Jag är käääär!

Ja då var det ett tag sen igen..Vet inte riktigt vad jag ska skylla på heller. Den traditionella bortförklaringen att "jag har faktiskt ett liv, utöver datorn" stämmer ju egentligen inte in ;-)


Veckan har gått fort as usual! Har inte gjort så mycket egentligen. Förutom att ha handlat kläder - me like.. a lot! Och haft lite sisterlööööve! ;-)


I onsdags var Mattias pappaledig och dagen tillbringades på Allum, eftersom jag skulle lämna in mina nyinköpta fina jeans för uppläggning. Jeansen görs tydligen inte i min dvärgstorlek. Hmpf!?!

Å som alla vet, kan man ju knappast åka till ett köpcentrum å åka tillbaks hem tomhänt! Daaaah! Så det blev lite annat oxå, å nu har jag blivit helt kär i min nya - PRICKIGA - tröja!! Haha! Låter väl inte så vackert med en prickig tröja precis, men den är söt är den. Lille den!

Å jag är allt en söt liten prick jag! ;-)




Är den inte det sötaste så säj? ;-)

Köpte även ett linne. Of course! Alltid på mina shoppingrundor kommer jag hem med MINST ett nytt linne. Standard! Hade det funnits ett ord som beskrev någon som är besatt av linnen, hade det beskrivit mej klockrent. Å tvärtom, hade det funnits ett ord som beskrev en person som har fobi för linnen hade det vart Mattias i ett nötskal. Han ser alltid lika "rädd" ut när jag glad i hågen drar upp ännu ett linne från mina bravader som shopaholic. =)

En turkos cardigan fick jag köpt mej oxå. Men det var nog allt, tror jag, ifrån onsdagsshoppingturen.


Äntligen kom då torsdagen: The Big Sisterlöööve Night!

Men först på dagen fick jag finbesök av Jessika och Alwin. Solen sken så vi passade på att ner till stan, förbi McDonalds för ett minst sagt blåsigt pitstop, och sedan hem igen.
Tillbaks i huset lämnades jag själv med två små vilddjur, medan Jessika tog sin fara (Opeln) och åkte till systemet. "Barnpassningen" gick ypperligt, barnen betedde sej faktiskt som folk. Inget bitande eller knytnävsslagsmål, vilket det ofta resulterar i när barnen våra ska leka.


                   


                   


Slutligen kom kvällen och jag anlände till syrran runt 18 tiden. Hade fått strikta order om alkoholmedtagande, så givetvis hade jag med detta. Wilma fick syn på systempåsen så fort jag kom innanför dörren och pekade och sa:


- Wilmas.


Jag fick snabbt förklarat att det bara var till mamma Malin och moster. Och att Wilma skulle få ont i magen om hon drack det. Förstående som hon är sa hon:


- Ja. Och i halsen ont.


Söööta lilla barn! För att verkligen försöka få henne förstå att alkohol inte är bra för små barn (å ibland inte ens för vuxna), förklarade jag även att man kan få jätteont i huvudet av "dom där vuxenflaskorna". Då svarade Wilmisen:


- Ja och ont i handen.


- Stämmer säkert, svarade jag stolt över att Wilma verkade förstått vad alkohol kan göra med kroppen.  ;-)


Klockan 19 var det iallafall reserverat ett bord för två på Musses. Med nöd å näppe (we wish) lyckades vi klara av att smälla i oss en god 3 rätters måltid i våra små magar. ;-)
Kocken Musse och hans familj rocks!

Syrran och jag pratade på om precis allt; barnen, vår ungdomstid och annat girltalk. Ååh min systeryster å jag, vi gör ett bra team vi!




Me and my lovely sister

Idag var jag på Allum igen, med Bella Barbapappa. Skulle hämta mina byxor, som för övrigt sitter som en smäck nu när jag inte behöver snubbla på dom längre.

Förutom att hämta mina bralls köpte jag en till prickig tröja. Det är verkligen jag upp i dagen: tycker jag om ett klädesplagg så vill jag typ ha den i alla färger som finns. Fast nu tror jag faktiskt att det räcker med prickiga tröjor för ett tag. =)

Men håll i er nu! Den nya prickiga tröjan är röd med rosa prickar! HAHA! Låter ju galet fult! Å jag har alltid hatat rött å rosa ihop, å prickar är ju inte heller speciellt hett. Men tröjan är trots alla dessa motgångar himla söt!





Köpte två linnen, en cardigan & en kajalpenna oxå. 





Nöjda över våra inköp drog vi oss sedan hem. Vädret var underbart, fåglarna kvittrade säkert å barnet mitt var hemma = dunka dunka i bilen! Jag blir helt tokig när Alex inte är med mej, eller rättare sagt, jag blir nog mej själv igen. ;-) När Alex är med måste jag ju faktiskt vara både ansvarig och ordentlig.

Jag och Bella had a blast in the car iallafall. Vi hoppade å sjöng till min fräsiga poppiga cd-skiva, som jag namngett "Åh Emma". Man blir ju överglad när solen väl visar sej!
Åh du ljuvliga vår, vad du är bra! =)


Home at last bar det av till Näverhult. Joakim fyllde år i fredags, så det var kalas.

Efter några timmars kalasande återvände vi till civilisationen och tog födelsedagspojken med oss. Mattias och hans broder slog sej ner framför tv:n, medan jag fick kämpa med Alex. Som ville sova, bara att han inte visste om det just då. Till slut somnade han sött iallafall.. för att typ vakna varenda kvart den första en och en halv timman. Suck! Inte lätt för honom nu när han är lite halvkrasslig. Stackarn!

Å jag fick dåligt samvete över att inte ha bloggat på ett tag så jag var "tvungen" att sätta mej här å plita ihop en liten story om mitt liv den senaste veckan. Eftersom mitt liv är daa shiiit....typ NOT! 


Och vad är det egentligen med mej å alla dessa "tjejlåtar"?? Blir helt beroende av låtar av detta slag! "Tjejlåtar" kallar jag såna där låtar där dom sjunger om tjejer, typ Camilla - Basshunter, Emma - Markoolio å nu den senaste pojkbandsplågan Jennie let me love you med EMD. Jäjä, hursomhelst är låtarna sååå djävulskt bra, även om jag FAKTISKT smått börjat tröttna på Camilla-låten nu. Eftersom jag (som vanligt) spelat sönder den både hemma, i bilen och i mobilen.

Dessutom har jag ju skaffat mej min Camilla som älskarinna nu, så jag behöver ju liksom inte låten längre ;-) Å för att citera Camillas vackra förtrollande ord om mej så är jag ju "klippt och skuren för rollen som älskarinna"..

Que? Följer inte med riktigt vad hon menar, men det är ju som vanligt. =P Är det tillexempel en komplimang eller förolämpning?



Tjing!


Kommentarer
Postat av: Jessika!!

Haha! Vilken fotograf du är! Du kunde inte satt dig på andra sidan barnen så man fick se deras söta ansikten? ;-)

2008-04-20 @ 10:47:11
URL: http://jezzzzzika.blogg.se/
Postat av: MALIN

HEJ! Superbra bloggning som vanligt.
tack för i torsdags OCH i fredags(som du glömde att nämna) Alltid lika roligt att umgår med sin swister. :-) Gott va det på Musse´s som alltid också..*hehe*
Du är allt en söt prick i dina prickiga tröjor..Mattias ville inte dra vägarna förbi Knalleland o Vera moda efter Borås Djurpark i lördags. Har nog sumpat den chansen då när jag var inne på H&M o kollade nyfödda kläder till Alle o Mattias satt i bilen med en tokig o gapig Max *OPS*
Pussis

2008-04-20 @ 11:37:27
Postat av: Frida

tack, vi får hoppas på att de är bra! ;D

Bra blogg! ^^

2008-04-20 @ 12:26:56
URL: http://fridz.blogg.se
Postat av: Bella

Ja du o dina små nya vänner..prickarna..=)haha så fint o gulligt ju..
Tack för shoppingen,massa girltalk o poppandet..föör kul..hihi :)

2008-04-20 @ 15:35:04
URL: http://issabellas.blogg.se
Postat av: Carro

Fina prickiga tröjor =)
Ja du verkar vara en riktig shoppohollic!! =)
Alex och Alwin verkade ha skoj iallafall!

2008-04-20 @ 16:50:25
URL: http://carro8007.blogg.se
Postat av: emma

Fan vad najs att du bloggat äntligen =)
å snart kan du bilda shopaholic klubb med camilla jhu =) hehe

2008-04-20 @ 23:47:38
URL: http://wft.blogg.se
Postat av: Hanna

Najs blogg :D uscha va du handlar. själv får man ju vänta ett tag. Hoppas allt e bra me dej! kram

2008-04-21 @ 12:40:48
Postat av: Camilla

KOMPLIMANG EMMA!!!
Du skulle bara veta hur många som står på kö för att bli mina älskarinnor... Och du äger såklart den platsen..
Vid vårat nästa möte önskar jag mej dej i den nya rosaprickiga röda tröjan... Och nothing else!! Haha!

2008-04-21 @ 15:37:54
URL: http://camillaefraimsson.blogg.se
Postat av: Karin

Snygga prickiga tröjor, me like! :) Ha det så bra!!

2008-04-21 @ 16:05:15
Postat av: Carro

Emma vad är detta, ingen ny blogg ÄN??!!

2008-04-24 @ 10:25:26
URL: http://carro8007.blogg.se
Postat av: Frida

Jodå, det har löst sig, men det var lite kämpigt där ett tag.. ibland blir man bara så arg och så ledsen! Och då måste känslorna komma ut på nått håll... Ser fram emot en ny blogg från dig ;)

2008-04-25 @ 22:59:44
URL: http://fridz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0