Dedicated to Farmor :)

(Mattias) Semester är kommen! Å tro det eller ej, vädret höll ju faktiskt i sej. Tur för han ;)

Dock är det lite jobbigt med Nellie i värmen. Man får försöka hålla sej undan värmen - skuggan är ju lika jobbig för henne, där är ju oxå vrålvarmt! - så mycket som möjligt, å var gör man det bäst om inte på olika shoppingcentrum? ;) Tror nog att dessa veckor kommer att bli riktigt bra ;)

Just nu är vi ju i älskade Askersund. Här är verkligen såå fint! Så fint att Mattias kikade efter lediga hus i skyltfönstret hos en mäklarfirma. Eyy, sakta i backarna! ;)
Eftersom att söndagen (idag) spåddes att bli årets varmaste dag (än en gång) flydde vi värmen, in till Örebro å dess köpcentra. Sehr gut! Å förträffligt nog har dom ju Ikea oxå.

Smarta (småbarnsföräldrar) som vi är glömde vi kuddar. Rättare sagt, så var det min andra hälft (inga namn nämnda) som glömde dom å ett missförstånd från min sida (då jag trodde att vi hade kuddar liggandes i vagnen, vilket vi egentligen hade också. Hittade 2 stycken i garderoben efter lite letande). Menmen, efter Ikea-besöket är vi nu en uppsättning med kuddar rikare - å en hel del småkrafs oxå såklart! ;) Inget ont utan att det för nåt gott med sej, eller hur säjer man? ;)

Inne på Ikea bjöd Mattias på ett av hans (mer eller mindre kända) klant-trick. I restaurangen när han reste sej upp från soffan där han satt, slog han huvudet rätt i en stor lampa som hängde ovanför bordet. Haha! Den gick gött sönder! Först gick den i 2 delar, varav den ena for i backen (10 cm ifrån att hamna i Nellies vagn) å gick i tusen bitar. Mattias i ett nötskal ;)
Personalen blev alldeles skärrad, jag ville sjunka genom golvet å Alex verkade mäkta impad. Men Mattias blev mest småsur över att lampan gjort en repa i hans Raybans. Dagens fåfänga? :)

Imorgon blir det nog en båttripp med familjen. Å på tisdag åker vi nog vidare.. till Vingåker å dess märkesoutlet :)


Tjipp tjopp!


Kommentarer
Postat av: Bella

Det e bra Emma att du skriver o berättar om er lilla tripp och vad ni hittar på!!

Hoppas sen på lite uppdatering :)

2010-07-11 @ 20:00:17
URL: http://issabellas.blogg.se/
Postat av: Da semester sista!

Gött med lite uppdatering! Så man vet vart du håller hus;) kram

2010-07-11 @ 20:56:03
Postat av: Farmor

Mysigt. Vi kollar alla uppdateringar, saknar er och the kids. Ville ju egentligen pussat lite på dom innan ni åkte. Men vi får ta igen det när ni kommer hem. Kramisar från Farmor och Farfar!

2010-07-12 @ 20:14:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0