Tänk va lite skvaller kan göra

Jag hade planer på att åka till jobbet efter dagislämningen idag, men orkade inte. Så jag körde hemåt istället, men när jag väl kom hem så ångrade jag mej. Velepotta!

Anyway, satte mej framför datorn å filosoferade (bloggade) å sen tänkte jag att ”Äh, jag åker väl dit – Ulla tjatar ju så på mej”! Ulla, min Ulla!
Så, sagt å gjort..å det var väl tur det. Väl innanför dörrarna fick jag veta att min gravida arbetskamrat gjort könsultraljud härom veckan. Sånt skvaller är alltid välkommet!
Så jag flög – bokstavligt talat - ut i bageriet för att få ”tjockisen” att berätta...
…Å en liten pojk ska det bli i januari! Härligt!
Innan har hon en flicka på 4 år, så en av varje! Mer perfekt kan det ju inte bli ;)
Dessutom är hon såå vackert gravid! Vilket är få förunnat!

Mysigt! Men jag är såå glad över att jag redan ”gjort den delen” (graviditeten) å slippa noja över allt (och inget) å bara mysa live med min fina lilla flicka! Dessutom är det ju ändå denna tiden som man lääängtar efter i 9 (långa) månader!
Men jag är glad för deras skull! Synd bara att dom ska flytta tillbaks till Falköping om ca 2 veckor. Hennes flicka å syrrans Wilma är bästisar på dagis. Menmen, det är ju inte värre än att ta bilen/tåget upp nån dag å ”upptäcka” Falköping ;)
Men det är tråkigt för flickorna att skiljas åt. Alex saknar fortfarande sin bästis Benjamin, som bytte förskola i somras. Han pratar om honom minst en gång i veckan iallafall – om hur mycket han saknar honom! :/ Gör faktiskt lite ont i mitt hjärta när han pratar om saknaden efter Benjamin.

Efter dagishämtningen åkte vi ut till mamma som bjöd på middag å sen blev det snöbus. Mormor å Alex byggde en - om möjligt ännu hemskare - snögubbe än vad vi gjorde igår. Å sen åkte jag å Alex snowracer.
Å jädrar va det gick! Åldern börjar dock ta ut sin rätt märkte jag; jag var livrädd! Medan Alex å andra sidan kiknade av skratt...


/E


Kommentarer
Postat av: camilla

Tänk vad lite skvaller kan förgylla din tillvaro ;)

Jag tycker er snögubbe såg opålitlig ut och jag hoppas att han inte promenerar till Arrendegatan å skrämmer mig ;)

Pöss

2010-11-10 @ 22:05:08
Postat av: Isabel

Tack för idag! Nu har jag läst din blogg och såklart du får en kommentar ;) Vilka härliga kort ni tog på kusinerna! inte lätt det där att få alla att fastna på bild! mormor &morfar får en fin julklapp :)

2010-11-11 @ 21:49:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0