Liten har blivit stor

Ja, nu har även Jocke flugit ur boet oxå. Grabben har flyttat in till da city. Jag, Mattias å Alex tog oss dit förut för att inspektera. Och det såg mycket bra ut.

Jättemysig lägenhet!!


Alex var fullkomligt vild under vårt besök! Gick knappt å ha honom inomhus, funderade på att slänga ut han i trapphuset, men det vore ju illa ;-)

Han rev å slet i allt å skulle pilla med allt han inte fick (Jocke har ju inte direkt ett barnsäkert hem).

Tänk va barnet var mer medgörligt förr, när han var bebis. Bara låg i bilbarnstolen å nöjde sej med att få sej ett å annat gung eller titta (inte ens röra) på en vanlig nyckelknippa.

Men nuförtiden, nu ska här rivas ner högtalare, klättra upp på allt och gärna få Jocke vräkt innan han ens hunnit flytta in.

Iförsej så är han ju, trots detta, faktiskt i en roligare ålder nu. MEN med vissa undantag!

...Och naturligtvis, världens goaste unge ;-)


Åh. Dessvärre kamrater! Mitt GI-ande går väl sisådär (som förutspått). Idag, efter jobbet, frossade jag med en semla. Å inte råga på det, så var det dessutom en stor semla =(

(Till mitt försvar var faktiskt dom små slut.)

Bad Emma, really bad! Så starkt psyke hade jag. En semla å jag föll pladask =/

Jag som höll mej så bra under dagen på jobbet å allt, men tji fick jag.


Blev ju påmind av Jessikas kommentar, om att jag faktiskt lyckats gå ner i vikt i våras - 8 kg bara sådär by the way! (Väl värt att skryta om!) Då blev jag ju ännu mer taggad - tills nästa gång sockerberoendet kommer över mej. (Typ om en kvart.) För jag kan ju faktiskt om jag bara vill. Egentligen.

Men det är ju fett tråkigt! Å jag tycker inte om att ha tråkigt.  


Å nu har jag ju fullt upp varje helg i januari, å även in i februari. Det är utgång med jobbet, tjejträffar, 25 års fest, föräldragruppsträffer (eventuellt en brakfest) mm. Ska bli kul, men HUR kommer det då gå med hälsolivet?

Svar:





Under tiden jag jobbade idag, gav jag Mattias strikta order att ringa sjukvårdsupplysningen ang Alex. Han har ju haft feber i 6 dygn nu, från 38-40 grader varje dag. Och jättehosta!

Efter att ha suttit i telefonkö i 1 timma, kom han fram för att få höra att doktor-tiderna för dagen var slut, så de bad oss ringa imorgon igen. Tröttsamt! Vilket fall som helst så tyckte dom ju att en doktor skulle kolla på honom. Så vi får ringa imorrn igen å få en tid.


Alla är verkligen sjuka nu ju! Lunginflammation, magsjuka å förkylningar till höger å vänster. Hoppas inte att man åker på nått sånt! That suchs!

Jag har ju peppar, peppar hållit mej ganska kry nu det senaste.


Nu är jag sådär sugen på nått. Vad äter man som är gott å nyttigt såhär på kvällskvisten? Vad finns det för hälso-snacks? Morot? Det är ju kaninmat :S




Jaja!

Trevlig afton!


Kommentarer
Postat av: Emma

Meh due, hälsolivet tar vi i februari försår du väl, man ska inte börja med sånt i januari =)

2009-01-03 @ 22:38:16
Postat av: Hanna

Ja du emma! Ja önskar dej väldigt mycke lycka till med ditt nya hälsoliv. Tycker du verka ha klarat dej bra som bara ätit en semla.

Sen måste ja bara säga att cypern e asfint. God mat och trevliga människor.

Hoppas sonen blir bra snart. Konstigt me feber sådär. Nästan en blogg på din blogg blev det :P Kramar

2009-01-03 @ 23:01:49
Postat av: Frida

Sorry att jag inte hade med dig i bloggen.. men vi får ändra på det till nästa år ;) Du kan väl börja träna me mig på Sportlife? Min nya träningsbuddy?! Ähh, du som är så snygg ska väl inte vara deppig! Det är bara att posea lite och ta kort, å så blir det bra lixom :D

Puss o kram

2009-01-03 @ 23:02:55
URL: http://fridz.blogg.se/
Postat av: Sara

Måste ju skriva en kommentar när man har läst har jag förstått!:) Tack för senast! Mycket trevligt att träffa familjen Jellryd/Lundstedt!:)



Hör av dig om du får sug på lite Allum-shopping, jag är alltid på att åka dit!:) Och lycka till med Gi-dieten, men som sagt, du är ju en riktig pingla i vilket fall som helst!!:)



Kram kram

2009-01-04 @ 15:21:45
Postat av: Bella

En morot e la inte d roligaste precis..hmm...du borde ta o försöka äta lite go frukt istället..mycke nyttigt och vääldigt gott!!!! nån gång måste du väl lära dej att äta d..eller!?hmm

hoppas er lille son blir frisk snart..inte bra när febern bara håller på så hela tiden!!

puss

2009-01-04 @ 17:01:32
URL: http://issabellas.blogg.se/
Postat av: Jessika

Ja, visst är barnen i en jätterolig ålder trots att dom hittar på mer jäkelskap för varje dag?? ;-)

2009-01-04 @ 19:26:25
URL: http://www.metrobloggen.se/jezzzzzika

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0