Man glömmer fort

Man glömmer jädrigt fort hur det är att vara gravid. Visserligen är det 3 år (!!) ”sen sist”, men nu känns det som att magen inte kan bli större?! Har dock en föraning om att den visst kan fortsätta att gro, är ju trots allt bara i v22. Men när når man sprickgränsen?
Fötterna mina har jag inte sett på evigheter, å det är inte bara magen som växer utan dom små bollarna ovanför magen, dom växer oxå. Sur mjölk, kan det va gott? Det måste väl ändå vara bättre att samla på sej litervis mjölk i födelseveckan istället? ;)

MEN det är ju verkligen störtmysigt att vara gravid oxå! :D Man är aldrig ensam, känner buffar å sparkar lite då å då, som en ständig påminnelse om att det faktiskt inte bara är så att magen växer. Den växer för en anledning :) Mys!

Annars mår jag faktiskt ganska prima för tillfället. Inte såå trött längre - har dock sömnsvårigheter istället – alltid är det nått. Å min äckelmagelse (?) har dämpats något, dock inte till fullo så försök inget!  

Alex kommer bli en superbrorsa! Han pratar ofta om bebisen å att han älskar ”den” så massa mycket. Å idag sa han till mej att bebisen minsann både skulle få sitta bredvid honom i baksätet när vi åker bil (tur för h*n liksom, bagaget är nog ingen höjdare) å att bebis skulle få följa med å åka husvagnen i sommar.

På fredag ska vi på begravning :( Mattias har full sjå att försöka samla ihop kläder som han kan ha på sej. Slips, skjorta å finbyxor är inte riktigt hans vardagsklädsel - milt uttryckt. Jag däremot fick leta fram något som jag överhuvudtaget kan få på mej. Att köpa nya ”begravningskläder i mammasize” det kommer inte på frågan. Nuförtiden ser mammakläder ut som nått som tillåmed en hippie har förkastat. Att rocka in på begravning med en lilamönstrad flowerpower-tunika känns inte riktigt rätt. Det får bli min svarta mammakjol, leggings, svart kofta å vitt linne.

Vår lillsemester är bokad! Det blev till Danmark ändå, då vi kom på att det är olagligt med dubbdäck i Tyskland :/ Tyskarna får ha oss en annan gång, lite surt men hellre det än att bli tusentals kronor fattigare pga några däck. Kanske kan bli då tillåmed jag kan passa på att inhandla lite alkoholhaltiga drycker. (Stackars barn, h*n är inte ens född å mamman pratar redan promilledrycker.)

Sista veckan har gått i ultrarapidfart, men det har hunnits med mycket. Bland annat ett Jessika&Alwin-besök. Mycket trevligt! Det märktes dock tydligt att det var ett tag sen vi umgicks med Jessika å Alwin. Alex frågade mej varför dom skulle komma. Jag svarade: För att dom vill ju leka med dej, Alex.

-          Kan dom inte leka i Jessikas rum då?
-          Eh. Nä, dom vill ju komma hit och leka med dej.
-          Har dom inga leksaker hemma?

Sedan var Bella här en dag å fikade å lekte med Alex - fortfarande en storfavorit i Alex ögon :)

Dessutom...Inte nog med att man redan har ålderskomplex heller, nu har jag fått min ålderdom på papper!! Inbjudan till återträff med gamla klasskompisar - 10 år sen (MY GOD!) sen jag gick ut nian. Say whaaat?! Känns som igår ju! :S


Tjing tjong!

 


Kommentarer
Postat av: camilla

Kul att brallen pratar med sitt lillsyskon :)

Söta han :)

Kul att läsa att du mår okej nu!

Hälsa Alex och lussebullen ;)

2010-01-21 @ 10:01:34
Postat av: Hanna

Skönt att allt går som vanligt!

Ha en trevlig helg!

Förresten så tycker ja alkohol e lite

överskattat så känn dej inte ledsen :P

2010-01-21 @ 17:31:31
Postat av: Bella

Hahahahaaa...va snäll Alle bralle va mot Jessika o Alwin då!! hihihihi men han e gött söt han!!! =))



Å tack åter för den lilla fikadejten..himla trevligt o tjöta, fika o pussla en massa med er!! :D Å det låter bra om jag nu fortfarande e en storfavorit i Alex ögon :D :D

Men kul me återträff ju..även om det betyder att man börjar bli gammal :) hihi

2010-01-21 @ 19:09:57
URL: http://bellan.bloggproffs.se
Postat av: Jessika

Hehe!!! Tur att Alex e så mån om lillasyskonet så denne får följa med på semestern o allt! ;-)



<Å tack för fikan sist!! =) Hoppas vi e välkoma åter trots min huligan till son.

2010-01-21 @ 21:14:26
URL: http://www.metrobloggen.se/jezzzzzika

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0