag slängde ihop en (fusk)kaka å den hann precis bli klar tills att det ringde på dörren.  


Maria blev först överväldigad av att Alex var så stor, hon hade nog förväntat sej en bebis. Och jo iförsej, så är det väl egentligen det man gör när man träffar sin höggravida kompis ena gången å gången efter borde det ju va en bebis. Men nu hade det ju faktiskt gått nästan 2 år sedan "gångerna".


Anyway..Kl 13 hämtade vi upp Bella på stationen, drog ett "aerovarv" genom staden (eftersom jag helt glömt av vart fan jag skulle. Åldern börjar tydligen ta ut sin rätt redan nu). Landade i alla fall till slut i Vårgårda, överlycklig över att jag faktiskt hittat dit. Lurigt det där ;) Doggy låg inte där det skulle (enligt mej), men efter en hastig manöver lyckades vi ändå som sagt komma in till samhället. Your choice hade mycket fint att erbjuda, men jag behärskade mej så pass att jag bara köpte en jättefin kjol å ett par leggings.


I veckan har jag gått diverse promenader, antingen med syrran, Bella eller Frida.. Igår gick jag faktiskt alldeles själv! Var rädd som en hare hela vägen, men trotsade ändå mörkret å knatade på. Dock första och sista gången!
The darkness is some scary shit! Hua!


Idag var det dags för flickträff. Jag, Bella, Emma, Hanna å Camilla träffades hos Bella efter jobbet. Å hör å häpna, inga 7 olika sorters hembakt fikabröd denna gång! (Inser nu att detta får mej att oroa mej över Bellas hälsa faktiskt..:S ) 
Men det var iförsej bara bra, gjorde det lättare att stå emot snasket :)


Alex njöt till fullo av damsällskapet, å att det serverades kakor var ju inte direkt ett minus heller ;)

Drog sedan därifrån för att dumpa barnet hemma hos sin far för att sedan återvända till stan för att träffa Frida. Hektisk dag det här ;) 

Å nu har jag blivit förpassad till datorn, medan Mattias och Jocke kollar hockeyn. Verkar inte gå nåt vidare bra för Frölunda. Antar att Emma är rasande nu (?) ;)

Helgen som närmar sej har jag inga direkta planer för. Jobb på lördag. Segt.


"Hejdå bloggen" :)

Ojojoj!!

...nu var det längesen jag fick till en blogg! Så jag gör ett försök.


..Och OJ nu är det nära! Den magiska gränsen är nådd: mindre än 1 månad kvar till min födelsedag ;) Inte för att jag räknar ner eller så, men idag är det exakt 3 veckor kvar! ;D


Förstår egentligen inte alla påtryckningar (FRIDA!) om varför jag ska blogga, för det har verkligen inte hänt så mycket i mitt liv på sistone. Inte för att det brukar göra det, men förra veckan hände verkligen inget vettigt.

Var ju hemma hela förra veckan för att Alex var sjuk.

På torsdagen fyllde mammis år, då var jag, mamma å syster på bio.
Höll på att få spader när jag fick höra att bion var 2½ timme lång! - och där stod jag med endast EN påse snacks. Hur ska detta gå, tänkte jag.
Men det gick faktiskt fint! Snacksen tog, som vanligt, slut under reklamvisningen innan filmen började, men sedan hade jag ju min Amigo osså ;)

Vi såg Män som hatar kvinnor. Å den var inte alls långtråkig, utan jättebra! Men otäck. See it!




Lördagen kunde jag ju jobba, då Mattias var hemma med Alex istället.
Dagen på jobbet gick urfort å helt plötsligt var det dags att åka hem. Väl hemma sprang Alex runt som en tok å ropade konstant: "pela, pela, pela".
- Que? undrar jag.
Innan Mattias upplyser mej om att han lärt vår son (på 20 månader) att spela data(!)
Va fan, ännu en att slåss med om datan ;)




Efter lite chit chat med karlslok å son var det då dags för kvällens bravader. "Inflyttningsförfest" hos Jessika, med marsnatta som efterföljd.

Först åkte jag till Bella för att göra iordning mej, precis som när vi var "små". Blev lovad guld å gröna skogar, men fick inte ens så mycket som en vattendroppe. I telefonen var det minsann skryt om goa drinkar som det skulle bjus på, men väl framme såg jag inte ens ett endaste glas ;)
Så jag fick snällt korka upp mina egenköpta cider å smutta på ;)

Hos Jessika var det trevligt, kul att se nya lägenheten osså. Köksbordet var det hetaste! ;)
Efter lite umgänge (?) åkte vi senare vidare till hotellet. Å varför jag överhuvudtaget åkte med till hotellet är för mej en gåta. Men det gjorde jag i alla fall. TROTS att jag inte hade haft nån lust under hela veckan eller ens då på kvällen.
Men snålheten vann, jag hade ju förköp. Segt! Tänkte att kanske, kanske, kanske kunde det faktiskt bli kul där inne?.. MEN för att inse fakta, så hade jag ju aldrig gått med in om jag inte hade haft förköp, så lite snål är jag nog. Iallfall på fyllan ;)
Jag gick iallafall in, minglade en timma å drog hem. Snabbt in, snabbt ut ;)

Nä, hotellet är inte var det en gång varit = roligt.


Så nu funderar jag faktiskt på att bojkotta hotellet på påsk (min 25 års fest) å kanske gå å bowla istället. Det är nice. Hotellet blir det nog inte i alla fall. Tillåmed the king of party Jocke och Partyqueenen Bella tyckte vi kunde hoppa hotellet. You say what?!
Fast i Bellas fall är jag väl egentligen inte så förvånad. För det är väl 22 års gräns då va? ;) Haha!


På lördag ska jag träffa Maria, min gamla klasskompis, som kommer långväga ifrån Vara. Har inte träffat henne sen jag var höggravid (!). Fatta! Hon har inte ens sett Alex! Så det är ju änna på tiden, minst sagt.
Känns ju som om Alex alltid har funnits ju. Kan inte fatta att han fyller 2 år i sommar! Absolutely tokisch!


Ska även på VIP dag i Vårgårda på lördagen - det är ingen skit  :)

Ulrikas klädaffär är destinationen. Hoppas det finns mycket fint i mitt tycke å smak. 20% rabatt får man också - heller ingen skit ju!


Idag var min fina storasyster på "Modell för en dag" i Göteborg.


                 

Fina underbara hon!

Här är Alex när han leker "minimodell för en dag" :


                   


Otroligt fashionabelt släkte man har ;)


Good afternoon!

Vab

Helgen gick i en väldig fart.

Fredagens fest hos syrran & co var mycket trevlig, även om slutet kanske blev mindre lyckat. Inte för att jag egentligen är förvånad, men. Hur som haver hade jag mestadels trevligt iallafall.



                   


                   


Jag å syrran hade smidit planer om att göra "sisterlööve-kort". Dom blev dock avskyvärda allihop, ett exempel:





Fotogenisk är inget som går i släkten. Tyvärr. Sedan kan jag ju faktiskt skylla på Bella oxå, hon var fotograf. Å alla vet vi ju hur hon är som det.. ;)


Lördagen tillbringades kort å gott i sängen. Som vanligt på bakfyllan.  





Men i söndags var jag uppe på benen igen, då var vi i väg på kalas hos Mattias morfar som fyllt år i veckan. Men innan dess ett besök på Allum. Me like! Köpte (faktiskt) inget till mej själv, men lite smått å gott till Alex. Å Mattias köpte sej en jacka å t-shirt.





Fick även mess av Stefan och Jenny att deras bebis kommit nu! Signe blev storasyster till lillebror Algot! Woohoo! Grattis grattis!


När vi kom hem på kvällen visade det sej att Alex hade över 39 graders feber. Segt!
Å det har hållt i sej. Igår var jag ju ledig, men idag vabbar jag och imorgon med. Så får vi se om lillkillen frisknat till tills på torsdag. Vabba är tråkigt! Att bara hålla sej hemma hela dagarna är inte riktigt min grej. At all.

Tur att han är så förbannat söt ;) Men det märks verkligen vilket kön han är. Pustar å stånkar å ropar efter "Batten" (=vatten) hela tiden ;)

Jag har försökt hållt mej sysselsatt på alla sätt å vis, jag har pysslar om Alex, läst barnböcker till förbannelse, tvättat, städat å fixat å donat. Men nu är huset så rent som det kan bli!

Därför har jag nu städat å rensat ur garderober, lådor och skåp! Uttråkad? En aning, ja.



Snipp snapp slut!

RSS 2.0