What a day!

Sunday, bloody sunday!...NO not today!
Har haft en helt underbar dag som började kl 10 i solskenet ute hos Larsson.
Ett stort grabbgäng skulle (bus)köra fyrhjuling och ville ha med Alex ♥ Så jag blev "taxi" åt Mattias imorse, då det blev lite för mycket av det goda igår när Jessika & Patrik var på besök ;) 
Med grabbarna blev det både korvgrillning och fyrhjulsåk - Alex var dock mer intresserad av att åka med far sin på hans monsterhoj, så jag och Nellie hade Alex fyrhjuling och gled runt med istället. Nellie älskar att åka fyrhjuling!! Hon vet exakt hur man startar den och gasar iväg. Å hon skrattar som en tok och bara ler - HELA tiden! Får nog bli en rosa sådan om något år ;)
Efter några timmar lämnade jag å kidsen grabbarna själva, så de kunde busa ifred :) 

När Mattias kom hem, typ 3 timmar senare nöjd - och otroligt glad (skall tilläggas) - åkte vi till Stures hela familjen för mat och bowling. Söndagsmys på hög nivå!
Nellie hade premiärbowling å var så söt i de små skorna.



Det bästa av allt var ju att det var discobowling då, till både Alex och Nellies stora förtjusning. Alex gapade till av förvåning när vi kom nerför trappan:
"WOOOOOW! Bowlingfest!" och Nellie dansade (skakade rumpa) och klappade glatt händerna hela tiden -  förutom när det var hennes tur att bowla. Fast knappt då kunde hon stå still, dancemania! :D
Underbara ungar! ♥

Så nä, denna söndagen har inte vart så blodig faktiskt! ;) Å vädret har ju inte gått att klaga på at all! Uuuuunderbart! Nästan vårkänslor i kroppen ju!

Imorgon kommer Fredrik och sätter upp fondtapeterna i ungarnas rum - och voila, så är rummen FÄRDIGA!!
Yaaay! Nu blir det till att inreda, wihoo!

(Nellies "gungvespa" kom i veckan och hon tokälskar den! Hon gungar så hon stegrar och kiknar av skratt. Stolla! ♥ Henne går knappt ha i möblerade rum ;) )


Kommentarer
Postat av: Jessika

Tack för senast! :-D



Söt tokfian är på sin vespa. Kanske säkrast att inte möblera hennes rum alls, tyckte de var fint som det var! ;-)

2012-02-13 @ 18:11:35
URL: http://villavinga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0