TGIF!

Thank God I'ts Friday!
Ja, denna fredagen kommer bli bra (trots skitvädret!) Julbord med Alingsås Bilskadecenter ikväll - & därmed mer vin till mej! ;)
Jag har ju änna lite att ta igen nu när jag inte tagit en droppe på (nästan exakt) 3 månader (!). Takstolsfesten i september var sist - fast drack jag nog iförsej för 3 månader framåt oxå :O 

Resten av helgen skall nog tillägnas hemmet, då skjutgarderobspartiet måste bli klart. It's a mess! Men tiden har liksom inte riktigt räckt till..
Å så blir det nog en julklappstripp med Mattias på söndag som vi sagt. Jag föreslog lite skämtsamt att vi kunde ju åka till Ullared annars, höhö. Å då svarar karln: JA, okej! (??!)
Ööh. Jag var ju där i söndags!? Blev alldels mållös - å det händer inte ofta!

Tråååååkigt väder! Jag bryr mej inte så mycket om det är snö eller inte, men jag HATAR regn! Grått och trist! Snö ger ju åtminstone både lite lyster och gladare barn ;)
Alex tittade ledset ut genom fönstret när han vaknade idag och sa med uppgiven stämma: "Åh, det går ju inte ens att göra en snögubbe nu".
Klokt! ;) Det ösregnar ju!

Igår var jag på utvecklingssamtal på dagis, Nellie lämnade jag kvar hos alla tjejerna (Emma, Hanna, Bella, Camilla & Jessika) hemma hos Jessika som hade födelsedagsfika.
- Det tar inte så lång tid, sa jag å åkte iväg.
En timma senare messade Bella å frågade var jag höll hus.. Har man ett mönsterbarn till son så tar det lång tid med alla lovord ;)



Kommentarer
Postat av: camilla

Vilken fin hemsida bilskadecenter har!

Hoppas vinet smakade bra i sällskap av alla biltokiga män :-*

2011-12-11 @ 11:15:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0