Älskade underbaraste svåger!

Matte is da shiit! Denna karl alltså....åh, jag saknar ord! (Å det är verkligen inte ofta som jag blir mållös)

Lookie:




Se här vad han har gett mej! A lots of Amigo! Mucho grande! Jag ÄLSKAR Amigon ju! Finns knappt inget bättre på hela vår jord än das Amigo. Mmm..Marabou ;-)

Tänk att han har skänkt mej en liten tanke där han travar omkring i Trollhättan. Inte dåligt alltså!

Malin, bättre karl kunde du inte skaffa dej! ;-)

THANK YOU MATTE! Du är ju värd guld =)




Ojojoj, vilken sjukt rolig weekend jag har haft.

Den började strålande redan i torsdags, då jag hade en "Anna&Hanna-dejt". Vi var på Åkanten å gottade oss. Prat, mat och mera tjat. Mycket trevligt umgänge det där. Ekstedts elit.


På fredagseftermiddagen svischade jag förbi syster en sväng, för att ta kort på våra barn för "decemberkortet" i årets julklapps-kalender. Svettigt värre! Inte helt lätt att ta kort på 3 vildingar med 3 olika viljor.
Max ville inte alls vara med på kort, utan tog första bästa tillfälle att rymma. Alex satt å lekte å sparkade å hade sej å Wilma tröttnade på att sitta å le fint in i kameran, medan killarna barnslade sej.


                   


Efter ett tag tröttnade vi å gav dom varsin pepparkaka i varje hand, då satt barnen helt plötsligt stilla igen. Å vi var klara för "tagning 2". Men då började naturligtvis kamerans "varning-för-dåligt-batteri-lampa" lysa ilsket rött, så vi fick skyndat oss att ta några kort som iallafall blev bättre än dom första, men inte superbra ändå.
Vi nöjde oss iallafall med det här, dom är ju ändå bara barn ;-)




På kvällen var jag på Stures med "mammorna" (Åsa, Frida & Emma) för att visa hur bowling går till. Trodde jag. Men Åsa visade verkligen vart skåpet skulle stå. Hmpf!
Tappade räkningen på alla hennes strikar =/ Men jag kom nog i allafall tvåa. Tror jag. Har nog förträngt detta, då Åsa ändå vann med över 100 poäng (!).



                   


         


Vi hade iallafall en mycket trevlig afton med god mat, (å framförallt) god dryck å nice sällskap.

Dessvärre blev det nog lite väl mycket god dryck med tanke på att Emma lilla skulle jobba dagen efter. Men flera liter vatten å några askar Alvedon på lördagsmorgonen så var det ett minne blott ;-)


När jag kom hem där från bowlingen pigg å alert å va på mitt allra bästaste solskenshumör, var Lill-Johan från Mattias jobb här på visit. Så jag damp väl ner där i soffan å hamnade inte i säng förrän strax efter 01, vilket med tanke på arbetsdagen som väntade dagen efter, inte var fullt så bra heller. Jag var ju glad i hågen att jag numera har sovmorgon på lördagar (börjar ju inte förrän kl 8). Men när jag skulle rulla ur sängen på lördagsmorgonen efter min alldeles för korta skönhetssömn, klurade jag snabbt ut att det inte blir någon sovmorgon om man lägger sej så sent. Oh darn! ;-)


Lördagens halva dag gick jag som i ett töcken på jobbet. Kände mej inte alls så pigg å alert som jag gjort kvällen innan. Konstigt det där med humörsvängningar. Är man bara pigg å alert med alkohol i kroppen?! ;-)

Men när arbetsdagen äntligen började lida mot sitt slut, började lågan att tändas igen: Vi skulle ju ut med jobbet på kvällen!


Å vi hade ur-kul (as usual)! Vi var hemma hos Marie, å vi var: Marie (såklart), hennes syster, Emma, Anna, Hanna, Ulla å jag. Under kvällen kom också Hannas kompis Sofia.

Vi hade lite av ett knytkalas, med paj, sallad, glögg, ost & kex mm. Riktigt riktigt trevligt hade vi i alla fall...



                   


         


...å när kvällen led mot sitt slut, åkte Ulla hem till sitt älskade inspelade Dansbandskampen, medan vi andra tågade iväg till hotellet.

Å sicken miss! Helgen innan lön. Daaah, vi förstod ju att det skulle vara lite folk, men hello!? Lite mer kunde det allt vara tycker jag. Fattiga folk ;-)

Men visst hade jag väl kul, men inte riktigt så kul som jag brukar.
Jag strålade tidigt samman med Marcus å sedan var vi best-homies resten av kvällen. Rolig prick det där.


Å sedan "hängde" jag väl mycket med Mattias å hans "gäng" som oxå var där! Krävs många kors i taket, för Mattias är inte direkt stormförtjust i hotellet, för att uttrycka det milt.

Dessutom ska vi ju faktiskt dit igen om 2 veckor.


Idag ringde min kära mor mej på jobbet och gjorde mej lite förundrad.

Hon ville egentligen inte så mycket, mer än att se hur det var med mej såhär efter helgens bravader, å så berättade hon att min ena kusin sprungit iväg å "förgiftat sej" i smyg (min chef säjer alltid så. Det är liksom hennes stående skämt, men den enda som brukar skratta är hon själv). Det betyder ju i allafall att man har gift sej. Fun?... Anybody? 


Anyway, det jag blev lite förundrad över i detta telefonsamtal var att mamma sa att hon hade ringt Malin för att prata med henne, men att det inte gick för att hon jobbade...

..Ehh..?.. Que? Jaha, tänkte jag. Vad gör jag då?

Vad menar hon egentligen? Jobbar inte jag när jag jobbar? :S

Får nog ta ett snack med henne. Illa om det skulle sprida sej ju ;-)


Hejdååå!!


Kommentarer
Postat av: Bella

Ja jag förstår att du tycker om Matte mycke nu!! d skulle jag me göra..får nog ta ett litet besök ut till skogarna o hälsa på din lilla familj o äta lite chocolat!! =)) hihi



Ja men om två veckor blir d nog såå mycke roligare än vad ni hade i lördas..då har d i alla fall nyss vart löning o d e ju aldrig fel!! :)

2008-11-24 @ 21:47:20
URL: http://issabellas.blogg.se/
Postat av: Jessika!!

Jag hade värsta förväntningarna på Matte här nu ju. Trodde de skulle vara värsta grejen efter att han fått stå med på din msn-överskrift. ;-) Med lite godis så når man alltså raka vägen till ditt hjärta. Ska lägga detta på minnet!! Hehe!

2008-11-24 @ 21:57:38
URL: http://www.metrobloggen.se/jezzzzzika
Postat av: Camilla

Emma loves AMIGO like a fat kid loves cake!!! :D

Puss!

2008-11-25 @ 09:33:36
URL: http://camillaefraimsson.blogg.se/
Postat av: MALIN (Your beloved sister)

haha Du är ju sjukt förälskad i Amigo-chokladen om du ger en (nästan) hel blogg till att tacka Matte..:-)

2008-11-25 @ 09:41:11
Postat av: Anna

tack för den trevliga kvällen lördags, hotellet var ju inte en hit som du sa men man kan inte få allt! otrligt läckra blider för övrigt ;P

2008-11-25 @ 14:43:30
Postat av: Karin

Mmmmm amigon är god! Vilken snäll svåger du har! Och sååå himla söta bilder på barnen!!

2008-11-25 @ 18:49:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0