Addicted

Mammaledighet och kaffeberoende går hand i hand! Precis som förra gången jag var mammaledig har kaffeintaget ökat ENORMT! Kommer på mej själv att bara hälla i mej kopp efter kopp, så att jag hinner med så många koppar som möjligt innan Nellie vaknar.
För, kalla mej hönsmamma, men att dricka kaffe med lillan i knät kommer inte på frågan. Nog för att hon kanske inte kan orsaka så mycket spill med sina små gymnastiseringar, så vet man ju aldrig vad som kan hända.

Just nu är det mycket semesterplanering på gång här på åsen. Mattias jobbar denna å nästa vecka oxå, sen har han 3 veckors semester! Underbart! Hoppas bara att värmen håller i sej!
En klar fördel med husvagn är ju att man kan åka dit solen lyser. De bestämda resmålen i år blir iallafall Stockholm city (faktiskt Mattias förslag), Askersund (givet val!) å kanske Öland (i mån av plats å tid). Hade vart kul att återupptäcka Sonjas camping där vi spenderat en del tid i vår ”ungdom” :)
Å som alltd när jag väljer campingar, så har dom ju faktiskt POOL ;)

Imorgon ska jag, barnen å mormor till Borås djurpark. Ska bli mysigt!

På onsdag blir Nellie skruttan 1 månad redan! På ett sätt känns det helt galet att hon redan blir 1 månad, men å andra sidan känns det som att vi alltid har haft henne <3
Då ska vi göra ännu en tripp med mormor. Ända till Nossebro marknad. Men utan Alex. Underbara Mattias har lovat att lämna å hämta honom på dagis. Det är guld värt för en 2 barnsmor! ;)
Alex tycker ändå inte att det är roligt att gå på marknad. Inte så mycket stimulation för honom där ;) Bättre att busa av sej på dagis å besöka pappas jobb en sväng – det älskar han!
Men Nellie stackarn får allt följa med, hon har inget val. She has to follow the boobs ;)

I torsdags fyllde Alex älsklingen 3 år! Det firade vi med pompa å ståt! Alex fick mängder med presenter å var mycket nöjd med dagen.


                   


//E


Kommentarer
Postat av: Bella

Ååå lille pluttis Alex har nu fyllt 3år!!

Han e store grabben nu, hipp hipp hurra till han!!! :D

Sthlm!!!? Va ville Tiisis dit o göra? haha

:)

2010-06-28 @ 21:38:53
URL: http://issabellas.blogg.se/
Postat av: camilla

Akta dig du så det inte kommer kaffe ur tuttarna till bebis ;)

2010-07-02 @ 17:55:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0