Ryck mej i fjädern!..

..(som Alex brukar säja) men guuud va underbart det är med semester! Känner mej nästan lite elak när jag tänker på att jag inte gärna vill att bebis ska komma ut. Just nu iallafall. 
Alla tjötar om att dom längtar sååå mycket innan, å jo det gör väl jag med är klart! Bebisgos.. å bara att få ha sin kropp i fred ska bli gott. Slippa krämporna mm.
Men att hinna varva ner å fixa å greja iordning allt innan är väl bra? Dessutom vill jag inte att bebis ska bli så mycket för tidigt född. En vecka tidig går alldeles förträffligt bra, men 4? Tack, men nej tack! Både för min å bebis skull! 

Häromdagen trillade jag in på en internetsida ang graviditet. Där läste jag: ”Nu närmar sig förlossningen med stormsteg. Se till att du vet var din partner befinner sig och att du lätt kan få kontakt med honom”
HAHA, betydligt lättare sagt än gjort! Hos Mattias är det ständigt upptaget. Får hoppas att bebis säjer till på kvällen/natten att den är redo för att komma till världen. Annars är det kört.
Dessutom läste jag att om man är omföderska föder man statistiskt sett nästa barn två till tre dagar tidigare.
Det hade man ju inte tackat nej till! Ett majbarn för omväxlingsskull ;)

I onsdags lämnade jag Alex på dagis å åkte hem, tog min kvarts långa AT-läsning med en kaffe å gick å lade mej igen. Vaknade inte förrän det var dags att hämta Alex igen. Härligt!
Men samtidigt fick jag väldigt dåligt samvete för att jag inte hade fått gjort nånting medan han var på dagis. Fast det är ju faktiskt därför som han är på dagis, bara för att jag ska kunna vila.

Efter att vi hade ätit lunch å fått iordning mej (så gott det går) var det dags att åka å hämta dagens fikaoffer, Frida. Hon har just sålt sin bil å Alex är inte särskilt ”fika-på-stan-vänlig” längre (annat var det när han var bebis å satt kvar på sin plats), så vi bestämde för husfridens skull att ta fikan hemma hos mej.
Sagt å gjort! Vi fick fikat å tjötat av oss. Å Alex fick både fikat lite, lekt i sandlådan å skrotat omkring i trädgården. Alla nöjda å glada :)

Torsdagens ”fika-offer” var Marie, Anne och Amanda. Kl 9 möttes vi upp på Sallys för frukost, då Tallhyddan av nån suspekt anledning bestämt sej för att endast ha frukostbuffe på fredagar (?!).
Men Sallys funkade ju minst lika bra. Fick ju dessutom användning av mitt presentkort ;) Där satt vi å chit-chattade till klockan blev närmare 11. Därefter tog vi adjö å jag begav mej till Gallerix för upphämtning av Emil-tavlan. Den blev såå bra!
Sedan var det hög tid att åka å hämta mamma på jobbet - då hon bjudit hem oss på lunch - å sen Brallen på dagis.

Idag har jag haft en "favorit i repris-dag". Frukost med Marie, Amanda å Anna på Tallhyddan. Mycket trevligt!! Sedan åkte jag å Amanda till stan, närmare bestämt så tog vi oss en svängom på jobbet, för att jag skulle bli delaktig i det senaste chefs-skvallret.. å för att käka glass.
Efter lite socialisering skjutsade jag hem Amanda å åkte till dagis för Alex-hämtning. Han blev superglad när jag berättade att han minsann skulle få åka buss hem (med och) till mormor. Men först blev det lite mat i magen på McDonalds.

Så nu sitter jag här alldeles allena i väntan på systra mi som jobbar. Kl 14 slutar hon å därefter bär det av till Allum. Inte för att jag egentligen vet vad jag ska göra (shoppa) där, men shopping lyckas jag ju alltid med.
Å ikväll blir det Musses! Härliga systerdag!

På tal om systern, så fyller min systerson Max 3 år nästa vecka! Vilket innebär att min trollunge oxå fyller år snart. Skiljer ju endast 5½ vecka emellan pöjkarna! Jösses, vart tog den tiden vägen? Galet!




Småknattarna

Åter igen, inte för att jag klagar ;) men imorse insåg jag dock att tillåmed läpparna mina är rejält svullna. Ser ut som en wannabe-modell med botox lite här å var. Så hade jag inte vart så ful i övrigt så kanske man hade kunnat tro att jag var modell :)


Nä, slut på dravlandet denna gång ;)

Trevlig helg!


Kommentarer
Postat av: Erika...

Tack för trevlig läsning! :-)

o jag förstår hur du menar att få va lite själv innan bebben kommer.. man behöver få den lilla tiden att göra lite va man vill....vila el. shoppa eller va man känner för...



Du e jättefin Emma! :-)

men jag har ej sett dig på hur lång tid som helst!



ha en trevligt med syrran din!

kram

2010-05-07 @ 13:16:14
Postat av: camilla

Skriver som Erika, tack för trevlig läsning Emma! Njut & gotta dig innan bebis kommer. Låter mysmys med en systerdag! shopping & middag, gott i gott!

2010-05-07 @ 17:33:45
URL: http://camilla.blogg.se/
Postat av: Hanna

Du har de allt bra nu Emma :)

Ha de super!

2010-05-08 @ 22:55:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0