Spara/Slösa

Jösses, vi kommer att gå i personlig konkurs innan Alex rum, vardagsrum å sovrum är färdigrenoverat! Bara Alex rum kostar ju en förmögenhet - men får väl skylla mej själv iofs! :)

Igår lämnade vi av Alex i skogen hos farmor å farfar, medan jag å Mattias begav oss till da city, Göteborg. Smarttänkta som vi faktiskt är ibland, åkte vi H1:an istället för ”lilla” v50:n.
Det har ju faktiskt hänt förr; att vi köpt med oss alldeles för många grejer som inte fått plats i bilen sedan. Men då är det tur att Kusin Michael bor i Götet å kan bärga hem grejerna ;)

Men nu var vi väl förberedda iallafall. Först åkte vi till Ikea (Kållered för omväxlingsskull) å sedan hamnade vi på Mio i Västra Frölunda. Åh, sicken affär! Sveriges största Mio-butik = I was in heaven!
Älskar Mio, det är min nya favvoaffär. Innan var det ju Vero Moda, men nu när man är fet lockar inte det så mycket ;)
Mio har såå mycket fint! Vill typ ha allt! Men tyvärr kostar det därefter osså :S

Där köpte vi bland annat en matta tilll Alex rum, den kostade 1500 kr, taklampa 800 kr, hissgardin 500 kr å ett (dock väldigt fint och matchande) bäddset till Alex som kostade 400 kr.
MEN så fint det blev! ;)…onödigt (dyrt) men fint!
Ska man sedan räkna med tapetkostnaden på över 3000 kr PLUS arbetskostnaden så är det ett väldigt dyrt, litet rum som grabben har :S
Bävar inför nästa projekt; vardagsrummet. Det är 3 gånger så stort..
Det är då fan att  shopping ska vara såå otroligt kul! :)

Jag får bli ”Spara” i mitt nästa liv….eller till sommaren då jag hankar fram på mammapeng. Det blir man ju inte särskilt rik av :/

Ihelgen skedde det som jag väntat på – men försökt förtränga. Mina tidigare prinskorvfingrar har gått till en ny nivå; chorizofingrar! ..Såå ajöss med ringarna!
Alex märkte detta genast å frågade mej om pappa (som han vet har gett mej förlovningsringen för att han tycker om mej) inte tyckte om mej längre. Haha!
- Nä, mamma är för fet ;P

Å igår sa Alex som bara pratat om bebisen som "sin lillasyster" under hela graviditeten att han trodde att det var TRE POJKAR istället. Hahaha!

På fredag är det dags att bli ännu ett år äldre, så i veckan blir det lite kalajs. Först imorrn med flickorna. Då blir det ett slags dubbelkalas. Hanna fyllde år i mars, så vi tänkte att vi slår ihop våra dagar. Dumt om vi skulle ses fööör ofta ju ;)

Å sen på fredag blir det grande släktkalaset! Trevlisch!




Nä, back to cleaning the house!
Adjö! 


Kommentarer
Postat av: Lina

haha!!!!

TRE POJKAR!! inte dåligt du ;) i din lilla mage :)

2010-04-06 @ 20:39:48
URL: http://dadevil.blogg.se/
Postat av: Bella

Han e allt för rolig lille Alle bralle!! =))

Å det va inte dålig va ni har spenderat pengar då..hur ska ni som sagt ha råd med allt era rika knösar!!? ;) :D

hii

2010-04-06 @ 22:25:54
URL: http://www.bellan.bloggproffs.se
Postat av: MALIN

Men det drabbar väl ingen fattig? Du kommer att köpa lika mycke sen när bebben kommer..=) Men då blir det nudlar istället..haha

Krya på dig nu mé !

2010-04-08 @ 17:41:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0