Morgonstund har guld i mun..?

Jo, men imorse stämde det faktiskt - till viss del! OCH efter 3 koppar kaffe!
Kl 8 satt jag duschad, sminkad och klar brevid Alex i soffan med kaffekoppen i handen och njöt. (Tills dess att Nellie nyvaket kom uppstapplandes vid 8,20 - då var det high life igen ;) )
Efter dagislämningen åkte jag nämligen vidare upp till Jessika i Stadsskogen för frukostbjudning. Lite respektabel får man ju se ut. Även om jag vet att hon hellre vill att jag kommer iklädd morgonrock ;) (inget att bli rädda för, ett internt skämt ;) )
Efter frukost och prat tog vi en sväng med Nellie i vagnen för att titta till Jessika & Patriks husbygge. Trevligt att se annat än den jordhög jag sett de sista 10 gångerna jag varit där ;)

Under vår promenad ringde även "tanten" som har hand om förskoleplatserna i Alingsås. Nellie har fått dagisplats (Yaaay!) på Alex dagis, samma avdelning tillåmed. Precis som jag ville (Yaaay!). Dock inte förrän 1 april - å jag har sagt att jag börjar jobba 1 februari :O
Men mina mammadagar räcker (gott å väl) till den 1 april, så imorrn ska jag ta tjuren i hornen (?) å berätta för min chef att jag börjar ca 2,5 månad senare...
Så jag tar tacksamt emot alla era tankar imorgon! ;)

Igår spelade Mattias seriefinal i bowlingen, de (han och Claes) vann alltihop! ETTA i hela serien. Wohoo! Way to go, dudes!

Kommentarer
Postat av: Jessika

Nästa gång för de bli morgonrocken, de e lika bra.

2011-12-21 @ 00:43:53
URL: http://villavinga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0