Måndag, tisdag.. onsdag, torsdag.. fredag, lördag..å så söndag. Sju dagar har veckan!

Alex favvolåt just nu! :) 
Så ett tu tre, har han fullständig koll på vilken dag det är. Igår hade han dock lite svårt att komma ihåg vad det var för dag. Men när jag sa att det var söndag dagen innan, så sjöng han sin lilla sång å kom snabbt på att det måste vara måndag då!
Gullegris!




Min lille ”Emil”

Igår, måndag, fyllde svärmor år.
Men henne grattade vi dagen innan på den grekiska restaurangen Amvrosia i stan. God mat, men barnen uppförde sej väl inte riktigt. Men som sagt, dom är ju faktiskt just det: BARN!
Nädå, ingen större kalabalik, men Nellie fick ett litet utbrott efter att hon vaknat (kanske för att hon vaknade upp å såg inget annat än bara fötter, där hon satt i sin bilstol på golvet). Men det gick faktiskt ganska fort över – även om det känns som en evighet när hon (väl) skriker å man bara har de andra stackars restauranggästerna i huvudet.
Å lille Alex var sugen på pannkakor, men det fanns ju inte. Å när han sedan bestämde sej för pasta å ketchup (han slog på stort ;)) så hade dom ingen ketchup, dom använde bara vanliga råvaror eller va hon tjötade om. Ehh, ok..whatever. Alex nöjde sej med bara pasta. - UTAN SÅS! gapade han efter servitrisen. Å in kom pasta…med nån skum buljongsås (?).
Menmen, han var inte lessen för det, ty han hade ju ändå sin cola – vilket tydligen räckte mer än väl för honom :D
För det ska gudarna veta, ett matvrak som sin mor, det är han då rakt inte!

Tisdag
(idag) har vi varit på bvc. 5200 gram å 59 cm lång är Nellie nu. Hon ligger lite under sin viktkurva (tänk den som ändå gjorde det!), men det är ingen fara.
Det var dags för lillan att få sprutor oxå - 3 månaders-vaccinet. Jepp, sprutor. En i varje lilla ben. Dom har ju lagt till ett vaccin mot pneumokocker oxå, vilket inte fick plats i den första sprutan (med vaccin mot kikhosta, difteri, hib, polio och stelkramp) så det fick bli en egen spruta.
Nellie var jätteduktig, gnydde till lite när Catharina sprutade in vaccinet, men tystnade så fort hon tog ut sprutan igen. Behövde inte ens tröstas. Lill-tösa är tuff!

(G)Nellie sov en bra stund i förmiddags (märks att hon har vaccinerats, inte riktigt samma glada tjej, men nästintill), sedan har vi gjort Alex sällskap som har lekt snällt på sitt rum. Ena stunden lekte han bilverkstad (med Bilskadecenter-tröja på sej, såklart!) å i nästa snickare (med tillhörande Marab-tröja på sej).


                   


                   


Onsdag
(imorgon) är det dagistajm igen. Å därmed ingen sovmorgon längre ;) Tycker nästan att dagarna då Alex är hemma från dagis är skönast. Trodde det skulle vara tvärtom. Men ”dagisdagarna” måste jag ju gå upp redan kl 8.. Hårt å va mammaledig ;)
Annars är planerna inte många för morgondagen, beror naturligtvis på hur Nellie mår efter sprutorna. Feber, or not?
Är hon pigg å kry kanske Bella får äran att spendera tid med oss ;) Alex hade ju blivit överlycklig iallafall :) Fast frågan är om han fortfarande är så förtjust nu när han insett att Bella faktiskt röker :O
Haha, han fick en väldig rynka i pannan häromsistens då hon vart ute å ”tagit frisk luft”. Han går minsann inte å lura..längre! :) Rök gillar han inte!

torsdag ska Alex först vara på dagis, å syrran tvingar väl ut mej på promenad efter lämningen skulle jag tro ;) Hon är inte klok, duktig som få!! Inte fan ligger det i generna iallafall! Tyvärr..
Efter dagishämtningen ska min gravida arbetskompis Shkendije å hennes dotter (dagiskompis med Wilma) komma hem till Malin för tjöt-och-fika-stund! Real nice.

fredag eftermiddag/kväll ska jag, syrran å våra småkillar gå på cirkus. Det blir mysigt!

 

Men ännu mysigare (?) blir det på lördag morgon, då lill-familjen ska åka ut med husvagnen.
Destination? Yes, of course, Ullared! ;) Sista helgen med husvagnen innan vi ställer in den för vinterförvaring. Tråkigt att missa Heddas 3 års kalas, men det blir ju mer träffar!
Kidsen behöver overaller å annat vinterjox. Å sen finns det ju alltid mängder med annat att shoppa! Ska stanna till på måndag – Mattias har tagit pappaledigt :D Jäääjj!

På tal om Ullared, ni missade väl inte tv-premiären igår? Jag har aldrig sett det förut, men nu när Jessikas pappa (och syster å bror) skulle bli kändisar, var jag ju tvungen att se!
Haha, störtsköna verkligen! ;)


Au revoir!


Kommentarer
Postat av: Tant Bella :)

Hoppas jag får äran att spendera onsdagen med er!! :D

En frukost kanske, lite tjöt, promenix o bus me Alle brallen!!

Å klart han blir glad när jag kommer å hälsar på, inte röka när jag är me er kan jag lova!! :)

2010-09-07 @ 19:49:37
Postat av: Sandrah

Svar: Jo klart jag kommer ihåg!! :D Va kul att ni fått en liten till och att det blev en tjej också! :) Är storebror stolt?

2010-09-07 @ 20:48:58
URL: http://sandrah.blogg.se/
Postat av: Sandrah

Svar: Ja, Devin är en jättesnäll storebror :) Han kommer nog inte ihåg att han ens varit ensam eftersom han blev storebror så tidigt. De leker bra ihop för det mesta!

2010-09-08 @ 18:52:17
URL: http://sandrah.blogg.se/
Postat av: camilla

Vilka fina bilder på barnen! :)

Dom är ju så fina <3



Men Emma! Det är dags att Nellie också får en plats högst upp här i bloggen, bara bebialex där ju ;)



Puss <3

2010-09-09 @ 09:28:55
Postat av: Erika

HOppas ni hittar mycket kul i Ullared!



ps.. fina bilder som vanligt!

kram Erika

2010-09-10 @ 19:57:31
Postat av: camilla Johansson

Klart man inte missade Ullared på kanal 5 ;)



Syrran va där idag, bara liiiite avis. Men nu har jag lovat mig själv att ta en dag ENSAM, utan både man och barn. Visst det går bra när man väl är där alla, men drömmen är att gå där ensam, bara jag och plånboken ;)



Så ni ställer in vagnen. Vi campar åretom, så i decemeber ställer vi upp den för vintersäsongen och skidbackarna.



Må gott!

2010-09-15 @ 14:47:33
URL: http://zamillas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0