Glad påsk!

Jädrar va denna vecka flög iväg! Lovely! Det innebär ju ännu färre arbetsdagar ;)

I tisdags var jag på mvc för ännu ett blodprov. Suck! Men denna gång var Alex med,å då är inte ens ett blodprov tråkigt :) Underbara unge! <3
När vi klev in genom dörren, ropade han glatt: ”Jaaa! Ska vi lyssna på bebisen?!”
Men nej, tyvärr inte. Jag skulle bara lämna blod, inte ens träffa bm.
Alex tycker att det är himla spännande att lyssna på hjärtljuden. Han tycker att det låter som att bebisen hoppar omkring därinne. Häromdan la han handen på min mage å sa (beordrade) bebisen att: ”Hoppa då!”
Bebis vägrade – naturligtvis.
Syskonbråk i tidigt stadium? Hua mej, tur att jag inte vet vad som väntar ;)

För att återgå till mitt blodprov, så stack sköterskan mej 3 ggr (!) utan att det kom en droppe blod! My God! Just som jag höll på att krevera, sa Alex mycket passande: ”Nä, nu vill jag åka hem”.
- Jag med, kved jag.
Men icke! Då kom det förstärkning – av min bm - som dock lyckades att pressa ut 2 hela rör med mitt hett eftertraktade blod.
Kunde inte hon ha kommit med en gång, så slapp jag gå därifrån med 2 plåster på varje arm, blåmärken som en annan pundare å illamåendet i strupen?

Apropå ingenting (som allt annat i min blogg) så stod jag å pratade med en stamkund på jobbet en dag i veckan. Hon frågade om Alex prompt ville ha en lillebror nu – det brukar ju vara så att killar vill ha bröder å vice versa. Men Alex är tvärtemot, han tjötar ju mest om ”sin lillasyster” hit å dit. Så blir det en pojk, får jag väl säja att det är en tjej med snopp ;)

Jag minns när mitt kusinbarn, Jonathan, skulle få ett syskon. Han skulle prompt ha ”en spindelmannen” – nått annat gick absolut inte hem!!
Samma sak gällde min kusin Moa, om det skulle bli en lillebror så skulle hon slänga den i soporna. Å därmed basta! Himla tur att det var en Alva som föddes ;)
Men Alex är väl lik sin mor – ”Emma tvärtemot” ;) Mitt nickname från tidiga år. Kan inte för mitt liv förstå varför ;) 




I skrivande stund är Fredrik här å tapetserar - äntligen! Tapeterna har varit flera veckor försenade, men som Emma tvärtemot så ville jag naturligtvis inte ändra vårt tapetval ;) Den som väntar på nått gott...? :)
Så nu väntar ett flertal shoppingturer :D

Imorrn blir det påskfirande (mat) hos mamma å pappa med tillhörande övernattning. Å på söndag ska vi (jag, Alex, mamma, Malin, Max å Wilma) på circus!

...And next week, it's my birthday! ;) Trots att jag närmar mej en snabbt stigande ålder, har jag ännu inte tröttnat på att fylla år. Will I ever?! ;)


Glad påsk!


Kommentarer
Postat av: Bella

Glad Påsk till dig me gumman söt!! :)

Å du har ju en allt föör söt son..å dumma sköterska som inte kan ta ett blodprov bra..(en av anledningarna ev. som jag inte fortsatte Omvårdnadsprogrammet) ;) hihii

Ha en riktigt bra helg!!

Kraam

2010-04-03 @ 17:36:09
URL: http://www.bellan.bloggproffs.se
Postat av: camilla

Bm börjar på B :)

Mimmi börjar på M.

Emma du är underbar!

2010-04-05 @ 15:11:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0