"Semester 2011"

..eller ja, Mattias semester iallafall - jag går ju fortfarande hemma och mammalunkar ;) När jag inte är sjukskriven förståss! - har under omständigheterna varit tokbra! På många sätt & vis! ♥ ;)

Å det gäller att passa på att göra massa saker när man väl har en "bra huvuddag" - för dessa fyra väggar är jag rejält trött på vid detta laget. 
Å inte mår man ju sämre av att bo i husvagn än hemma?
Såå..Mattias första semesterdag for vi till Vimmerby och Astrid Lindgrens värld. Ungarna loved it! We loved it!

                   

Där stannade vi 1 natt, men hade 2 dagars entre i "parken", sedan åkte vi vidare till Eksjö. Men först en sväng förbi Katthult på vägen - till gården där dom spelade in Emil i Lönnerberga-filmerna. Det var kul att se faktiskt. Även för en annan som ska vara av den äldre sorten ;)
Alex tyckte nog med att det var lite kul iallafall. Han sprang omkring kors å tvärs å kastade snabbt ett öga på "Emil-huset" och snickarboa, men efter att han fått sin efterlängtade glass stegade han iväg mot bilen igen. Så det var bara att strosa efter ;)

I Eksjö stannade vi i 3 nätter. Supermysig camping! De hade tillåmed får inhägnade, som man kunde mata med knäckebröd som man köpte för 1 kr/st i receptionen. Hahaha!:D Konstig "affärsidé", men barnen älskade det iallfall ;)

Efter Eksjö blev det Katrineholm i 3 nätter innan vi åkte hem igen.
I Katrineholm hittade vi ju en supermysig camping förra året, som fick bli ett av våra "återkommande resemål".

Sedan var vi hemma i 5 dagar, då vi tex passade på att åka till bvc med Nellie. (1 års kontrollen blev uppskjuten då jag låg inne när vi egentligen skulle dit).
Sessan vägde(er) iallafall 8,3 kg och var(är) 75 cm lång. Lilla tokfia! ♥
Tiden rusar iväg! I lördags var hon 14 månader redan! 
Busar. Dansar. Springer. Skrattar. Gapar (att prata är tydligen inget för henne :) ). Leker. Dreglar (14:e tanden uppe nu).
Vår underbara lilla tjej!

23 juli åkte vi till Varberg - Getterön såklart! - för att tillbringa 5 härliga dagar. På måndagen joinade en av Mattias "arbetskontakter" + familj oss. Supertrevligt! Alex och deras son Anton lekte superbra ihop. Å Nellie lekte med deras dotter Ida 3 år, som enligt henne själv var Nellies storasyster. Huh? ;) 
En perfekt avslutning på semestern! I måndags började Mattias jobba igen - just när solen kom ;)



Kommentarer
Postat av: MALIN-systeryster

<3 myspys <3

2011-08-02 @ 20:17:44
Postat av: Bella Bus

Välkommen hem!!! :D

Hoppas få träffa er snaaaart!!!

2011-08-02 @ 22:01:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0